Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2386 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 July 2009 - 15:22

Απο τα παραπανω μονο το Gundam δεν εχω δει. Τα υπολοιπα δεν με συγκινησαν δυστυχως. Ισως το eyeshield. Καποια αλλη προταση?
Posted Image

#2387 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 27 July 2009 - 15:25

Εγω ξεμεινα απο ιδεες. Μετα τα γνωστα, One Piece, Death Note, Naruto, Bleach, Soul Eater, Full Metal Alchemist, Claymore, Kenichi, Hajime No Ippo, Karas, Kekkaishi, .Hack, Sengoku Basara, Kaze no Stigma, Samurai Champloo, Kenhsin, Seirei No Moribito, Bokurano και Regios βρισκομαι σε αδιεξοδο! (Δεν εμειναν και πολλα θα μου πεις). D-gray man? Πολυ dark, πολλα fillers.

Κατι Tengen Topa.....καπως ετσι δεν μου αρεσει ετσι οπως το κοψα, πολυ παιδικο. Θελω anime με δυναμεις αλλα και ενδιαφερον σεναριο και πλοκη, οπως το Regios. Μαλλνο ζηταω πολλα, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ευχαριστω

ανιμε με δυναμεις?
το Elfen Lied το εχεις δει?:kill4u:

με βαση αυτα που εχεις δει παντως θα σου προτεινα Gungrave, Mai hime και Bounen no Xamdu

#2388 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 July 2009 - 16:50

Εγω ξεμεινα απο ιδεες. Μετα τα γνωστα, One Piece, Death Note, Naruto, Bleach, Soul Eater, Full Metal Alchemist, Claymore, Kenichi, Hajime No Ippo, Karas, Kekkaishi, .Hack, Sengoku Basara, Kaze no Stigma, Samurai Champloo, Kenhsin, Seirei No Moribito, Bokurano και Regios βρισκομαι σε αδιεξοδο! (Δεν εμειναν και πολλα θα μου πεις). D-gray man? Πολυ dark, πολλα fillers.

Κατι Tengen Topa.....καπως ετσι δεν μου αρεσει ετσι οπως το κοψα, πολυ παιδικο. Θελω anime με δυναμεις αλλα και ενδιαφερον σεναριο και πλοκη, οπως το Regios. Μαλλνο ζηταω πολλα, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ευχαριστω

Neon Genesis Evagelion
Soul Taker
Brigadoon
Ergo Proxy

Όλα έχουνε δυνάμεις και πολύ καλό σενάριο.

#2389 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 17:51

Ρε φιλε το tengen topa ειναι απο τα ποιο γαματα anime και δεν ειναι καθολου παιδικο.Και εγω ειχα αυτη την εντυπωση οταν ειχα δει για πρωτη φορα ειχα δει μια εικονα στο andb.net αλλα οταν αρχισα τα επεισοδια πορωθηκα.Τωρα anime με δυναμεις και καλο σεναριο εχω δει το darker than black,Heroic Age,Code Geass,Kateikyoushi Hitman Reborn(αν και στην αρχη μπορει να σου φανει λιγο βαρετο),Needless(νεο anime),Speed Grapher,To Aru Majutsu no Index,Yozakura Quartet και Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou.Αυτα εχω δει μεχρι τωρα αλλα παιζει να εχω ξεχασει να σου πω καναδυο ακομα.Ελπιζω να σου αρεσουν.

#2390 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 27 July 2009 - 18:04

Ευχαριστω πολυ. Τoaru το εχω ξεκινησει ηδη και το Elfen Lied. Θα δω και το Bounen καθως και τα τελευταια που μου προτεινες.
Posted Image

#2391 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 19:24

Μπορει κανει να μου πει anime που να εχουν στοιχεια comedy ή ecchi?Μεχρι τωρα εχω δει hayate no gotoku,zero no tsukaima,kanokon,macademi wasshoi,Amaenaideyo,Kamen no Maid Guy,Ikkitousen,Sekirei,To Love-Ru,Seto no Hanayome,Keneko Deluxe,Grenadier,Full Metal Panic!.Εχω δει αρκετα μπορω να πω αλλα δεν εχω αλλο υλικο για να δω.Βοηθεια,mina

#2392 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 27 July 2009 - 19:31

Μπορει κανει να μου πει anime που να εχουν στοιχεια comedy ή ecchi?Μεχρι τωρα εχω δει hayate no gotoku,zero no tsukaima,kanokon,macademi wasshoi,Amaenaideyo,Kamen no Maid Guy,Ikkitousen,Sekirei,To Love-Ru,Seto no Hanayome,Keneko Deluxe,Grenadier,Full Metal Panic!.Εχω δει αρκετα μπορω να πω αλλα δεν εχω αλλο υλικο για να δω.Βοηθεια,mina

για ecchi δες Mahoromatic, green green, futari ecchi, golden boy, oruchuban ebichu και βεβαια το kiss x sis!

#2393 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 20:15

Ευχαριστω το green green το εχω δει, αλλα θα τσεκαρω και τα αλλα.

#2394 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 July 2009 - 20:24

Ευχαριστω

Τσέκαρε οπωσδήποτε το Shakugan no Shana (tsundere/super-powers/school comedy/romance) και ίσως Fate/Stay Night και To Aru Majutsu no Index.
Posted Image
Posted Image

#2395 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 20:30

Ευχαριστω το green green το εχω δει, αλλα θα τσεκαρω και τα αλλα.

#2396 whitestorm

whitestorm

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 27 July 2009 - 20:34

Παιδιά και εγώ γυρεύω ανιμέ με ενδιαφέρον και πολύπλοκο σενάριο... Ένας φίλος μου έχει συστήσει το Monster! εσείς τι άλλα μου προτείνετε?

#2397 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 27 July 2009 - 20:49

Παιδιά και εγώ γυρεύω ανιμέ με ενδιαφέρον και πολύπλοκο σενάριο... Ένας φίλος μου έχει συστήσει το Monster! εσείς τι άλλα μου προτείνετε?

monster, legend of galactic heroes. (και 20th century boys από manga αν θες)

Και φυσικά death note αν θες κάτι με πολύ αγωνία.

Άλλες επιλογές που μπορείς να τσεκάρεις για πολύπλοκο σενάριο: Mononoke, 12Kingdoms, SEL, Ergo Proxy, Terra E..., Kaiba, GITS SAC, Eden of the East.

Edited by Radagast, 28 July 2009 - 17:56.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2398 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 22:09

Επισης δοκημασε το Death Note εμενα με αφυσε μακακα το σεναριο,πραγματικα απο τα καλυτερα anime

#2399 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 posts

Posted 27 July 2009 - 22:29

freak27 θα σου συνιστούσα με τα χιλια το Gantz πολυ δραση μυστηριο και υπερ δυναμης αν και θα σου ελεγα να δεις εως το 21ep και μετα να συνεχισης το Manga.

Xristos-san
ecchi το Dokuro-chan μικρο αστειο και περναει ευχαριστα η ωρα και επισης το Golden Boy αμα σου αρεσε το GTO (Great Teacher Onizuka) θα σου αρεσει και αυτο, αλλο ενα αλλα ειναι δυστυχως μονο ενα movie το Eiken
Posted Image

#2400 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 27 July 2009 - 23:08

Arigatou!!!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires