Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1801 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 21:49

Fist of the North Star
Choujin Locke

#1802 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 22:04

Eχετε να μου προτεινετε καποια αξιολογα gore/splatter anime (κατα προτιμηση OVA η ταινιες της δεκαετιας '80 η '90) επιπεδου Genocyber, Devilman OVA, Violence Jack και δεν συμαζευεται; Δεν ενδιαφερομαι και τοσο για παραγωγες 2000-κατι οπως το Gantz εκτος κι αν προκειται για κατι πιο cult που θεματολογικα η τεχνοτροπικα θυμιζει προηγουμενη δεκαετια η αν ειναι κατι που αξιζει πραγματικα τον κοπο.

Cult-ιέs ε. Vampire hunter d bloodlust (αν και θα το έχεις δει, δες και το παλιό vampire hunter d αν θες αν και πιο αδύναμο) και τις παλιές ταινίες του ίδιου σκηνοθέτη όπως το ninja scroll/ demon city shinjuku / Wicked City / midnight eye gokku αν και έχουν λιγότερο gore απ'αυτά που είπες σαν σύνολο τα θεωρώ αρκετά καλύτερα.

Kemonozume , Ayakashi japanese classic horror, Hundred Stories από πιο πρόσφατες σειρές και το garden of sinners από ongoing ovas/movies.

Και τα pet shop of horrors ovas και rumic world ovas όπως mermaid forest, mermaid's scar, laughing target και το koroshiya the animation είναι όλα αρκετά αξιόλογα για το genre.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 25 Μάρτιος 2009 - 23:08

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1803 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2009 - 22:43

Βασικά και ο MD Geist , αλλά δεν είναι της εποχής που αναφέρεις. Και ποάλι όμως αποτελεί καλή επιλογή .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1804 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 00:07

Για καλτ splatter παραγωγές, τσέκαρε:
Vampire Hunter D
MD Geist I+II
Demon City
Wicked City
Digital Devil

Για 90s στο ίδιο στυλ αλλά με λιγότερο gore, ρίξτε μια ματιά στα:
Cybernetics Guardian
BAOH
Apocalypse Zero

Καλό κουράγιο και καλή θέαση :kakaka:

E5VV38U.jpg

#1805 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 00:55

Xαιρετω..Θα ηθελα και γω μια βοηθεια..Ψαχνω κατι σε στυλ full moon wo sagashite.. ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑ (και αν γινεται λιγο romance?!) ! και με κατα προτιμηση ενα ωραιο τελος.. (ναι το εχω ηδη δει και το air και το Honey and clover)...

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1806 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 01:03

Xαιρετω..Θα ηθελα και γω μια βοηθεια..Ψαχνω κατι σε στυλ full moon wo sagashite.. ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑ (και αν γινεται λιγο romance?!) ! και με κατα προτιμηση ενα ωραιο τελος.. (ναι το εχω ηδη δει και το air και το Honey and clover)...

Clannad και Kanon για air -like καταστάσεις
Saikano και Kimi Ga Nozomu Eien για πολύ κλάμα
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1807 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 01:33

ef tale of memories αν δεν το είδες ήδη και τις ταινίες Makoto shinkai - αν και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το τέλος τους... (5cm/sec, beyond the clouds - a promised place, hoshi no koe).
Και το now and then here and there δεν είναι κακό, αν και είναι αρκετά σκληρό.
Τώρα για κλάμα, ξεχωρίζουν drama-tragedy σειρές (που μάλλον θα σε χαλάσει λιγάκι το τέλος τους), προτείνω τα terra e και wolf's rain αν και το romance απουσιάζει δυστυχώς, και μάλλον περισσότερο θα σε ρίξουν ψυχολογικά παρά κάτι άλλο μάλλον... ίσως και romeo and juliet αν και προσωπικά δεν μου άρεσε...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1808 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2009 - 10:15

εκτός απο αυτά που είπαν τα παιδια πιο πάνω δες οπωσδήποτε και το true tears ειναι πολύ ωραίο και ακριβώς στο στυλ που θές..για ΠΟΛΥ κλάμα πάντως δες το Clannad

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1809 Shinji.X

Shinji.X

~Relinquished~

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 00:23

Egw exw na protinw to Prince Of Tennis,to opoio eiani to agapimeno m:tensai:
episis pl oraio anime g na deite einai to Kateikyoushi Hitman Reborn

#1810 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 15:58

μόλις τελείωσα το ping pong club και δεν έχω λόγια ,παλικάρια πρωτείνεται τπτ με τέτοια χαρακτηριστικά,παρόμοια με gto,school rumble,haruhi,ouran,azumanga,hajime no ippo ,ookiku furikabutte,slam dunk,βασικά θέλω να είναι school life comedy και να το πηγαίνει σε καφρίλα ,γκριμάτσες και τα κλασικά.αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ιστορίες με διάστημα πχ toloveru.....κατι ψιλά έχω ακούσει για green green και λογικά θα το ξεκινησω όπου ναναι

#1811 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 16:38

Μaria Holic , Toradora και Sayonara Zetsubou Sensei ίσως?

#1812 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 17:02

μόλις τελείωσα το ping pong club και δεν έχω λόγια ,παλικάρια πρωτείνεται τπτ με τέτοια χαρακτηριστικά,παρόμοια με gto,school rumble,haruhi,ouran,azumanga,hajime no ippo ,ookiku furikabutte,slam dunk,βασικά θέλω να είναι school life comedy και να το πηγαίνει σε καφρίλα ,γκριμάτσες και τα κλασικά.αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ιστορίες με διάστημα πχ toloveru.....κατι ψιλά έχω ακούσει για green green και λογικά θα το ξεκινησω όπου ναναι

Για το to love-ru διάβασε το manga.Πραγματικά είναι από τα καλύτερα ecchi:nod:
Και το Maria Holic δεν είναι άσχημο.Αρχίζει δυνατά μετά όμως πέφτει λίγο αλλά σίγουρα αξίζει.

Για το green green μην κάνεις καν τον κόπο να το δεις.Ούτε ψωμί έχει ούτε γέλιο και είναι και προβλέψιμο με ήλιθιο drama wannabe τέλος (ίσως έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά σαν σύνολο δεν λέει πολλά).

To Toradora το άρχισες ήδη.Μιλάμε για epicness.Το μόνο ότι δεν το πηγαίνει στη καφρίλα αλλά είναι τρομερό.Clannad φαντάζομαι θα έχεις δει.

Τέλος πιάσε τα Full Metal Panic που το 50%(και η 3η σεζόν 100%) είναι school comedy .:congrats:

#1813 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 18:25

Καλά ρε, τι του προτείνετε τόση ώρα του παιδιού;
Ας ξεκινήσει να δει το Cromartie High School και θα ντροπάρει τα υπόλοιπα σε 2 επεισόδια. Ισάξια κάφρικο με το Ping Pong και μαζί στην κορυφή στο είδος τους.

#1814 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 18:29

ναι έχω δει sayonara,toradora,clannad, και fumoffu (ολα τα λεφτά)αν και ψάχνω κάτι πιο καφρίλα ,ονιζούκα φάτσες και ετσι.η μαενο κατάσταση. είδα βίντεο του cromartie το έβαλα να κατεβαίνει ευχαριστώ φαίνεται κορυφή και ακριβώς οτι ψάχνω :drink:

#1815 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 18:33

Ρε ούτε που θα θέλεις να ακούς τα υπόλοιπα μιλάμε. Toradora και τρίχες κατσαρές. Cromartie ftw!

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires