Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2896 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 19:41

Καλησπέρα παιδία!
Είμαι ψιλονέος στο 'σπορ' και θα ήθελα την βοήθειά σας να βρω κάτι καλό.
Μου αρέσει η δράση (όχι ιδιαίτερα το 'αίμα για το αίμα'), η απλότητα στην πλοκή, οι cool χαρακτήρες (Spike Spiegel, Edward Elric τέτοιο στυλ) και mecha.
Δεν είναι ανάγκη όλα αυτά μαζί^^
Ευχαριστώ εκ των προτέρω.

Για δράση θα προτείνω D.Gray-Man και το fairy tail αλλα το κακό είναι οτι είναι ongoing και με σχετικά λίγα επεισόδια.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2897 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 19:43

Tengen Toppa Gurren Lagann
Macross Zero

και για cool χαρακτήρες
Vampire Hunter D Bloodlust
Hellsing Ultimate - OVAS

#2898 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 19:57

TTGL έχω αρχίσει, θα το τελειώσω κάποια μέρα.
Όσο για τα άλλα θα τα κοιτάξω asap.
Και πάλι θενξ.

Από Gundam, από που να αρχίσω?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#2899 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:06

Gundam 00 ή Gundam Seed. Eπίσης για κάτι παρόμοιο με Tengen Toppa δες τα Gunnbuster και Diebuster.

#2900 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:09

Είχα την εντύπωση ότι συνήθως ξεκινάει κανείς με 0079. Αλλά τα Gundam δεν είναι ο τομέας μου οπότε πάω πάσο εκεί.

Εdit: Thanks guys you kinda helped me too. :3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:17

#2901 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:12

Και εγώ με 0079 σκέφτηκα να αρχίσω, αλλά το site που streamαρω δεν το έχει :(
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2902 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:15

Το 0079 είναι το πρώτο του UC. Τα 00 και Seed είναι alternative universes, με καλύτερο σχέδιο και animation. To 0079 είναι λίγο παλιατζούρα όσον αφορά στο animation, οπότε δεν είναι και η καλύτερη εισαγωγή στο franchise για κάποιον που είναι νέος στο σπορ. Αν κάποιος βέβαια θέλει να ξεκινήσει το UC ή δεν τον ενοχλεί το σχέδιο είναι το πρώτο που πρέπει να δει.
Noμίζω πρέπει να το streamarei το ANN με dub όμως. Εδώ

#2903 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:16

Με seed ξεκιναμε ολλοι στα gundam και απο εκει και περα τσεκαρεις ειτε τα καινουργια που ασχολουντε πιο πολυ με τη δραση (χωρις ομως να παραμελλουν ολλους τους αλλους τομεις, με ειδικα το seed να ειναι αξιοπρεπεστατη σειρα απο ολλες τις αποψεις) η αμα θες να ασχοληθεις πιο πολυ με σεναριο και μπορεις να υπομεινεις το παλιο σχεδιο πας στα παλια με 0079-zeta.

Για δραση μπορεις επεισης να κοιταξεις κανα soul eater,runouni kenshin, samurai champloo (το οποιο νομιζω ειναι απο τον ιδιο δημιουργο με το bepop) κλπ.

qzMHWHd.png

#2904 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:23

Χμ. Kenshin είχα πετύχει μερικά ep παλία στο Μακεδονία:)
Στις pic ο Kuja δεν είναι αυτός?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2905 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 20:31

Ρε παιδιά, καλύτερα "παλιατζούρα" σχέδιο, παρά "δευτεράτζα" story... το Seed (+Destiny) και το 00 ήταν λιγάκι αίσχος. Βάλτε τον άνθρωπο να δει UC Timeline να βρει την υγειά του... XD

Κι αν κανείς χρειάζεται καλό ψηστήρι για να δει το 0079, δώστε του πρώτα κανά IGLOO Gravity Front ή το 08th MS Team... μετά μόνος του θα θέλει να μάθει και το υπόλοιπο story. It has worked on me... 8)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2906 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 21:27

Καλα το seed δε το λες και δευτεραντζα.Μπορει το story να ηταν χιλιοειπωμενο και με τα γνωστα clise, αλλα ηταν αρκετα καλη η εκτελεση του, χωρις τα plotholes του code geass R2 (και ξερεις ποσοι λατρευουν αυτη τη σειρα) ουτε τις υπερβολες του ttgl, και καταφερνε να βγαλει και συγκινητικες στιγμες, και μια συμπαθεια προς τους πρωταγωνιστες, κανωντας τα 50 επισοδια να φευγουν αρκετα ευχαριστα.
Μπορει να μην φτανει σε σχεδον κανενα τομεα το μεγιστο 0079, αλλα αν το αρχισεις περιμενωντας να δεις μια φυσιολογικη σειρα και οχι κανενα αριστουργημα δε νομιζω να απογοητευτεις :P

Εμενα παντως αυτο με εκανε Mechatard και αργοτερα μπηκα στις πιο σοβαρες σειρες aka UC timeline η και SDF Macross, για αυτο το προτινω :P

Σε καθε περιπτωση τα gundam εχουν πολλες σειρες για ολλα τα γουστα, σοβαρη αντιπολεμικη σειρα ειναι το 0079, romance σε παει στο 08th ms team, friendship story ειναι το seed, full mecha fanservice ειναι το 00 και ακομα και το war in the pocket που σου δειχνει τον πολεμο απο μια εντελως διαφορετικη γωνια απο τα συνηθισμενα anime.

ps:Ναι serperoth Ο kuja ειναι στις pic :)

qzMHWHd.png

#2907 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 21:35

Χμ... Άρα με βλέπω περισσότερο για Seed και 00, αλλά θα κοιτάξω σίγουρα 0079.

FFIX απόλυτο game. Είμαι στον τέταρτο δίσκο, στην Memoria. Freya=<3
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2908 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 22:25

full mecha fanservice ειναι το 00

Mην ξεχνάς και το 0083.

Στο 00 στην πρώτη season πέρα από τη δράση μου άρεσε και η σύνδεση σύνδεση με κάποια τωρινά γεγονότα (τρομοκρατία κλπ). Προσωπικά νομίζω ότι είχε μερικά από τα καλύτερα Gundam Designs. Exia and Oveflag are pure sex. Οι χαρακτήρες ήταν λίγο flat αλλά μέχρι τη δεύτερη season κανείς δε μου ήταν αντιπαθής.
To Seed είχε αρκετά καλή ιστορία, αλλά έναν από τους πιο άθλιους main chars ever (Kira). Ευτυχώς που όλο το υπόλοιπο cast ήταν πολύ δυνατό. Μου είχε αρέσει πολύ όταν το είχα πρωτοδεί, ήταν και από τα πρώτα μου anime, αλλά δεν ξέρω αν θα μου άρεσε τόσο αν το έβλεπα τώρα.
Από αυτά ξεκίνησα και σιγά, σιγά βλέπω και τα υπόλοιπα.

Θα ακουστώ ιερόσυλος αλλά το 0079 δεν είναι από τα αγαπημένα μου Gundam (Ζeta > 0079). Ίσως επειδή είδα τις ταινίες μόνο και όχι τη σειρά. Tα OYW sidestories από την άλλη είναι όλα εξαιρετικά για διαφορετικούς το καθένα λόγους. Δες το post του Mad_Hatter.

On another note:Υπάρχει κάποιο anime πέρα των Mouryuo no Hako, Aoi Bungaku και Baseball Girls που να λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία των αρχών του περασμένου αιώνα (Showa, Taisho era);

#2909 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 23:57

Θα ακουστώ ιερόσυλος αλλά το 0079 δεν είναι από τα αγαπημένα μου Gundam (Ζeta > 0079).

Όχι, δεν είσαι ιερόσυλος, κάθε λογικός άνθρωπος το πιστεύει αυτό. Μην ακούς τα trolls του /m/. :P

On another note:Υπάρχει κάποιο anime πέρα των Mouryuo no Hako, Aoi Bungaku και Baseball Girls που να λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία των αρχών του περασμένου αιώνα (Showa, Taisho era);

Hmmm... maybe a longshot, αλλά θα πω το Spring And Chaos.

Έργο ενός από τα ιερά τέρατα του χώρου (Shoji Kawamori), αποτελεί τη βιογραφία ενός από τους μεγαλύτερους ιάπωνες ποιητές που ζήσανε εκείνη την περίοδο, του Miyazawa Kenji. Προσωπικά, το εντάσσω στις καλύτερες και πιο thought-provoking anime ταινίες που έχω δει. Απλά ετοιμάσου για κάτι διαφορετικό, μιας και το στυλ της ταινίας είναι ιδιαίτερο... θα καταλάβεις όταν τη δεις. :thatsit:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2910 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 00:45

Hmmm... maybe a longshot, αλλά θα πω το Spring And Chaos.

Έργο ενός από τα ιερά τέρατα του χώρου (Shoji Kawamori), αποτελεί τη βιογραφία ενός από τους μεγαλύτερους ιάπωνες ποιητές που ζήσανε εκείνη την περίοδο, του Miyazawa Kenji. Προσωπικά, το εντάσσω στις καλύτερες και πιο thought-provoking anime ταινίες που έχω δει. Απλά ετοιμάσου για κάτι διαφορετικό, μιας και το στυλ της ταινίας είναι ιδιαίτερο... θα καταλάβεις όταν τη δεις. :thatsit:

Eίναι ο ίδιος Kawamori που δημιούργησε το Macross:oo:. Tί μαθαίνει κανείς...
Φαίνεται ενδιαφέρον, οπότε μάλλον αύριο που θα έχει κατέβει θα βάλω να το δω. Ty.:congrats:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires