Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2401 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 23:19

konnichi wa σε ολους τι κανετετε καλα εγω εχω πιξη στα ανιμε και τελιοσα τιν 18 σιρα σιμερα θελω να μου προτινετε κατι καλο εκτος απο αυτα που θα σας πω γιατι τα εχω δει !!!!
Spoiler:

arigatou προερετιλα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2402 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 00:17

Δε γινεται να γινεις πιο κατατοπιστικος?Απο τη μια εχεις δει κομωδιες οπως Gto και ouran_πως_σκατα_το_λενε club, και απο την αλλη fighting shounen οπως hajime no ippo και πιο σοβαρα οπως ttgl.Τι να σου πρωτινουμε εμεις?Πες μας τι θες να δεις, και βλεπουμε.

qzMHWHd.png

#2403 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 00:50

konnichi wa σε ολους τι κανετετε καλα εγω εχω πιξη στα ανιμε και τελιοσα τιν 18 σιρα σιμερα θελω να μου προτινετε κατι καλο εκτος απο αυτα που θα σας πω γιατι τα εχω δει !!!!

Spoiler:

arigatou προερετιλα :)

Δεν λες συγκεκριμενα τι θες θα σου πω 2-3 εως να μας πεις τι θες λοιπον μουσικο σαν το DMC αλλα με πολυ καλυτερο σεναριο και σοβαρο το Beck, Χμμμ μετα κατι αλλο τελειος διαφορετικο το Air Gear, και σε θεμα δρασης γελιου και martial arts το Kenichi (Historys Strongest Discipline Kenichi) αυτα γενικα τωρα αναλογα τι θες να δεις:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2404 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 09:13

Watercan, δοκιμάζω να κάνω μερικές αντιστοιχίες στη λίστα anime οπότε διάλεξε και πάρε.

Spoiler:

#2405 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 12:42

Watercan, δοκιμάζω να κάνω μερικές αντιστοιχίες στη λίστα anime οπότε διάλεξε και πάρε.

Spoiler:

Να κάνω κάποιες διορθώσεις:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2406 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 17:57

Επίσης ρε παιδάκι μου πολύ hentai, yuri, yaoi, BL κτλ παίζει. Δες και κανένα anime της προκοπής.

τη να σου πω τωρα εγω οτι μου πουνε βλεπω προτινε μου κατι καλλο και βλεπουμε ενα μονω πραγμα να μην εχει πολυ μπλαμπλα γιατι μου τιν δινουν στα νευρικα σιστιματα ορες ορες οταν πχ. στο bleach την ορα που παλεβουν καθοντε και αναλιουν ολοκλιρα ζιτιμα ελεος δλδ!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2407 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 18:05

παιδια εβλεπα το requiem from the darkness και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε στο μυαλο κανα ανιμε σε παρομοιο στυλ...

#2408 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 18:18

παιδια εβλεπα το requiem from the darkness και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε στο μυαλο κανα ανιμε σε παρομοιο στυλ...

δες το Ayakashi - Japanese Classic Horror και το Mononoke
ολα μαζι ειναι κατι σαν τριλογια και εχουν παρομοια θεματολογια και στιλ

#2409 alucard82

alucard82

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2009 - 21:37

Εγω προτεινω το Kage no stigma kai keinichi,μολις τωρα τα ειδα ηταν φοβερα.:awww:

#2410 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 01:22

Πριν λιγες μερες μπηκα και ρωτησα για προτασεις και ειδα τα bokura ga ita, lovely complex και clannad/clannad after story που μου προτεινατε.. Το πρωτο δεν το παλεψα και παλι διοτι δεν το μπορω καθολου αυτο το σχεδιο το παναρχαιο.. Δυστυχως το χω αυτο το κακο και ολοι μου λενε οτι ειναι πολυ καλο..

Θα ηθελα να ευχαριστησω πολυ τον papp0us που μου προτεινε το Clannad (που μπηκε και πρωτο στη λιστα των αγαπημενων ) και να ρωτησω αν υπαρχει καποιο παρομοιο ετσι ρεαλιστικο αλλα ταυτοχρονο τιγκα δραματικο με romance.

To Kanon+το kare kano εχω ηδη σκοπο να το δω και οσο για το ποια εχω δει, κανω quote τον εαυτο μου για να μην τα ξαναγραφω.

Περιπου σε αυτο το ειδος εχω δει το School Days (αν μπορει να θεωρηθει ρομαντικο αυτο το πραμα), Fruits basket, honey and clover, full moon, dn angel, vampire knight, Air tv, Kamikaze kaitou jeanne, Saikano (omg wat a phail), Love Hina (wat a phail x2), Tsukihime εεε και διαφορα αλλα ετσι που να περιεχουν το κατιτις τους..
[...]Α ναι εχω δει και το True tears, Myself urself και την ταινια 5 cm/sec...(τα χω ξεσκισει του ειδους!)

επισης Ouran, Junjou romantica/

Περιμενω νεες tear jerkers προτασεις :D

Thx in advance!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2411 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 02:22

να ρωτησω αν υπαρχει καποιο παρομοιο ετσι ρεαλιστικο αλλα ταυτοχρονο τιγκα δραματικο με romance.

Kanon
Air

#2412 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 02:37

Kanon
Air

Αφού είπε τα έχει δει αυτά (ή σκοπεύει να τα δει) και τα δυο στο ακριβώς από πάνω ποστ, πρότεινε τπτ άλλο..... :yellowcard:

Anyway δεν ξέρω αν τα έχεις δει piu-piu αλλά τσέκαρε και τα εξής ova-movies σε romance-drama:

hoshi no koe, beyond the clouds, millennium actress, Looking up at the Half-Moon.

Και από tear-jerkers χωρίς romance, τα κλασικά grave of the fireflies και dog of flanders. (αν όντως θες κλάμα..)

Και για κάτι πιο ευχάριστο με hints από drama και romance δες nodame cantabile. :)

Edited : Επίσης τα ef tale of memories και melodies που μάλλον θα τα έχεις δει.
Καλά λόγια έχω ακούσει και για τα εξής: Emma: A Victorian Romance, Rose of Versailles (ναι είναι πολύ παλιό αλλά αξίζει όπως και το Kimagure orange road απ'ότι μαθαίνω στο romance genre).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 29 Ιούλιος 2009 - 03:17

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2413 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 02:48

To Kanon+το kare kano εχω ηδη σκοπο να το δω και οσο για το ποια εχω δει, κανω quote τον εαυτο μου για να μην τα ξαναγραφω.

Περιπου σε αυτο το ειδος εχω δει το School Days (αν μπορει να θεωρηθει ρομαντικο αυτο το πραμα), Fruits basket, honey and clover, full moon, dn angel, vampire knight, Air tv, Kamikaze kaitou jeanne, Saikano (omg wat a phail), Love Hina (wat a phail x2), Tsukihime εεε και διαφορα αλλα ετσι που να περιεχουν το κατιτις τους..
[...]Α ναι εχω δει και το True tears, Myself urself και την ταινια 5 cm/sec...(τα χω ξεσκισει του ειδους!)

επισης Ouran, Junjou romantica/

Thx in advance!

Kanon
Air

^CAPTAIN OBVIOUS TO THE RESCUE!!... :hero:
[/flame]
EDIT: Damn you Radagast... :P

πιου-chan, δοκίμασε το H2O: Footprints in the Sand.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2414 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 02:59

Σορα, ξεχασες να μου προτεινεις το Ουραν..(btw, did u really find Air TV a tear jerker? Dammit boy, even I didnt cry when watchin it..!) Nice try though..thx =)

Captain obvious, you are my hero!

Ευχαριστω παρα πολυ! Ελπιζω ολα αυτα να εχουν romance ε;

Γιατι να κλαψω για εναν που εχασε τον πατερα του στον πολεμο δεν ψηνομαι :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#2415 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 04:49

Πιου - Πιου chan δοκίμασε και το Saiunkoku Monogatari. Πιστεύω θα σου αρέσει.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires