Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2941 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 20:35

λοιπον θελω κατι supernatural and mystery αμα μπορειτε και σε ελληνικα subs

mushishi
paprika (movie)
mouryou no hako
vampire hunter d bloodlust
(τα από πάνω παίζουν και στα ελληνικά)

σε πιο horror:
100 stories (requiem from darkness)
mononoke
kemonozume

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 26 Φεβρουάριος 2010 - 20:46

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2942 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 20:35

mouryou no hako, witch hunter robin, pet shop of horrors (μόνο 4 επεισόδια), xxxholic, kigeki (πολύ μικρή ταινιούλα)
+ό,τι είπε η mono, αν και το paranoia agent δεν είναι τόσο "supernatural" είναι πολύ καλό anime και αξίζει να το δεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2943 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 15:52

thank you mono μαλον θα προτημισω το jigoku shoujo αλλα δοσε μου και κανενα link γιατι στο site που κατεβαζω δεν εχει καπια απο τα επισοδια

#2944 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:32

χμμ..θελω ενα ανιμε με love story Και να με συγκινησει(στην τελικη να κλαψω XD) με λιγα επεισοδεια αν γινεται...

#2945 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:35

Ef-a tale of memories?

qzMHWHd.png

#2946 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 19:38

Ef-a tale of memories?

Αυτό. Συν το 5 Centimeters Per Second. Συν ένα πακέτο Zewasoft.

ΜΗΝ ακούσεις όποιον σου πει Koi Kaze και Kimi Ga Nozomu Eien.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2947 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 20:00

το 5 centimeters per second το χα δει και με ειχε αρεσει πααρα πολυ.. ευχαριστω παντως... ^_^ θα τσεκαρω το ef-a tale of memories για αρχη...

#2948 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 20:13

Well αρκετά συγκινητικό είναι και το Howl's moving castle. Bokura ga Ita is cute and of Course kimi ni todoke.

Aν σου άρεσε το 5 cms try Beyond The Clouds.Α! και το Hoshi no Koe ειναι μικρό και όμορφο.

#2949 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 20:15

χμμ..θελω ενα ανιμε με love story Και να με συγκινησει(στην τελικη να κλαψω XD) με λιγα επεισοδεια αν γινεται...

Kimi ni todoke +1(ακόμα τρέχει αυτό)
και tale of memories +1
Clannad
Lovely Complex

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2950 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 01:20

Δεν θα ελεγα οτι προσφερει και τοση συγκινηση το lovely complex.

+για το bokura ga ita. Ειμαι μεγαλος φαν του. Αν θεωρεις οτι δεν συγκινηθηκες αρκετα στο ανιμε check και το manga που εχει την συνεχεια.
Μιλαμε για ψυχοπλακωμα:zetsubou:

#2951 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 01:59

Αυτά που με εχούν συγκινήσει περισσότερο και προτείνω είναι τα Clannad και Kanon (2006). Να ξέρεις ότι έχουν γερή δόση μεταφυσικού οι ιστορίες τους και κυριαρχεί γενικότερα το συναίσθημα και όχι η λογική ή ο ρεαλισμός. Θα πρότεινα και Full Moon wo Sagashite για γερό κλάμα αλλά είναι στα 52 επεισόδια.

-1 για Bokura ga Ita που είναι ρηχό και μέτριο και για Lovely Complex που είναι κακό.

#2952 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 20:17

καλησπερα σε ολους. μολις τελειωσα το vampire Knight και το Saiunkoku Monogatari. Ψαχνω κατι παρομοιο με το Vampire Knight . Εχω στα υποψη μου το Negima, Magic Knight Rayearth, Rosario to Vampire, Vampire Princess Miyu, Tsukihime - Lunar Legend, Eureka Seven kai to Princess Tutu.
Aν ξερετε καποι αλλο ή προτεινετε αυτα που εχω ψαξει πειτε μου με ποιο να αρχισω πρωτα. το σιγουρο ειναι οτι θα δω ολα οσα ανεφερα.

Για περισοτερες λεπτομερεις ρωτηστε με ή δειτε τις λιστες με τα anime που εχω παρακατω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 06 Μάρτιος 2010 - 20:28

#2953 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 20:56

eureka seven απο εμένα, αν και δεν έχω δεί ολα οσα αναφέρεις

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2954 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 23:48

eureka seven απο εμένα, αν και δεν έχω δεί ολα οσα αναφέρεις

:gotit:thanks για την αμεση ανταποκριση. Το εχω πολυ υψηλα στη λιστα μου για να το δω. Ειναι απο τα πρωτα που σκευτομαι. Μαζι με τα Fruits Basket, Melancholy of Haruhi Suzumiza, Schooll Rumble, Ouran High school, Clannad, Zero no Tsukaima, Air Kyo Kara Maoh!, Escaflowne , Zero no Tsukaima.

:thatsit:Aν γνωριζει καποιος/α ή εχει δει καποιο απο τα παραπανω ας μου πει τη γνωμη του. Δεκτα και παλια anime αρκει να ειναι καλα και με ενδιαφερουσα ιστορια. Το μονο που δεν μπορω ειναι τα hentai...Αν και μπορει αν εβλεπα ενα να μου αρεσε λιγο αν ηταν ελαφρυ. Αλλα προτιμω τις υπολοιπες κατηγοριες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 06 Μάρτιος 2010 - 23:58

#2955 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 01:16

Το lovely complex πάντως εμένα με κατασυγκίνησε...+1 για ef-tale of memories (κλαααααάμα) και σου προτείνω για μικρούλι και συγκινητικoρομαντικούλι το Tokyo marble chocolate...

:gotit:thanks για την αμεση ανταποκριση. Το εχω πολυ υψηλα στη λιστα μου για να το δω. Ειναι απο τα πρωτα που σκευτομαι. Μαζι με τα Fruits Basket, Melancholy of Haruhi Suzumiza, Schooll Rumble, Ouran High school, Clannad, Zero no Tsukaima, Air Kyo Kara Maoh!, Escaflowne , Zero no Tsukaima.

:thatsit:Aν γνωριζει καποιος/α ή εχει δει καποιο απο τα παραπανω ας μου πει τη γνωμη του. Δεκτα και παλια anime αρκει να ειναι καλα και με ενδιαφερουσα ιστορια. Το μονο που δεν μπορω ειναι τα hentai...Αν και μπορει αν εβλεπα ενα να μου αρεσε λιγο αν ηταν ελαφρυ. Αλλα προτιμω τις υπολοιπες κατηγοριες.

To eureka seven καμία σχέση με το vampire knight, πολύ ωραίο μεν, καμία σχέση δε...Εγώ θα σου πρότεινα το ouran, θα πεθάνεις στα γέλια σίγουρα...

xbJ3b2w.jpeg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires