Για δράση θα προτείνω D.Gray-Man και το fairy tail αλλα το κακό είναι οτι είναι ongoing και με σχετικά λίγα επεισόδια.Καλησπέρα παιδία!
Είμαι ψιλονέος στο 'σπορ' και θα ήθελα την βοήθειά σας να βρω κάτι καλό.
Μου αρέσει η δράση (όχι ιδιαίτερα το 'αίμα για το αίμα'), η απλότητα στην πλοκή, οι cool χαρακτήρες (Spike Spiegel, Edward Elric τέτοιο στυλ) και mecha.
Δεν είναι ανάγκη όλα αυτά μαζί^^
Ευχαριστώ εκ των προτέρω.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Posted 15 February 2010 - 19:41

Posted 15 February 2010 - 19:43
Macross Zero
και για cool χαρακτήρες
Vampire Hunter D Bloodlust
Hellsing Ultimate - OVAS
Posted 15 February 2010 - 19:57
Όσο για τα άλλα θα τα κοιτάξω asap.
Και πάλι θενξ.
Από Gundam, από που να αρχίσω?

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 15 February 2010 - 20:06
Posted 15 February 2010 - 20:12

Posted 15 February 2010 - 20:15
Noμίζω πρέπει να το streamarei το ANN με dub όμως. Εδώ
Posted 15 February 2010 - 20:16
Για δραση μπορεις επεισης να κοιταξεις κανα soul eater,runouni kenshin, samurai champloo (το οποιο νομιζω ειναι απο τον ιδιο δημιουργο με το bepop) κλπ.
Posted 15 February 2010 - 20:23
Στις pic ο Kuja δεν είναι αυτός?

Posted 15 February 2010 - 20:31
Κι αν κανείς χρειάζεται καλό ψηστήρι για να δει το 0079, δώστε του πρώτα κανά IGLOO Gravity Front ή το 08th MS Team... μετά μόνος του θα θέλει να μάθει και το υπόλοιπο story. It has worked on me...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 15 February 2010 - 21:27
Μπορει να μην φτανει σε σχεδον κανενα τομεα το μεγιστο 0079, αλλα αν το αρχισεις περιμενωντας να δεις μια φυσιολογικη σειρα και οχι κανενα αριστουργημα δε νομιζω να απογοητευτεις
Εμενα παντως αυτο με εκανε Mechatard και αργοτερα μπηκα στις πιο σοβαρες σειρες aka UC timeline η και SDF Macross, για αυτο το προτινω
Σε καθε περιπτωση τα gundam εχουν πολλες σειρες για ολλα τα γουστα, σοβαρη αντιπολεμικη σειρα ειναι το 0079, romance σε παει στο 08th ms team, friendship story ειναι το seed, full mecha fanservice ειναι το 00 και ακομα και το war in the pocket που σου δειχνει τον πολεμο απο μια εντελως διαφορετικη γωνια απο τα συνηθισμενα anime.
ps:Ναι serperoth Ο kuja ειναι στις pic
Posted 15 February 2010 - 21:35
FFIX απόλυτο game. Είμαι στον τέταρτο δίσκο, στην Memoria. Freya=<3

Posted 15 February 2010 - 22:25
Mην ξεχνάς και το 0083.full mecha fanservice ειναι το 00
Στο 00 στην πρώτη season πέρα από τη δράση μου άρεσε και η σύνδεση σύνδεση με κάποια τωρινά γεγονότα (τρομοκρατία κλπ). Προσωπικά νομίζω ότι είχε μερικά από τα καλύτερα Gundam Designs. Exia and Oveflag are pure sex. Οι χαρακτήρες ήταν λίγο flat αλλά μέχρι τη δεύτερη season κανείς δε μου ήταν αντιπαθής.
To Seed είχε αρκετά καλή ιστορία, αλλά έναν από τους πιο άθλιους main chars ever (Kira). Ευτυχώς που όλο το υπόλοιπο cast ήταν πολύ δυνατό. Μου είχε αρέσει πολύ όταν το είχα πρωτοδεί, ήταν και από τα πρώτα μου anime, αλλά δεν ξέρω αν θα μου άρεσε τόσο αν το έβλεπα τώρα.
Από αυτά ξεκίνησα και σιγά, σιγά βλέπω και τα υπόλοιπα.
Θα ακουστώ ιερόσυλος αλλά το 0079 δεν είναι από τα αγαπημένα μου Gundam (Ζeta > 0079). Ίσως επειδή είδα τις ταινίες μόνο και όχι τη σειρά. Tα OYW sidestories από την άλλη είναι όλα εξαιρετικά για διαφορετικούς το καθένα λόγους. Δες το post του Mad_Hatter.
On another note:Υπάρχει κάποιο anime πέρα των Mouryuo no Hako, Aoi Bungaku και Baseball Girls που να λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία των αρχών του περασμένου αιώνα (Showa, Taisho era);
Posted 15 February 2010 - 23:57
Όχι, δεν είσαι ιερόσυλος, κάθε λογικός άνθρωπος το πιστεύει αυτό. Μην ακούς τα trolls του /m/.Θα ακουστώ ιερόσυλος αλλά το 0079 δεν είναι από τα αγαπημένα μου Gundam (Ζeta > 0079).
Hmmm... maybe a longshot, αλλά θα πω το Spring And Chaos.On another note:Υπάρχει κάποιο anime πέρα των Mouryuo no Hako, Aoi Bungaku και Baseball Girls που να λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία των αρχών του περασμένου αιώνα (Showa, Taisho era);
Έργο ενός από τα ιερά τέρατα του χώρου (Shoji Kawamori), αποτελεί τη βιογραφία ενός από τους μεγαλύτερους ιάπωνες ποιητές που ζήσανε εκείνη την περίοδο, του Miyazawa Kenji. Προσωπικά, το εντάσσω στις καλύτερες και πιο thought-provoking anime ταινίες που έχω δει. Απλά ετοιμάσου για κάτι διαφορετικό, μιας και το στυλ της ταινίας είναι ιδιαίτερο... θα καταλάβεις όταν τη δεις.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 16 February 2010 - 00:45
Eίναι ο ίδιος Kawamori που δημιούργησε το Macross:oo:. Tί μαθαίνει κανείς...Hmmm... maybe a longshot, αλλά θα πω το Spring And Chaos.
Έργο ενός από τα ιερά τέρατα του χώρου (Shoji Kawamori), αποτελεί τη βιογραφία ενός από τους μεγαλύτερους ιάπωνες ποιητές που ζήσανε εκείνη την περίοδο, του Miyazawa Kenji. Προσωπικά, το εντάσσω στις καλύτερες και πιο thought-provoking anime ταινίες που έχω δει. Απλά ετοιμάσου για κάτι διαφορετικό, μιας και το στυλ της ταινίας είναι ιδιαίτερο... θα καταλάβεις όταν τη δεις.
Φαίνεται ενδιαφέρον, οπότε μάλλον αύριο που θα έχει κατέβει θα βάλω να το δω. Ty.
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 |
|