Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2926 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:20

Ευχαριστώ όλους/ες σας παιδιά,
Θα τα δώ όλα αυτά (να δώ πότε θα τα κατεβάσω ομως...:blurah5: )
Το Cowboy Bebop Θεωρήτε mecha??

χλωμο μαλλον λογω του comedy στοιχειου το ειπαν,απλα εχει αρκετα sci-fi στοιχεια που εχουν αναλογα anime. Παντως αν δεν το εχεις δει ορμας με τη μια!!!

@cougar : πολυ καλο σε φαση μεσαιωνα και εντελως μη-χαζοχαρουμενο ειναι το juuni kokkuki (the twelve kingdoms) αν και ειναι αρκετα fantasy. Δεν φημιζεται για τις μαχες του αλλα ειναι πολυ αξιολογο να το δεις.

#2927 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:26

φιλε μου robostav,το juuni kokkyki εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι καλο ,αξιζει δηλαδη πραγματικα να το δεις κατα τη γνωμη σου??

παντως παιδια θα προτεινα σε ολους να δειτε το bakemonogatari,ενταξει θα σας φανει λιγο περιεργο αλλα αξιζει οπως και το mushishi ,ειναι καταπληκτικα και τα δυο:ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:21
double post

#2928 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:04

φιλε μου robostav,το juuni kokkyki εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι καλο ,αξιζει δηλαδη πραγματικα να το δεις κατα τη γνωμη σου??

ναι ειναι πραγματικα καλο,απλα να ξερεις οτι δεν ειναι καμια shounen-ια, εχει 4-5 διαφορετικες ιστοριες και δηλωνει fantasy τυπου αλλος κοσμος,περιεργα οντα,βασιλιαδες κλπ. Σου αφηνει την αισθηση του ανολοκληρωτου ομως μιας και δεν αναφερει και τα δωδεκα βασιλεια. Ειναι βασισμενο σε παιδικα βιβλια που εχει γραψει μια γιαπωνεζα και οχι σε manga.Δοκιμασε το και πες μας την αποψη σου ;-)

A και μην στελνεις διπλα ποστ γιατι θα σε κραξουν (φιλικα παντα) σαν εμενα :-p

#2929 Sasuke-kun

Sasuke-kun

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:25

ψαχνω ανιμε σε στυλ devil may cry, soul eater, final fantasy, elfen lied, tenjou tenge
εαν ξερετε κανενα παρομοιο ( μ αρεσουν ανιμε φαντασιας) παρακαλω σινιστιστε μου κανενα
TNX:riiight:

#2930 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:39

θα το δοκιμασω robostav και θα σας πω τη γνωμη μου,οποτε μπορεσω φυσικα
αα και συγνωμη παιδια για το double post !!

#2931 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:55

ψαχνω ανιμε σε στυλ devil may cry, soul eater, final fantasy, elfen lied, tenjou tenge
εαν ξερετε κανενα παρομοιο ( μ αρεσουν ανιμε φαντασιας) παρακαλω σινιστιστε μου κανενα

Θα προτείνω Blood+.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2932 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 18:01

φιλε μου θα σου προτεινα το basilisk η το d-grey man ,και τα δυο ειναι ωραια :ureshii:

#2933 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 00:09

Παιδες,θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ανιμε το οποιο θα με βαλει σε σκεψεις κ ταυτοχρονα θα με συγκινησει.Κυριως ψαχνω για ανιμε τα οποια προβαλλουν κοινωνικα προβληματα.Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ανιμε τα οποια καταπιανονται με το θεμα της κακοποιησης κ του human trafficking.
Οποιαδιποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2934 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 00:54

Παιδες,θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ανιμε το οποιο θα με βαλει σε σκεψεις κ ταυτοχρονα θα με συγκινησει.Κυριως ψαχνω για ανιμε τα οποια προβαλλουν κοινωνικα προβληματα.Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχουν ανιμε τα οποια καταπιανονται με το θεμα της κακοποιησης κ του human trafficking.

Προτείνω το Shigofumi, ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό από την περιγραφή σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2935 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 15:52

Now and Then, Here and There

15fkk04.jpg

#2936 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 16:43

Σας ευχαριστω παιδια για τις προτασεις σας.Θα ξεκινησω βλεποντας πρωτα το Shigofumi,καθως η πλοκη του μου κινησε την περιεργια.Μετα εχει σειρα το Now and Then, Here and There,το οποιο ηθελα να εβλεπα απο καιρο αλλα δυστυχως ολο το ξεχνουσα :unlucky:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2937 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 18:04

Πρώτη επιλογή θα έβαζα και εγώ το Shigofumi.
Ρίξε μετά μια ματιά και στο Jigoku Shoujo (με έμφαση στην 2η season).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2938 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 23:37

Originally Posted by Sasuke-kun Posted Image

φιλε μου εγω θα σου πρτεινω ενα πολυ ωραιο ανιμε σε στυλ final fantasy το tales of the abyss ειναι πολυ καλω πιστεψε με και δεστω δεν θα χασεις

#2939 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 18:27

λοιπον θελω κατι supernatural and mystery αμα μπορειτε και σε ελληνικα subs

#2940 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 19:33

Death note που μάλλον θα το έχεις δει...
Speed Grapher
Jigoku Shoujo
Higurashi no naku koro ni
Ghost Hound που υπάρχει με ελληνικά subs μέχρι το επ. 12 από τους ookami

και σε πιο καμμένο να προτείνω paranoia agent ?

xbJ3b2w.jpeg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires