Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2371 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 17:36

Σου συνιστω να κατεβασεις το Tengen Topa Gurren Lagann,GTO,Kenichi και Death Note.Τωρα αν δες να να εχει ecchi στοιχεια δες το Kanokon,Amaenaideyο,To Love-Ru.Επισης γαματο anime ειναι το One piece δεν ξερω αν το παρακολουθεις.Τωρα anime με πολυ γελιο ειναι το Detroit Metal City,Gintama.Αυτα ελπιζω να σε κ-αλειψα.

I see what you did there otouto...

try Pale Cocoon, Ghost in the shell, eve no jikan, now and then here and there.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2372 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 18:03

Σου συνιστω να κατεβασεις το Tengen Topa Gurren Lagann,GTO,Kenichi και Death Note.Τωρα αν δες να να εχει ecchi στοιχεια δες το Kanokon,Amaenaideyο,To Love-Ru.Επισης γαματο anime ειναι το One piece δεν ξερω αν το παρακολουθεις.Τωρα anime με πολυ γελιο ειναι το Detroit Metal City,Gintama.Αυτα ελπιζω να σε καλειψα.

δυστυχως ολα αυτα που ειπες τα εχω δει :P βλεπω anime εδω και 5 χρονια μην βλεπεις που ειμαι νεος στο forum, ρωτησα κατι φιλαρακια και μου συνεστησαν το jigoku-shoujo και το 07-Ghost, απο αυτα που ειπε ο/η Melkor εχω δει μονο το Ghost in the shell θα check τα αλλα δυο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2373 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 18:05

jigoku-shoujo -> το τραβάααααααααααει πολύ

07-Ghost -> γκέη και φαντάσματα

#2374 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 18:14

jigoku-shoujo -> το τραβάααααααααααει πολύ

πολλα α βλεπω και απελπιζομαι :kakaka:θα το δο βεβαια λιγο αλλα πειτε τιποτα καλο γιατι δεν βλεπω να την παλευω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2375 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 18:57

Neon Genesis Eva είδες???

#2376 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 19:08

Neon Genesis Eva είδες???

Εννοειτε ηταν το πρωτο μου "βαρη" Anime πριν περιπου 3-4 χρονια και για πρωτη φορα χρειαστηκα Depon μετα απο Anime :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2377 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 19:16

Κοιτα θα μπορουσες να ταεκαρεις και το Hayate no Gotoku,Full Metal Alchemist,Zero no Tsukaima.Βασικα τι στυλ anime σου αρεσουν?Για να μην σου πω ολη την anime List μου.

#2378 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 21:02

πολλα α βλεπω και απελπιζομαι :kakaka:θα το δο βεβαια λιγο αλλα πειτε τιποτα καλο γιατι δεν βλεπω να την παλευω

Λοιπόν... καλά και καινούρια που μου'ρχονται στο μυαλό...

Bounen no Xamdou --- 26 eps --- sci-fi, fantasy
Baccano! --- 13 eps + 3 OVA eps --- mafia, comedy, adventure
Higashi no Eden --- 11 eps --- adventure, mystery
Kara no Kyoukai --- μέχρι στιγμής 5 movies --- action, horror, mystery
Kurozuka --- 12 eps --- horror, action, historical, vampires
Kure-nai --- 12 eps (νομίζω) --- slice of life, comedy
Nodame Cantabile --- 23 eps + 13 eps η season 2 --- music, slice of life, comedy
xxxHolic --- 24 eps + 11 eps η season 2 + movie --- noir, mystery, fantasy, comedy

Αυτά... Αν δεν έχεις ήδη δει κάποιο αξίζουν να τους ρίξεις μια ματιά ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2379 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2009 - 21:48

chekare και το Umineko no naku koro ni, αν και ειναι ακομα στο 4ο επισοδιο, ειναι πολυ καλο.

qzMHWHd.png

#2380 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 00:28

Λοιπόν... καλά και καινούρια που μου'ρχονται στο μυαλό...

