arigatou προερετιλα

Posted 28 July 2009 - 00:17
Posted 28 July 2009 - 00:50
konnichi wa σε ολους τι κανετετε καλα εγω εχω πιξη στα ανιμε και τελιοσα τιν 18 σιρα σιμερα θελω να μου προτινετε κατι καλο εκτος απο αυτα που θα σας πω γιατι τα εχω δει !!!!
Spoiler:
arigatou προερετιλα
Posted 28 July 2009 - 09:13
Posted 28 July 2009 - 17:57
τη να σου πω τωρα εγω οτι μου πουνε βλεπω προτινε μου κατι καλλο και βλεπουμε ενα μονω πραγμα να μην εχει πολυ μπλαμπλα γιατι μου τιν δινουν στα νευρικα σιστιματα ορες ορες οταν πχ. στο bleach την ορα που παλεβουν καθοντε και αναλιουν ολοκλιρα ζιτιμα ελεος δλδ!!Επίσης ρε παιδάκι μου πολύ hentai, yuri, yaoi, BL κτλ παίζει. Δες και κανένα anime της προκοπής.
Posted 28 July 2009 - 18:05
Posted 28 July 2009 - 18:18
παιδια εβλεπα το requiem from the darkness και θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε στο μυαλο κανα ανιμε σε παρομοιο στυλ...
Posted 28 July 2009 - 21:37
Posted 29 July 2009 - 01:22
Περιπου σε αυτο το ειδος εχω δει το School Days (αν μπορει να θεωρηθει ρομαντικο αυτο το πραμα), Fruits basket, honey and clover, full moon, dn angel, vampire knight, Air tv, Kamikaze kaitou jeanne, Saikano (omg wat a phail), Love Hina (wat a phail x2), Tsukihime εεε και διαφορα αλλα ετσι που να περιεχουν το κατιτις τους..
[...]Α ναι εχω δει και το True tears, Myself urself και την ταινια 5 cm/sec...(τα χω ξεσκισει του ειδους!)
Posted 29 July 2009 - 02:22
Kanonνα ρωτησω αν υπαρχει καποιο παρομοιο ετσι ρεαλιστικο αλλα ταυτοχρονο τιγκα δραματικο με romance.
Περιμενω νεες tear jerkers προτασεις
Posted 29 July 2009 - 02:37
Αφού είπε τα έχει δει αυτά (ή σκοπεύει να τα δει) και τα δυο στο ακριβώς από πάνω ποστ, πρότεινε τπτ άλλο.....Kanon
Air
Edited by Radagast, 29 July 2009 - 03:17.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 July 2009 - 02:48
To Kanon+το kare kano εχω ηδη σκοπο να το δω και οσο για το ποια εχω δει, κανω quote τον εαυτο μου για να μην τα ξαναγραφω.
Περιπου σε αυτο το ειδος εχω δει το School Days (αν μπορει να θεωρηθει ρομαντικο αυτο το πραμα), Fruits basket, honey and clover, full moon, dn angel, vampire knight, Air tv, Kamikaze kaitou jeanne, Saikano (omg wat a phail), Love Hina (wat a phail x2), Tsukihime εεε και διαφορα αλλα ετσι που να περιεχουν το κατιτις τους..
[...]Α ναι εχω δει και το True tears, Myself urself και την ταινια 5 cm/sec...(τα χω ξεσκισει του ειδους!)
επισης Ouran, Junjou romantica/
Περιμενω νεες tear jerkers προτασεις
Thx in advance!
Kanon
Air
Posted 29 July 2009 - 02:59
Posted 29 July 2009 - 04:49
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|