Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 18:44
Ή το Bastard!!
Ή το Karas.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 00:47

αμα βαρέθηκες το Bleach πίος ο λόγος να δεις στο ίδιο στιλ ???
δες κάτι με δράση αλλά όχι στο ίδιο στίλ με Bleach -Gintama (-___-)
δες κάνα Claymore κάνα Hajime no Ippo κάνα Baccano! , Black Lagoon, Stranger -Mukou Hadan-, Hellsing, Berserk, Samurai Champloo, Elfen Lied, Gantz να γουστάρεις
όσο για τα Fate/stay night κ Bounen no Xamdou εγώ δεν θα στα πρώτινα ... ^^
One more push up, one more push up!

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 09:50
εμενα το αγαπημενο μ ανιμε ειναι το DEATH NOTE (φανταζομαι οι περησοτεροι το εχετε δει)!
αλλα συνηθως τα ανιμε που μ αρεσουν πιο πολυ ειναι οταν εχουν οραιες μαχες (πχ naruto-bleach) για αφτο και προτηνω κατι τετοιο!
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 10:31
Some posts were deleted. Carry on.
Επίσης στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι στο πρώτο post υπάρχει link το οποίο λειτουργεί σαν μια αυτόματη recommendation machine. Εάν θέλετε κάτι γενικό όπως πχ ένα καλό Shonen ή μια καλή Comedy κοιτάξτε πρώτα εκεί.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Ιούλιος 2009 - 11:06
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 16:47

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 17:14
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 17:18
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 17:29

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 18:13
Cromartie High School (καφροκωμωδία)Μπορεί κανείς να μου προτείνει ένα school/college anime με parties και wtf καταστάσεις ?
Welcome to the NHK (κωμικοτραγικό με κοινωνικά προβλήματα)
Ε, όχι και childish! Τα Ναρούτο και Μπλιτς πιο μπεμπέ είναι από αυτό.τελικα ειπα να δωσω μια ευκαιρια στο Soul Eater και φαινεται καλο, αν κ to Childish
Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2009 - 18:18
Μπορεί κανείς να μου προτείνει ένα school/college anime με parties και wtf καταστάσεις ?
Εν αρχή είναι το GTO. (great teacher onizuka)
Από κει και πέρα,
Ouran Highschool Hostclub, School Rumble και σε πιο καφρίλα ping pong club.
Υπάρχει και το Azumanga σε "wtf school anime" που αρέσει σε πολλούς, αν και δεν το έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 00:56
Cromartie High School (καφροκωμωδία)
Welcome to the NHK (κωμικοτραγικό με κοινωνικά προβλήματα)
Ε, όχι και childish! Τα Ναρούτο και Μπλιτς πιο μπεμπέ είναι από αυτό.
D.Dragon τσεκαρε School Rumble οπωςδηποτε

roriconfan συμφωνω για το naruto

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 21:27
Εν αρχή είναι το GTO. (great teacher onizuka)
Από κει και πέρα,
Ouran Highschool Hostclub, School Rumble και σε πιο καφρίλα ping pong club.
Υπάρχει και το Azumanga σε "wtf school anime" που αρέσει σε πολλούς, αν και δεν το έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα.
Σε αυτά που πρότεινε ο Radagast μπορείς να προσθέσεις:
Hell Teacher Nube, παλιό αλλά έχει και αυτό τις χάρες του. Για μία φορά ό κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Δάσκαλος και οι μαθητές είναι συμπρωταγωνιστές.
My wife is a high school girl, για γερά σεξουαλικά νεύρα (συνιστώ προσοχή, δεν προτείνεται σε όσους έχουν δεί πολλά μα πολλά school hentai, δεν θα την παλέψουν...

Special A, με ωραίες και αδύνατες ταυτόχρονα καταστάσεις (κατά την άποψή μου είναι πολύ ειρωνικό, αν συνειδητοποιήσει κανείς την ταξική διαφορά των ατόμων στα οποία αναφέρεται). Rich kids have problems to... ok... νταξ... δεν λέω... αλλά το παραξυλώσαμε λίγο...
Can you see it ?!
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Μάρ 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Ιούλ 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 Μάι 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Ιαν 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|