Bounen no Xamdou --- 26 eps --- sci-fi, fantasy
Baccano! --- 13 eps + 3 OVA eps --- mafia, comedy, adventure
Higashi no Eden --- 11 eps --- adventure, mystery
Kara no Kyoukai --- μέχρι στιγμής 5 movies --- action, horror, mystery
Kurozuka --- 12 eps --- horror, action, historical, vampires
Kure-nai --- 12 eps (νομίζω) --- slice of life, comedy
Nodame Cantabile --- 23 eps + 13 eps η season 2 --- music, slice of life, comedy
xxxHolic --- 24 eps + 11 eps η season 2 + movie --- noir, mystery, fantasy, comedy

Αυτά... Αν δεν έχεις ήδη δει κάποιο αξίζουν να τους ρίξεις μια ματιά ;)

Με επιασες αδιαβαστο σε πολλα απο τα παραπανω μονο δυο εχω δει απο αυτα που ειπες Higashi no Eden η αλλιος Eden of east και το xxxHolic checkara τα αλλα που ειπες και μου φανηκε ενδιαφερον τα Kurozuka, Baccano! και Bounen no Xamdou θα τα κατεβασω λογικα.
Xristos-san
γενικα ολα τα Anime μου αρεσουν αλλα ειναι αναλογα την περισταση διλαδι και το τι θελω να δω εκεινη την στιγμη πιο πολυ ομως προτιμω splatter,μυστηριο,δρασι αλλα εννοειτε πως μετα απο ενα splatter π χ Gantz,Berserk,Hellsing(Manga και τα 3 αλλα λεμε τωρα:P) θες να δεις κατι να γελασεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2381 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 17:58

αν δεν εχεις δει και το Death Note ειναι καλο αλλα επισεις Bakuretsu Hunters , Claymore , Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 .
προσοπικα εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα αλλα πιστεβω οτι θα τα εχεις δει αφου λεσ οτι βλεπεις 5χρονακια ανιμε!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2382 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 20:19

Καταλαβενω απολυτα τι εννοεις.Δοκιμασε seto no hanayome,εχει πολυ γελιο.Επισης το Macademi Wasshoi!,Lucky star,Full Metal Panic! και Kenko Zenrakei Umisho.Τωρα αν θες κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα σου συνιστω το Samurai Champloo και Darker than Black.

#2383 Jaggerjack

Jaggerjack

Choto mate!!!!!

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 22:50

αν δεν εχεις δει και το Death Note ειναι καλο αλλα επισεις Bakuretsu Hunters , Claymore , Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 .
προσοπικα εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα αλλα πιστεβω οτι θα τα εχεις δει αφου λεσ οτι βλεπεις 5χρονακια ανιμε!!!

Ναι πραγματι τα εχω δει αλλα αυτα που ειπες αλλα γενικα αυτα ειναι πολυ διασημα εκτος απο το Bakuretsu hunter ευχαριστω παντος για την προσπαθεια :riiight:

Καταλαβενω απολυτα τι εννοεις.Δοκιμασε seto no hanayome,εχει πολυ γελιο.Επισης το Macademi Wasshoi!,Lucky star,Full Metal Panic! και Kenko Zenrakei Umisho.Τωρα αν θες κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα σου συνιστω το Samurai Champloo και Darker than Black.

Απο αυτα που ειπες δεν εχω δει Kenko Zenrakei Umisho και το Darker than Black θα τα ψαξω ty:ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 27 Ιούλιος 2009 - 05:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2384 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 15:03

Εγω ξεμεινα απο ιδεες. Μετα τα γνωστα, One Piece, Death Note, Naruto, Bleach, Soul Eater, Full Metal Alchemist, Claymore, Kenichi, Hajime No Ippo, Karas, Kekkaishi, .Hack, Sengoku Basara, Kaze no Stigma, Samurai Champloo, Kenhsin, Seirei No Moribito, Bokurano και Regios βρισκομαι σε αδιεξοδο! (Δεν εμειναν και πολλα θα μου πεις). D-gray man? Πολυ dark, πολλα fillers.

Κατι Tengen Topa.....καπως ετσι δεν μου αρεσει ετσι οπως το κοψα, πολυ παιδικο. Θελω anime με δυναμεις αλλα και ενδιαφερον σεναριο και πλοκη, οπως το Regios. Μαλλνο ζηταω πολλα, αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ευχαριστω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2385 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 15:14

Code Geass,Full Metal Alchemist (το remake, το κανονικό ή και τα 2 :P),D-gray man,Eyeshield 21(american football) από shonen.

Επίσης μπορείς να ποιάσεις κάποιο από τα τελευταία Gundam (Seed-destiny ή 00) αν σου αρέσουν τα mecha και τη σείρα no naku koro ni (higurashi+umineko) καθώς και το Monster αν θες κάτι σε thriller mystery.

Τέλος συνέχισε το Tengen toppa.Πίστεψε με αρχή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το τι πραγματικά είναι αυτή η σειρά.Κάνε μόνο λίγη υπομονή στα πρώτα 6-7 επεισόδια.:riiight:

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires