Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:07.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 15 August 2009 - 23:38
Posted 19 August 2009 - 23:49
πανω κατω θελω να εχει στοιχεια του στυλ ergo proxy, ayakashi( αυτο με τα παιδια που ο καθενας ειχα το δικο του ayakashi)...
εχω μεινει πολυ πισω και πραγματικα δεν ξερω τι σειρες εχουν βγει εδω και 1 χρονο και.
Posted 20 August 2009 - 00:03
Εdit. Όσο για το από που να τα κατεβάσεις δύο λέξεις που θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ
Edited by iristella, 20 August 2009 - 00:10.
Posted 20 August 2009 - 00:10
ρε παιδια κατι καταθλιπτικο να δω εχετε!!!!
αλλα μιλαμε πολυ καταθλιπτικο εχω δει το Air tv δραμα ειναι νομιζω δλδ και θελω προτασεις αν μπορειτε και λινκ να τα κατεβασω!!!
Αν θέλεις σαν το Air, δες τα Kanon και Clannad που είναι της ίδιας εταιρείας και έχουν παρόμοιο ύφος.
Posted 20 August 2009 - 00:37
μηπως μπορειτε να μου πειτε καμια σειρα να δω τωρα που εχω και αδεια??
πανω κατω θελω να εχει στοιχεια του στυλ ergo proxy, ayakashi( αυτο με τα παιδια που ο καθενας ειχα το δικο του ayakashi)...
εχω μεινει πολυ πισω και πραγματικα δεν ξερω τι σειρες εχουν βγει εδω και 1 χρονο και.
Από καινούριες σειρές θα σου πρότεινα να δεις τα εξής :
Eve no Jikan (6 επισόδεια, έχουν βγει τα 5)
Bounen no Xamdou
Eden of the East (11 επισόδεια και περιμένουμε τις 2 ταινίες)
Umineko No Naku Koro Ni (still ongoing)
Michiko to Hatchin (όχι ακριβώς στο στυλ που ζητάς αλλά καταπληκτική σειρά ^^)
ρε παιδια κατι καταθλιπτικο να δω εχετε!!!!
αλλα μιλαμε πολυ καταθλιπτικο εχω δει το Air tv δραμα ειναι νομιζω δλδ και θελω προτασεις αν μπορειτε και λινκ να τα κατεβασω!!!
Koi Kaze
Grave of the fireflies
Guslinger Girl
Now and then, here and there
Kimi Ga Nozomu Eien
Honey and clover
Ef- a tale of memories
Τώρα για το από που θα τα κατεβάσεις, αποφάσισε ποιά θες να δεις και μετά ρώτησε σε αυτό το thread ^^
Posted 22 August 2009 - 10:25
Posted 23 August 2009 - 20:05

Για seeders, είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Check this...Shoujo Tsubaki
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 23 August 2009 - 21:27
Posted 27 August 2009 - 21:53

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 27 August 2009 - 22:00
Posted 27 August 2009 - 22:04
το Voices of a Distant Star πιστευωΚαλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι, πέρα από το Inuyasha & το A Girl Who Leapt Through Time, υπάρχει κάποια άλλη σειρά/ταινία που να έχει σχέση με το ταξίδι στο χρόνο? Ανεξαρτήτου κατηγορίας.
αν θελεις κατι με samurai, θα ελεγα samurai champlooΓειά σας παίδες. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για το τί να δω, Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα το οποίο να έχει πολύ δραση και αστείες σκηνες, (που σε κάνουν να 3εφεύγεις απο τιν αγωνία και την δράση)
αν θελεις κατι σε gunfights, θα ελεγα baccano! και black lagoon, ισως και full metal panic.
σε καθε περιπτωση παντως, ριξε μια ματια στο Cowboy Bebop
Edited by Melkor, 27 August 2009 - 22:10.
Posted 27 August 2009 - 22:55
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι, πέρα από το Inuyasha & το A Girl Who Leapt Through Time, υπάρχει κάποια άλλη σειρά/ταινία που να έχει σχέση με το ταξίδι στο χρόνο? Ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Τσέκαρε και το Escaflowne
Γειά σας παίδες. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε για το τί να δω, Θα ήθελα να μου προτείνετε ενα το οποίο να έχει πολύ δραση και αστείες σκηνες, (που σε κάνουν να 3εφεύγεις απο τιν αγωνία και την δράση)
Hajime No Ippo
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|