Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2266 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 13:26

Δύσκολος είσαι ρε παιδάκι μου. Άκου εκεί δε σου άρεσε ο ψυχοφάγος.
Τι λες για Yuu Yuu Hakusho. Μοιάζει πολύ με το Bleach αλλά είναι κάπως παλιό και γίνεται καλό μετά τα μισά επεισόδια.
Τι λες για Shakugan no Shana ή Fate/stay night; Αν και είναι περισσότερο χαρέμια με φαντασία παρά γομάρια να πλακώνονται.
Και για πιο βαριές μέρες, το Bounen no Xamdou.

Και μακριά από το πολύ παρόμοιο Erementar Gerad.

Shakugan no Shana <- crap ( Action, Contemporary Fantasy, Demons, Fantasy, Love Polygon, Romance, Seinen, Super Power )
Fate/stay night <- megacrap ( Action, Contemporary Fantasy, Fantasy, Magic, Seinen, Super Power, Swordplay, Tragedy, Violence )

που το ειδες εσυ την ομοιοτητα με το bleach, δεν μπορω να καταλαβω.

επισης τι σχεση εχει το Bounen με το Bleach? ειναι σαν να συγκρινεις την πο**σα με τη βουρτσα ( κυριολεκτικα! )
προκειται για εντελως διαφορετικο ειδος.

παντως με αυτο το ποστ σου, καταλαβαινω γτ εχουν παρει την κατω βολτα στο anidb και εχουν κανει τις κατηγοριες κωλο. μαλλον καθονται και αυτοι και σε ακουνε βλακωδως.
το One Piece στα gunfights category, δικια σου ιδεα ητανε?

@apathya δες Hunter x Hunter

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2267 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 13:33

Ρε άσε το παιδί να δοκιμάσει μπας και του αρέσουν κάτι τέτοια. Και η σχέση με το Bleach και το Bounen υπάρχει αλλά δεν σου την λέω μην κάνουμε σπόιλερ σε λάθος τόπικ.

παντως με αυτο το ποστ σου, καταλαβαινω γτ εχουν παρει την κατω βολτα στο anidb και εχουν κανει τις κατηγοριες κωλο. μαλλον καθονται και αυτοι και σε ακουνε βλακωδως.
το One Piece στα gunfights category, δικια σου ιδεα ητανε?

και κόψε την ειρωνία

@apathya δες Hunter x Hunter

Μακριά από το Hunter x Hunter. Πιο μπεμπέ κι από το Ναρούτο.

#2268 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 13:35

γιατι αλλιως θα κανεις τι?
θα ποσταρεις κανα review σου?

οκ, θα το σκεφτω

Εντιτ:
δεν πιστευω να με πιστεψες?

apathya, ασε τα endless shonen shit, και δες κατι της προκοπης

#2269 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 13:36

Ρε άσε το παιδί να δοκιμάσει μπας και του αρέσουν κάτι τέτοια. Και η σχέση με το Bleach και το Bounen υπάρχει αλλά δεν σου την λέω μην κάνουμε σπόιλερ σε λάθος τόπικ.

Αν ειναι ετσι να του προτεινουμε και monster!

Ρε ανθρωπε μου, αφου σου λεει δε θελει να δει αλλα, bleach style θελει να δει, τι πας και του λες για bounen no xamdou?Σου ζηταει shounen με πολυ ξυλο, και του λες αυτο?

qzMHWHd.png

#2270 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 14:43

το Soul Eater οταν ειχα κανει μια ματια δεν μου αρεσε καθολου δυστυχως, καμια αλλη προταση;:congrats:

Buso Renkin. είναι αρκετά καλό και μαλλον αυτο που ζητάς

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2271 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 16:00

παιδια ψαχνω κατι σε στυλ Bleach εκτος απο το Gintama που το εχω στην λιστα μου, το Bleach καταντησε υπερβολικα βαρετο :(

αμα βαρέθηκες το Bleach πίος ο λόγος να δεις στο ίδιο στιλ ???
δες κάτι με δράση αλλά όχι στο ίδιο στίλ με Bleach -Gintama (-___-)
δες κάνα Claymore κάνα Hajime no Ippo κάνα Baccano! , Black Lagoon, Stranger -Mukou Hadan-, Hellsing, Berserk, Samurai Champloo, Elfen Lied, Gantz να γουστάρεις

όσο για τα Fate/stay night κ Bounen no Xamdou εγώ δεν θα στα πρώτινα ... ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2272 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 17:05

παιδια ψαχνω κατι σε στυλ Bleach εκτος απο το Gintama που το εχω στην λιστα μου, το Bleach καταντησε υπερβολικα βαρετο :(

Δεν έχω δει πολλά shounen τύπου bleach. Αυτό που μπορώ μόνο να σκεφτώ είναι το D-Gray.man αν και το θεωρώ κατα πολύ ανώτερο του Bleach. Βέβαια να σε προειδοποιήσω ότι έχει αρκετά filler μέσα στα πρώτα 50 επεισόδια. To Gintama δεν ξέρω αν το ξεκίνησες ακόμα, πάντως δεν έχει καμία σχέση με το bleach εκτός του ότι είναι shounen οπότε είναι λίγο άστοχο που τα αναφέρεις μαζί. Είναι από τα αγαπημένα μου anime btw. Από κει και πέρα, να δεις Fullmetal alchemist. Αν και αυτό δεν είναι τύπου Bleach έχει ένα κοινό μ' αυτό: υπερδυνάμεις κτλ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2273 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2009 - 23:30

Παιδια μια ερωτισει χωρισ παρεξιγεισις αν ειπαρχουν ανειλικα εδω!!
που μπορω να βρω hentai kai να τα κατεβασω οχι να τα δω!!!!
και αν ξερετε που να βρω και εχετε δει κανενα ποιο μου προτεινετε????
και συγνομη αν παραβενο κανενα κανονα του forum!!:emptyonexg1::emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2274 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 00:01

ελα και σενα σιγα. υπηρχε ποτρε περιπτωση να τα δεις?
αφου μονο για την περιεργεια τα κατεβαζουμε, να τα εχουμε, αμα ποτε μας κανει κουβεντα κανας φιλος να του πουμε " ναι, εχω καμια 100αρια, αλλα προς θεου, δεν τα εχω δει ποτε. ουτε που ξερω περι τινος προκειται"

μπορεις να τα βρεις εκει που βρισκεις κα ιτα υπολοιπα ανιμου

#2275 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 00:26

κανενα τιτλο ασπουμε δεν τιχενει να ξερεις????
η κανενα site η τιποτα τετειο???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2276 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 01:23

hentai

#2277 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 17:21

παιδες θελω να μου προτινετε ανιμε που να τα σπανε αν με πιανετε να με κανουν ρε πεδι μου να ποροθο τελιος !!! το μοναδικο που εχο δει και με ποροσε ειναι τα προτα επισοδια του bleach και απο κει και περα τιποτα αλλο δεν εχει βρεθει στον διαβα μου τοσο καλο μου αρεσε λιγο και το bastard αλλα πολυ μοικρο μονο 6 επισοδια γιαυτο περιμενω προτασεις απο εσας τουσ επαγγελματιες στο ειδος!!!!!:nod::nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2278 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 17:26

Boku no Pico
μαμει και δερνει

Εdit by iristella..... OMFG παίζει και να είναι από τις λίγες φορές που το Boku no Pico ταιριάζει κατά μία έννοια με αυτά που ζητάει χρήστης.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Ιούλιος 2009 - 23:05

#2279 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 17:28

Αν θες μονο πορωση, και τιποτα αλλο τοτε, πηγαινε στα αλλα 2 μεγαλα shounen, naruto one piece, η ακομα καλυτερα dbz αν δεν το εχεις δει.
Επισης soul eater η και Berserk.
Αν θες σε mecha code geass η gundam 00.

qzMHWHd.png

#2280 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2009 - 18:08

Για πορωτικό σόνεν με ξύλο προτείνω Katekyo Hitman Reborn ! Είναι λιγάκι βαρετό στα πρώτα 15 επεισόδια αλλά μετά παίρνει φωτιά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires