Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#2011 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 11 May 2009 - 11:53

Μόλις εχθές τελείωσα το Code Geass (απλά πολύ καλό οφείλω να ομολογίσω). Υπάρχει κάποιο anime το οποίο να στηρίζεται σε Code Geass και Death Note? (Also:Είδα το Monster αλλα δέν με τρέλανε)
:yawn2:

κοίτα για κάτι ακριβώς ίδιο η απάντηση είναι απλά όχι ^^
τώρα εξαρτάτε τι σε άρεσε σε αυτές τις σειρές ... αν σού άρεσαν για τις αποφάσεις -στρατηγικές που ξεδίπλωνε ο κάθε χαρακτήρας κτλ το battle of wits που λέει και το anidb ΧD το μόνο από ότι έχω δει ως τώρα που τα ξεπερνά είναι το Legend of the Galactic Heroes με Shion no Ou και Hikaru no Go να είναι σειρές που πρέπει να τσεκάρεις ...

αν σου άρεσε το death note για την αστυνομική ψηλό horror υπόθεση Higurashi no Naku Koro ni is 4 u XD ή και το Dennou Coil not horror though XD

τέλος αν σε άρεσε το Geass για τα mecha και τους πρωταγωνιστές του ξεκίνα κανα Tengen Toppa Gurren Lagann ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2012 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 May 2009 - 13:04

Μόλις εχθές τελείωσα το Code Geass (απλά πολύ καλό οφείλω να ομολογίσω). Υπάρχει κάποιο anime το οποίο να στηρίζεται σε Code Geass και Death Note? (Also:Είδα το Monster αλλα δέν με τρέλανε)
:yawn2:

Αν αυτό που σε καίει τελικά είναι καθαρά η αγωνία, δοκίμασε Kaiji, Terra E και Infinite Ryvius.
A και Gantz σε splatter/horror.

PS : To Monster τα τρώει όλα σε σενάριο αλλά και σε χαρακτήρες. Απλά ή το βλέπεις όλο ή δε το βλέπεις καθόλου δεν έχει νόημα να δεις λίγο. Άλλωστε όσο το προχωράς τόσο καλύτερο γίνεται.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2013 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 11 May 2009 - 23:28

χαιρετω ολα τα παιδια του forum μιας κ αυτο ειναι το πρωτο μου post!!!θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποια anime στο στυλ του golden boy, δηλαδη να ειναι κωμωδια με γυμνο και σεξουαλικα υπονοουμενα...!ελπιζω να με βοηθησετε!

#2014 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 May 2009 - 23:43

χαιρετω ολα τα παιδια του forum μιας κ αυτο ειναι το πρωτο μου post!!!θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποια anime στο στυλ του golden boy, δηλαδη να ειναι κωμωδια με γυμνο και σεξουαλικα υπονοουμενα...!ελπιζω να με βοηθησετε!

Από school comedy με υπονοούμενα αλλά και πολλά περισσότερα, δες GTO για την ώρα, (great teacher onizuka) και μετά οτιδήποτε άλλο...

Για το τι να δεις μετά, ας πει κάνας άλλος μιας και "δεν" τα πάω ιδιαίτερα καλά με το είδος. ^^

Πάρε και torrent (μιας και είμαι στις καλές μου) :

PS : Μπορεί να σου πουν και το school rumble αν και δεν με ξετρέλανε προσωπικά.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2015 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 12 May 2009 - 08:44

Δοκιμασε και το Ichigo 100% μετα το GTO.
Δεν εχει το καφρικο χιουμορ του GTO, αλλα απο ecchi αλλο τιποτα...

#2016 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 May 2009 - 10:02

Inukami,Inukami και Inukami!:hahaha:

Δοκιμασε και το Ichigo 100% μετα το GTO.
Δεν εχει το καφρικο χιουμορ του GTO, αλλα απο ecchi αλλο τιποτα...

Όχι το Ichigo 100%.Πραγματικά είναι άθλιο (λένε ότι το Manga είναι καλό αλλά δε ξέρω).
Στο GTO είμαι στην αρχή ακόμα αλλά είναι όντως πολύ καλό.:congrats:Το προτείνω και εγώ:drink:

#2017 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 12 May 2009 - 11:11

@geogoku
συμφωνω με τα παραπανω (GTO και Inukami)
αν ομως ψαχνεις για πραγματικη καφριλα δες το Ping Pong Club και θα βρεις την υγεια σου!

και να προσθεσω το Green Green (κλασσικο στο ειδος)

#2018 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 12 May 2009 - 11:13

Να ρωτήσω και εγω, ψάχνω κάποιο anime όπως τα maria sama ga miteru , strawberry panic.
Υπάρχουν άλλα στο ίδιο στύλ?

#2019 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 12 May 2009 - 11:24

Να ρωτήσω και εγω, ψάχνω κάποιο anime όπως τα maria sama ga miteru , strawberry panic.

Otome wa Boku ni Koishiteru
Kasimasi Girl Meets Girl

Blue Drop: Tenshi-tachi no Gkyoku

αυτά εχω δεί και ειναι αρκετά καλά ρίξε μια ματιά yuri FTW!:P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2020 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 May 2009 - 11:32

άμα εννοείς anime με shojo-ai θα σου πρότεινα τα Revolutionary Girl Utena, Kannaduki no Miko, Kasimasi - Girl Meets Girl, Blue Drop, Candy Boy και για πιό fun (και χωρίς romance) το Maria + Holic

α και το Shoujo Sect αλλά αυτό είναι ψιλό~hentai

Posted Image

#2021 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 12 May 2009 - 11:33

ειναι αληθεια πως τα καλα shojo-ai ειναι σπανια
υπαρχει το Onii-sama e... που ειναι πρακτικα το προτοτυπο του ειδους, αλλα κυκλοφορει μονο σε εκδοσεις με εικονα κακης ποιοτητας, αρα αν το κατεβασεις θελει υπομονη

θα σου προτεινα το Kashimashi: Girl meets Girl, σαν commedy
Kannazuki no Miko, Mai Hime, Ice και Re Cutey Honey με δραση
Υπαρχει και το εξαιρετικο Mnemosyne, που ομως εχει λιγο βαρυ περιεχομενο σε sex και βια
αν σε ενδιαφερει κατι σε Hentai δες το Shoujo Sect: Innocent Lovers

τελος το Maria Holic ειναι πολυ καλη παρωδια του ειδους

Edited by Sunabouzu, 12 May 2009 - 12:53.

#2022 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 12 May 2009 - 20:42

Όχι το Ichigo 100%.Πραγματικά είναι άθλιο (λένε ότι το Manga είναι καλό αλλά δε ξέρω).

Γεγονος οτι δεν λεει και πολλα, αλλα οταν ακουω ecchi εκει παει το μυαλο μου.
Το manga σαφως ανωτερο και φυσικα ολοκληρομενη ιστορια, αλλα και παλι τιποτα το αξιοσημειωτο.

#2023 geogoku

geogoku

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 13 May 2009 - 15:58

παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας!!!εχω ηδη αρχισει το GTO και κατεβαζω το green green.οσο για το ping pong club δεν το βρισκω.αν υπαρχει καποιο link θα με βοηθουσε αφανταστα!!!
Kamahamehaaaa!Dattebayo!Kira!benkyou!

#2024 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 13 May 2009 - 16:17

παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας!!!εχω ηδη αρχισει το GTO και κατεβαζω το green green.οσο για το ping pong club δεν το βρισκω.αν υπαρχει καποιο link θα με βοηθουσε αφανταστα!!!

το ping pong club
εδω υπαρχει σε megaupload
http://hsbsitez.com/files-collection-downloads/2037/Ping+Pong+Club
και εδω σε torrent
http://tokyotosho.info/details.php?id=106201

#2025 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 13 May 2009 - 16:36

το ping pong club μιλαμε για απιστευτο γελιο....

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires