Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:55
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:58
Παράτα τα anime, γύρνα το στα manga και πιάσε Vinland Saga. \m/

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 15:03
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 22:23
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:14
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:20
ευχαριστω παιδια αν και δεν ζητησα να μου βρειτε κανενα ανιμε ζητησαν αλλοι (kagemaru igano) μολις παρακολουθησω αυτα που της ειπατε θα επιστρεψω για να μου πειτε και αλλα![]()
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 19:42
@sasukeftw Το έχω δει, φάση είχε αλλά δεν με εντυπωσίασε.
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 18:48
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 17:29
Εχω δεί όλα τα γνωστά style T.T.G.Laggan,Code Geass, Full metal P., Gundam +seed. (Δεν είναι όλα στις ίδιες κατηγορίες απλά τα αναφέρω)
Ευχαριστώ!
ps: Αν γνωρίζετε κανένα πολύ uber splatter-drama++ παρακαλώ μην διστάσετε

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 09:35
Απο Mecha δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα διότι δεν ασχολούμε καθόλου με το είδος(μόνο Neon Genesis Evangelion το οποίο το σταμάτησα για λίγο).Γεια σας παίδες. Μπορεί κάποιος/κάποια να μου προτήνει ενα anime με mecha και να είναι και shounen (+comedy)?
Εχω δεί όλα τα γνωστά style T.T.G.Laggan,Code Geass, Full metal P., Gundam +seed. (Δεν είναι όλα στις ίδιες κατηγορίες απλά τα αναφέρω)
Ευχαριστώ!
Για splatter-drama θα μπορούσες να δεις το Elfen Lied.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από shinigami94: 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:57

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 13:20
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 14:30
Γεια σας παίδες. Μπορεί κάποιος/κάποια να μου προτήνει ενα anime με mecha και να είναι και shounen (+comedy)?
Ευχαριστώ!
χμμ θα σου προτεινω το godannar,mecha με πολυ γελιο και shounen ,χμμ το rahxephon ειναι καλο αλλα δεν εχει τοσο comedy:ureshii:..
απο uber splatter -drama θα σου προτεινω το basilisk ,ελπιζω να σε βοηθησα
Παιδιά έχω όρεξη να δω κάτι με μεσαίωνα, μάχες, ιππότες κλπ. Δεν με νοιάζει αν έχει στοιχεία fantasy, απλώς θέλω να είναι αρκετά σοβαρό, να μην είναι κάνα καραshounen ξέρω 'γω, χαρούμενα παιδάκια ιππότες 1.50 μέτρα που δέρνουν με τις μεγάλες σπαθάρες τους ας πούμε.... Έχετε υπόψην σας τίποτα, γιατί από αυτά που κοιτάω τυχαία στο anidb όλο σε κάτι χαζοχαρούμενα πέφτω...
θα σου προτεινω φιλε μου το claymore ,εχει μεσα στοιχεια μεσαιωνα ,εχεις μαχες και πιστευω δεν ειναι χαζοχαρουμενο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:22
double post
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 15:24
Από mecha/comedy θα σου πρότεινα όλα τα Project A-ko (πλην του Α-ko the Versus που είναι ένα spin-οff της κακιάς ώρας) και το Kirameki Project (από τον ίδιο δημιουργό). Aπό mecha/splatter σου προτείνω το MD Geist (μην αποθαρρυνθείς από το γεγονός ότι μερικοί το θάβουν απίστευτα, πρόκειται για cult αριστούργημα).Γεια σας παίδες. Μπορεί κάποιος/κάποια να μου προτήνει ενα anime με mecha και να είναι και shounen (+comedy)?
Ευχαριστώ!
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:09
Θα τα δώ όλα αυτά (να δώ πότε θα τα κατεβάσω ομως...
Το Cowboy Bebop Θεωρήτε mecha??

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:14
Βασικά είναι κυνηγοί επικυρηγμένων... ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Αλλά είναι πολύ ωραίο, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει στυλάκι απίστευτο.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 |
|