Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2686 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 26 October 2009 - 18:35

Γεια σααας :) Το πρώτο anime που είδα ήταν το death note και είδα το τελευταίο επισόδειο εχτες.. Έχετε να μου προτείνετε καμία αλλι σειρά τόοοσο υπέροχη??

Code Geass με χίλια. Αν σου άρεσε το Death Note θα σου αρέσει και αυτό 100% αφού οι πρωταγωνιστές μοιάζουν σε χαρακτήρα (και IQ )φοβερά. Έχει και 2 σεζόν !

#2687 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 26 October 2009 - 19:58

Γεια σααας :) Το πρώτο anime που είδα ήταν το death note και είδα το τελευταίο επισόδειο εχτες.. Έχετε να μου προτείνετε καμία αλλι σειρά τόοοσο υπέροχη??

Πραγματι το Code Geass εχει αρκετες ομοιοτητες με κυρια αυτη του πρωταγωνιστη ο οποιος μοιαζει αρκετα(σαν χαρακτηρας)με τον light.
Επισης αν και ειναι αρκετα βαρυ και μεγαλο θα σου προτεινα το monster,ειναι αριστουργημα αλλα δεν ειναι για ολους καθως ειναι πολυ σκοτεινο και καπως αργο αλλα αξιζει.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#2688 catherine

catherine

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 26 October 2009 - 21:18

αχααμμ.. ευχαριστώ!! ήδη κατεβάζω το Code Geass :) Οσο για το monster.. (το σκοτεινό μου ακουγεται πολύ καλό) όταν λες αργό τι εννοείς?? Πόσα επισόδεια έχει?

#2689 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 October 2009 - 00:30

74 επεισόδια έχει και είναι αργό γιατί έχει πολύ πλούσια πλοκή και αφιερώνει αρκετό χρόνο στην ανάπτυξη των χαρακτήρων και του setting πριν τη δράση. Πάντως το σίγουρο είναι ότι από σασπένς δε θα σε αφήσει παραπονεμένη. :tensai:

15fkk04.jpg

#2690 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 27 October 2009 - 01:10

Σαν ομοιοτητες,ναι το code geass ειναι αυτο που ψαχνεις(πολυ ωραιο ανιμε!μονορουφι το πηγα!!!),αλλα σαν ποιοτητα που να το λατρεψεις μπορεις να δεις καλλιστα και το full metal alchemisτ.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι παρα πολυ καλο!Γυρω στα 50 επισοδεια(51 αν δεν κανω λαθος) και με μια ταινια(που δεν ειναι τοσο καλη οσο η σειρα,αλλα συνεχιζει την πλοκη).Στο προτεινω ανεπιφυλακτα!
Which do you prefer?lion or hippo?

#2691 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 28 October 2009 - 22:56

Σπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε για καποιο anime να δω γιατι τωρα τελευταία το εχω αφήσει λίγο.
Θέλω κατι σε comedy του στύλ Hajime No Ippo,Gurren Legan, FMA και τέτοιες ιστορίες και θα ήθελα να μου προτέινετε ενα παρόμοιο του Darker than Black, Speedgrapher, DN, etc etc είδα πρόσφατα το Gai rei zero αλλα δεν με τρέλανε....
Ευχαριστώ παιδιά
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2692 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 October 2009 - 23:16

Αφου σου αρεσουν οι κωμωδιες δες One Piece και Fairy Tail. Ειδικα το ΟΡ με εχει κανει να πεσω απο την καρεκλα μου απο τα γελια. Και τα 2 εχουν πολυ καλη ιστορια και πολλα επεισοδεια

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2693 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 28 October 2009 - 23:54

Σπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε για καποιο anime να δω γιατι τωρα τελευταία το εχω αφήσει λίγο.
Θέλω κατι σε comedy του στύλ Hajime No Ippo,Gurren Legan, FMA και τέτοιες ιστορίες και θα ήθελα να μου προτέινετε ενα παρόμοιο του Darker than Black, Speedgrapher, DN, etc etc είδα πρόσφατα το Gai rei zero αλλα δεν με τρέλανε....
Ευχαριστώ παιδιά

Οσο αφορα τα comedy που ανεφερες δες το Rurouni Kenshin(Samurai X) και παρομοιο με το DN και τα υπολοιπα που ανεφερες δοκιμασε το Code Geass:riiight::riiight:.Εχει 2 seasons και πολυ ωραιο και εξυπνο story.

#2694 arkoudi

arkoudi

oro?

• Members
  • 3 posts

Posted 28 October 2009 - 23:56

Yagami Light, αν θές κωμωδία του στύλ gurren lagann προτείνω να ξεκινήσεις να βλέπεις το Needless, σαν το gurren δεν είναι αλλά είναι του ίδιου στύλ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο επισόδειο 17 και έχει ακόμα :)

#2695 catherine

catherine

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 29 October 2009 - 02:51

Σαν ομοιοτητες,ναι το code geass ειναι αυτο που ψαχνεις(πολυ ωραιο ανιμε!μονορουφι το πηγα!!!),αλλα σαν ποιοτητα που να το λατρεψεις μπορεις να δεις καλλιστα και το full metal alchemisτ.Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι παρα πολυ καλο!Γυρω στα 50 επισοδεια(51 αν δεν κανω λαθος) και με μια ταινια(που δεν ειναι τοσο καλη οσο η σειρα,αλλα συνεχιζει την πλοκη).Στο προτεινω ανεπιφυλακτα!

Έχω ακούσει καλά λόγια για το full metal alchemist.. Θα το κατεβάσω αφότου δω το το code geass ;) Τhanks !! :wooi2:

#2696 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 29 October 2009 - 20:22

παιδια μολης τελειοσα το katekyo hitman reborn μηπος ξερεται κανενα περιπου το ιδειο να προτινεται ηταν τελειο!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#2697 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 29 October 2009 - 21:35

παιδια μολης τελειοσα το katekyo hitman reborn μηπος ξερεται κανενα περιπου το ιδειο να προτινεται ηταν τελειο!!

Πως το τελειωσες αφου δεν εχει τελειωσει ακομα :hmmm:?

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2698 lyon88

lyon88

The kind one

• Members
  • 19 posts

Posted 29 October 2009 - 22:08

Ειναι time traveler!:oo:
Which do you prefer?lion or hippo?

#2699 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 02 November 2009 - 00:36

Οσο αφορα τα comedy που ανεφερες δες το Rurouni Kenshin(Samurai X) και παρομοιο με το DN και τα υπολοιπα που ανεφερες δοκιμασε το Code Geass:riiight::riiight:.Εχει 2 seasons και πολυ ωραιο και εξυπνο story.

Το Code Geass το έχω δει, και μαλιστα ήταν το ακριβώς επόμενο του DN, απλά θελω ενα αρκετά ψαγμένο anime αντίστοιχο. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές θα τις τιμήσω τις σειρές αυτές.BTW το haruhi και του Darker than Black την 2η σεζόν τις εχει δει κανένας? Λένε καθόλου η μαπα το καρμούζι?
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2700 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 November 2009 - 21:32

Λοιπόν έχω και εγώ ένα ρικουέστ.Θέλω να μου προτείνετε ένα άνιμε(εκτός gintama αυτό είναι το επόμενο nighteyes:kakaka:).
Αλλά<--- να είναι άγνωστο αλλά αξιόλογο,τους τίτλους που ακούγονται συχνά δεν τους εθέλω:ureshii:.Κάποιο αρκετά άγνωστο αλλά ωραίο.Πείτε εσείς, όλα ευπρόσδεκτα ΕΚΤΟΣ Mecha & Sci-Fi.(Αυτά δεν τα βλέπω ποτέ των ποτών :P)

Ευχαριστώ πολύ:nod:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires