Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2491 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2009 - 23:05

Γειά σας παίδες. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για το τί να δω, Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα το οποίο να έχει πολύ δραση και αστείες σκηνες, (που σε κάνουν να 3εφεύγεις απο τιν αγωνία και την δράση)

+1 για Hajime no Ippo. One Piece, αν δεν το χεις δει, επίσης. Είναι ακριβώς αυτά που ψάχνεις και τα καλύτερα στο είδος τους. Οι αστείες σκηνές του Ippo συγκεκριμένα, βάζουν κάτω για πλάκα τις περισσότερες κωμωδίες.

#2492 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:48

παιδια μολις ειδα το Speed grapher και ηταν πραγματικα φοβερο αλλα τελιωσε...:unlucky:
γι' αυτο θα μπορουσατε να μου προτινετε ανιμε που να ειναι σε τετιο στυλ?

#2493 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:57

παιδια μολις ειδα το Speed grapher και ηταν πραγματικα φοβερο αλλα τελιωσε...:unlucky:
γι' αυτο θα μπορουσατε να μου προτινετε ανιμε που να ειναι σε τετιο στυλ?

Texhnolyze
Cowboy Bebop
Blue Gender
Paranoia agent
Darker than Black
Mnemosyne
Shikabane Hime

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2494 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 15:45

arigato :awww:

#2495 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 15:26

Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι, πέρα από το Inuyasha & το A Girl Who Leapt Through Time, υπάρχει κάποια άλλη σειρά/ταινία που να έχει σχέση με το ταξίδι στο χρόνο? Ανεξαρτήτου κατηγορίας.

Γιάνναρε ρίξε μια ματιά και σε αυτό το αγροτεμάχιο. Μου φαίνεται πως θα σου αρέσει...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2496 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 17:23

Τσέκαρε και το Escaflowne

Γιάνναρε ρίξε μια ματιά και σε αυτό το αγροτεμάχιο. Μου φαίνεται πως θα σου αρέσει...

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, μου φάνηκαν και τα 2 αρκετά ενδιαφέροντα & θα τα ξεκινήσω σύντομα.

Spoiler:

serpe7.jpg

#2497 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 11:06

Texhnolyze
Cowboy Bebop
Blue Gender
Paranoia agent
Darker than Black
Mnemosyne
Shikabane Hime

κανενα δεν μου αρεσε, μονο το Mnemosyne... τελικα το καθε ανιμε ειναι ξεχοριστο

#2498 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 14:10

για τσεκαρε και το black lagoon

#2499 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 14:23

Όντως.

Για να καταλάβω όμως, τα είδες όλα αυτά και δεν σου άρεσαν(πότε πρόλαβες;:nosey:) ή μόνο την αρχή; Γιατί εκτός του ότι είναι λάθος να περιμένουμε να δούμε κάτι παραπλήσιο ή που να μας αφήσει την ίδια αίσθηση, είναι επίσης λάθος να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.

Από την λίστα που σου έδωσε ο Melkor έχω δει τα 2 πρώτα και το Darker than black. Το Texhnolyze είναι στα αγαπημένα μου αλλά για δύσκολους "πελάτες". Κοινώς, είναι λίγο ιδιαίτερο και αν και το θεωρώ πολύ καλή δουλειά δεν θα το πρότεινα εκτός αν μου ζητούσαν κάτι καταθλιπτικό. Το Cowboy bepop, είναι τρομερή σειρά αν την προχωρήσεις. Όταν είδα τα πρώτα επεισόδια αναρωτιώμουν τι της βρήκαν και την παινεύουν, αλλά έχουν δίκιο. Από τα 3 αυτά, αυτό που πλησιάζει πιο πολύ στο speed grapher είναι το Darker than black, από την άποψη ότι έχει υπερδυνάμεις κι εκεί. Δεν έχει όμως καθόλου διαστροφή μέσα και δεν είναι τόσο "ωριμο" σε σχέση με αυτό.

Γενικά όπως είπες το καθε anime είναι διαφορετικό. Από άποψη ρεαλισμού και σοβαρότητας υπόθεσης, εγώ θα πρότεινα το Monster. Είναι το πιο ρεαλιστικό anime που γνωρίζω και χωρίς καθόλου φανταστικό στοιχείο. Αν από την άλλη αυτό που σου άρεσε στο speed grapher είναι τα υπερφυσικά, πάρε σβάρνα τα shounen και όλο και κάτι θα πετύχεις, με έλλειψη σοβαρότητας όμως στα περισσότερα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2500 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 16:12

Λοιπόν, μετά από ένα διάστημα αποχής από anime έκατσα και είδα το ΠΛΑΝΗΤΕΣ. Το συγκεκριμένο anime απλά με ξετρέλανε και το βάζω άνετα μέσα στην πρώτη πεντάδα των αγαπημένων μου anime. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο ? Κυρίως με ενδιαφέρει να το στυλ και η ποιότητα γραψίματος της ιστορίας και των χαρακτήρων και λιγότερο το θέμα.

ΥΓ: Τα Monster, GITS SAC, Cowboy Bebop, Ergo Proxy, Lain που πλησιάζουν κάπως σε στυλ, τα έχω δει.

#2501 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 16:46

Hoshi No Koe
Neon Genesis Evangelion.
Kaiba
Terra E

#2502 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 16:58

δυστυχως, ΔΕΝ υπαρχει κατι παρομοιο. το Πλανητες ειναι ενα, και ο μπακλαβας γωνια.-
αλλα.
εγω παλι θα ελεγα
welcome to the NHK
sora o kakeru shoujo

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2503 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 17:13

Το Shoujo Tsubaki το έχει δει κανένας σας; Σε σχέση με τα σύγχρονα θρίλερ αξίζει; Που μπορώ να το βρω με seeders?

Αν το εβλεπες πραγματικα οπως πρωτοπροβληθηκε στην Ιαπωνια και οχι απο DVD τοτε θα ηταν ακομα καλυτερο

http://www.midnighteye.com/reviews/midori-the-girl-in-the-freak-show.shtml

Λοιπόν, μετά από ένα διάστημα αποχής από anime έκατσα και είδα το ΠΛΑΝΗΤΕΣ. Το συγκεκριμένο anime απλά με ξετρέλανε και το βάζω άνετα μέσα στην πρώτη πεντάδα των αγαπημένων μου anime. Μπορεί κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο ? Κυρίως με ενδιαφέρει να το στυλ και η ποιότητα γραψίματος της ιστορίας και των χαρακτήρων και λιγότερο το θέμα.

ΥΓ: Τα Monster, GITS SAC, Cowboy Bebop, Ergo Proxy, Lain που πλησιάζουν κάπως σε στυλ, τα έχω δει.

Το δευτερο OVA της σειρας Patlabor, δηλ. 16 επεισοδια, απο τα οποια τα περισσοτερα ειναι καλογραμμενα μιας και ο Μ.Οshii ηταν σκηνοθετης. Αλλα και το πρωτο OVA ειναι καλογραμμενο. Δες και την ταινια, ιδιως τη δευτερη.

#2504 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 19:08

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Τo Kaiba φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Όσο για το Patlabor, το πρώτο OVA δεν είχε διασκευαστεί και σε φουλ σειρά αμέσως μετά? Μήπως είναι καλύτερη η σειρά ? Γενικά σε πια σειρά είναι καλύτερο να δεις τις ταινίες/OVA/series του Patlabor?

#2505 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 20:29

το πρωτο OVA ειναι διαφορετικο από τη σειρά. Bασικα αυτο ειναι το original, δηλ. μέρη του σεναριου θα επανεμφανιζονταν στη σειρα, στο δευτερο OVA και στις ταινιες. Επειδη η σειρα ειναι 47 επεισοδια, θα μπορουσες να δεις τα δυο OVA και τις ταινιες μονο.

Aν και τα πρωτα 4 επεισοδια του 2ου OVA ειναι συνεχεια των τελευταιων επεισοδιων της σειρας, αν και ειναι τελειως διαφορετικα σε ρυθμο απο τα υπολοιπα 12 (δηλ ειναι περισσοτερο action).

Για τις ταινιες, με οποια σειρα και να την δεις το ιδιο κανει αν και η δευτερη ειναι η πιο βαρια.

Βασικα δες το πρωτο OVA παρα τη σειρα. Καλυτερο animation, το 5ο και 6ο επεισοδιο ειναι στοιβαρα σε σεναριο,

Το δευτερο OVA στο δευτερο μισο περνει μπρος και αποκτα τον ιδιαιτερο ρυθμο του. Θεωρηται απο τα καλυτερα OVA.

Και τα δυο OVA εχουν και λιγο κωμωδια, χωρις βεβαια να κατανταν σαχλα.

Η δευτερη ταινια ειναι ισως η πιο σοβαρη απο ολη τη γκαμα του Patlabor (το ιδιο και η τριτη αλλα οχι δεν ειναι και τοσο καλη).

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires