Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2956 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 01:51

Το lovely complex πάντως εμένα με κατασυγκίνησε...+1 για ef-tale of memories (κλαααααάμα) και σου προτείνω για μικρούλι και συγκινητικoρομαντικούλι το Tokyo marble chocolate...

To eureka seven καμία σχέση με το vampire knight, πολύ ωραίο μεν, καμία σχέση δε...Εγώ θα σου πρότεινα το ouran, θα πεθάνεις στα γέλια σίγουρα...

Δεν με ενδιαφερει και τοσο να ειναι ιδιου τυπου. Αν και ενα ακομα Vampire anime θα μου αρεσε. Το eureka seven το ανεφερα γιατι μου αρεσε η ιστορια του. Και το εχω στη top list για να δω. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλο σεναριο και να ειναι καλο το anime.:thatsit: Δεν εχω δει πολλα οποτε δεν εχω καλο μετρο συγκρισης. Κατεβαζω αυτη τη περιοδο το Rosario to Vampire γιατι ηταν απο καιρο που ηθελα να το δω και το Kimi no Todoke. Το τελευταιο γιατι μου αρεσε απο τα σχολια που ελεγαν εδω στο τοπικ που εχουν. Ηθελα και καποιο αλλο για εναλλαγη. Αυτο το Tokyo marble chocolate...ποιο ειναι το θεμα του? Το lovely complex το εχω ακουσει και το εχω στο μυαλο μου για να το δω καποτε.
:canthelp::emptyonexg1:Ειμαι καμμενη στα anime τι να κανω. Θελω να βλεπω πολλα!!! Μολις τελειωνει ενα αναρωτιεμαι , τι θα δω τωρα? :sigh2::sigh2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 07 Μάρτιος 2010 - 01:59

#2957 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 02:13

Αυτο το Tokyo marble chocolate...ποιο ειναι το θεμα του?

AniDB is your friend

The story revolves around a love story told from the point of view of two young lovers, respectively; that of the young woman named Chizuru, and that of the young man called Yudai.

The first episode is seen through Chizuru's eyes, and is inspired by Seamo's song Mata Aimasyou ("See You Again"), describing the mixed feelings just before the anticipated separation from the loved one. The second episode follows the story from Yudai's perspective, and is inspired by Sukimaswitch's song Zenryoku Syounen ("Full Powered Boy"), that portrays a young boy who opens up his defensive shell, to finally embrace the future.

xbJ3b2w.jpeg

#2958 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 12:49

AniDB is your friend

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Και εγω οποτε θελω πληροφοριες στο AniDB πηγαινω. Φαινεται ωραιο απο οσα εχει διαβασει. Θα του ριξω σιγουρα μια ματια

#2959 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 15:11

παιδαι εχετε να μοθ πρωτεινεται κανενα anime να δω?γιατι αυτη την στιγμη δεν μπορω να αποφασισω τη να δω.

#2960 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 15:22

Όπως έχουμε πει πολλές φορές σ' αυτό το thread... το Anime Recommendations δεν πρόκειται να σε βοηθήσει αν δεν το βοηθήσεις κι εσύ, δηλαδή να μας πεις τι περίπου σου αρέσει ή τι θέλεις να δεις αυτή τη στιγμή. Γιατί ναι μεν μπορώ να σου πετάξω ένα προσωπικό μου top 5

1. Serial Experiments Lain
2. Ghost In The Shell
3. Monster
4. Neon Genesis Evangelion
5. Mononoke

αλλά που ξέρω ότι θα σου αρέσουν;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2961 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 15:30

βλεπω τα παντα ολα δεν εχω προβλημα πειτα οτι νανε.Υ.Γ.σε ευχαριστω για το top 5 σου:joyful:

#2962 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 15:49

βλεπω τα παντα ολα δεν εχω προβλημα πειτα οτι νανε.Υ.Γ.σε ευχαριστω για το top 5 σου:joyful:

Αν δεν έχεις δει το Top5 που έδωσε ο Kenny, όχι απλά δεν βλέπεις τα πάντα, δεν έχεις δει τίποτα... :hmmm:
Σοβαρά, διάλεξε μια σελίδα του thread στην τύχη και θα 'σαι μέσα. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2963 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 22:51

Όπως έχουμε πει πολλές φορές σ' αυτό το thread... το Anime Recommendations δεν πρόκειται να σε βοηθήσει αν δεν το βοηθήσεις κι εσύ, δηλαδή να μας πεις τι περίπου σου αρέσει ή τι θέλεις να δεις αυτή τη στιγμή. Γιατί ναι μεν μπορώ να σου πετάξω ένα προσωπικό μου top 5

1. Serial Experiments Lain
2. Ghost In The Shell
3. Monster
4. Neon Genesis Evangelion
5. Mononoke

αλλά που ξέρω ότι θα σου αρέσουν;

καλα εγω πιστευω αμα κατσει και τα δει θα μπερδευτει ειδικα με to lain και το evangelion...αυτα ειναι για ποιο μετα πιστευω...τωρα για αρχη καλο ειναι να δει κανα deathnote naruto bleach code geass...

#2964 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 22:55

τωρα για αρχη καλο ειναι να δει κανα deathnote naruto bleach code geass...

ή να δει κατι πραγματικα καλο οπως, seirei no moribito, mushishi, cowboy bebop, terra e, dennou coil, michiko to hatchin, planetes κτλ κτλ κτλ κτλ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2965 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 23:24

καλα εγω πιστευω αμα κατσει και τα δει θα μπερδευτει ειδικα με to lain και το evangelion...αυτα ειναι για ποιο μετα πιστευω...τωρα για αρχη καλο ειναι να δει κανα deathnote naruto bleach code geass...

δεν ειμαι αρχαριος απλα τωρα εχω αρχισει και ασχολουμε πιο πολυ naruto death note bleach τα εχω δει αλλα τεσπα ευχαριστω για το ενδιαφερων
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2966 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 00:24

δεν ειμαι αρχαριος απλα τωρα εχω αρχισει και ασχολουμε πιο πολυ naruto death note bleach τα εχω δει αλλα τεσπα ευχαριστω για το ενδιαφερων

ισως θα βοηθουσε να πεις ποια anime εχεις δει μεχρι τωρα. Ετσι θα μπορουμε να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα και να σου πουμε καποια. Εγω τωρα βλεπω Kimi ni Todoke, InuYasha The Final Act, Rosario to Vampire και Shugo Chara Party.:thatsit:
Τα anime που εχω δει, ειναι αγαπημενα και τα προτεινω ειναι Vampire Knight, Ayashi no Ceres, Full Moon wo Sagashite, Ginban Kaleidoskope και Fushigi Υuugi!
Αν σου αρεσει καποιο απο αυτα ξεκινα το. Εγω τα λατρεψα!!!:blingeye2:

#2967 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 08:37

ή να δει κατι πραγματικα καλο οπως, seirei no moribito, mushishi, cowboy bebop, terra e, dennou coil, michiko to hatchin, planetes κτλ κτλ κτλ κτλ...

ΧΑΧΑ πες τα ρε Serestrum. (αν και το Michiko, ντάααααξει...)

Πρόσθεσε σε αυτές τις πολύ αξιόλογες σειρές και κάνα twelve kingdoms, gankutsuou, kaiba, mononoke, kino no tabi, NHK, GTO (male only), nodame cantabile, ergo proxy και κάνα satoshi kon movie και δέσαμε από καλούς τίτλους. ^^

PS1: +1 και για Monster φυσικά που είπε Kenny.
PS2 : Όλα αυτά mustsee imo άσχετα γούστου και φύλου. (και καλύπτεται και μεγάλο μέρος του τοπ20 μου)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 09 Μάρτιος 2010 - 10:39

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2968 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:21

Καλησπέρα παιδιά, έχετε να μου προτείνετε καμιά καλή σειρά σε στυλ Lovely Complex & Midori No Hibi? Κάποια που να βγάζει αρκετό γέλιο, να μην έχει πολύ romance στοιχείο κι αν γίνεται να μην είναι τίγκα στο fanservice.

serpe7.jpg

#2969 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:23

nodame cantabile

#2970 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:26

nodame cantabile

Στην υπογραφή μου έχω βάλει link για τις σειρές που έχω δει.

serpe7.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires