Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2911 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:55

Παιδιά έχω όρεξη να δω κάτι με μεσαίωνα, μάχες, ιππότες κλπ. Δεν με νοιάζει αν έχει στοιχεία fantasy, απλώς θέλω να είναι αρκετά σοβαρό, να μην είναι κάνα καραshounen ξέρω 'γω, χαρούμενα παιδάκια ιππότες 1.50 μέτρα που δέρνουν με τις μεγάλες σπαθάρες τους ας πούμε.... Έχετε υπόψην σας τίποτα, γιατί από αυτά που κοιτάω τυχαία στο anidb όλο σε κάτι χαζοχαρούμενα πέφτω... :(

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#2912 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 14:58

INB4 aboumonkey :P

Παράτα τα anime, γύρνα το στα manga και πιάσε Vinland Saga. \m/

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2913 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 15:03

Αυτό με τους vikings λες; Φοβερό, το είχα πετύχει στο onemanga στο άσχετο και από τότε το διαβάζω! Μ' αρέσει πολύ! Θα μπορούσα να το είχα σε anime plzzzz? :kakaka:

#2914 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 22:23

Cougar, δοκίμασες το Escaflowne και Heroic Legend of Arslan ? Είναι αρκετά καλές επιλογές για το στυλ που θέλεις.

E5VV38U.jpg

#2915 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 23:14

μπορεις να δοκιμασεις fate stay night.αν και ειναι σε συνχρονη εποχη ειναι αρκετα ιπποτικο:P
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#2916 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:20

ευχαριστω παιδια αν και δεν ζητησα να μου βρειτε κανενα ανιμε ζητησαν αλλοι (kagemaru igano) μολις παρακολουθησω αυτα που της ειπατε θα επιστρεψω για να μου πειτε και αλλα:hihi2:

#2917 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 19:42

@phantom Τα έχω δει... (Μάλιστα είδα και πρόσφατα το νέο "σχετικά" release του vision of escaflowne από G_P, άλλο επίπεδο από των zx που είχα archive).

@sasukeftw Το έχω δει, φάση είχε αλλά δεν με εντυπωσίασε.

#2918 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 18:48

Αν δε σε πειράζει να είναι manga, κοίτα το Historie. Είναι με αρχαιότητα αλλά πολύ καλό.

15fkk04.jpg

#2919 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 17:29

Γεια σας παίδες. Μπορεί κάποιος/κάποια να μου προτήνει ενα anime με mecha και να είναι και shounen (+comedy)?
Εχω δεί όλα τα γνωστά style T.T.G.Laggan,Code Geass, Full metal P., Gundam +seed. (Δεν είναι όλα στις ίδιες κατηγορίες απλά τα αναφέρω)
Ευχαριστώ!
ps: Αν γνωρίζετε κανένα πολύ uber splatter-drama++ παρακαλώ μην διστάσετε
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2920 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 09:35

Γεια σας παίδες. Μπορεί κάποιος/κάποια να μου προτήνει ενα anime με mecha και να είναι και shounen (+comedy)?
Εχω δεί όλα τα γνωστά style T.T.G.Laggan,Code Geass, Full metal P., Gundam +seed. (Δεν είναι όλα στις ίδιες κατηγορίες απλά τα αναφέρω)
Ευχαριστώ!

Απο Mecha δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα διότι δεν ασχολούμε καθόλου με το είδος(μόνο Neon Genesis Evangelion το οποίο το σταμάτησα για λίγο).
Για splatter-drama θα μπορούσες να δεις το Elfen Lied.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από shinigami94: 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:57

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2921 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 13:20

Θα σου πρότεινα να δείς τα Gall Force. Κυρίως το Gall Force - Eternal Story. Είναι mecha-drama.Έχει και κάποιες σκηνές γέλιου αλλά είναι μετριμένες στα δάχτυλα.Επίσης δόκιμασε να δείς το Cowboy Bebop!
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#2922 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 14:30

Ευχαριστώ!

χμμ θα σου προτεινω το godannar,mecha με πολυ γελιο και shounen ,χμμ το rahxephon ειναι καλο αλλα δεν εχει τοσο comedy:ureshii:..
απο uber splatter -drama θα σου προτεινω το basilisk ,ελπιζω να σε βοηθησα:ureshii:

Παιδιά έχω όρεξη να δω κάτι με μεσαίωνα, μάχες, ιππότες κλπ. Δεν με νοιάζει αν έχει στοιχεία fantasy, απλώς θέλω να είναι αρκετά σοβαρό, να μην είναι κάνα καραshounen ξέρω 'γω, χαρούμενα παιδάκια ιππότες 1.50 μέτρα που δέρνουν με τις μεγάλες σπαθάρες τους ας πούμε.... Έχετε υπόψην σας τίποτα, γιατί από αυτά που κοιτάω τυχαία στο anidb όλο σε κάτι χαζοχαρούμενα πέφτω... :(

θα σου προτεινω φιλε μου το claymore ,εχει μεσα στοιχεια μεσαιωνα ,εχεις μαχες και πιστευω δεν ειναι χαζοχαρουμενο:ureshii:,αλλο ειναι τo tears to tiara ,βασικα αυτο ειναι πιο πολυ magic αλλα πιστευω ειναι σε αυτο που θελεις

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:22
double post

#2923 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 15:24

Ευχαριστώ!

Από mecha/comedy θα σου πρότεινα όλα τα Project A-ko (πλην του Α-ko the Versus που είναι ένα spin-οff της κακιάς ώρας) και το Kirameki Project (από τον ίδιο δημιουργό). Aπό mecha/splatter σου προτείνω το MD Geist (μην αποθαρρυνθείς από το γεγονός ότι μερικοί το θάβουν απίστευτα, πρόκειται για cult αριστούργημα).

#2924 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:09

Ευχαριστώ όλους/ες σας παιδιά,
Θα τα δώ όλα αυτά (να δώ πότε θα τα κατεβάσω ομως...:blurah5: )
Το Cowboy Bebop Θεωρήτε mecha??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2925 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 16:14

Δεν θα το έλεγα mecha με την καμία. Sci-fi απλά είναι.
Βασικά είναι κυνηγοί επικυρηγμένων... ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Αλλά είναι πολύ ωραίο, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει στυλάκι απίστευτο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires