Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 25 March 2009 - 21:49
Choujin Locke
Posted 25 March 2009 - 22:04
Eχετε να μου προτεινετε καποια αξιολογα gore/splatter anime (κατα προτιμηση OVA η ταινιες της δεκαετιας '80 η '90) επιπεδου Genocyber, Devilman OVA, Violence Jack και δεν συμαζευεται; Δεν ενδιαφερομαι και τοσο για παραγωγες 2000-κατι οπως το Gantz εκτος κι αν προκειται για κατι πιο cult που θεματολογικα η τεχνοτροπικα θυμιζει προηγουμενη δεκαετια η αν ειναι κατι που αξιζει πραγματικα τον κοπο.
Cult-ιέs ε. Vampire hunter d bloodlust (αν και θα το έχεις δει, δες και το παλιό vampire hunter d αν θες αν και πιο αδύναμο) και τις παλιές ταινίες του ίδιου σκηνοθέτη όπως το ninja scroll/ demon city shinjuku / Wicked City / midnight eye gokku αν και έχουν λιγότερο gore απ'αυτά που είπες σαν σύνολο τα θεωρώ αρκετά καλύτερα.
Kemonozume , Ayakashi japanese classic horror, Hundred Stories από πιο πρόσφατες σειρές και το garden of sinners από ongoing ovas/movies.
Και τα pet shop of horrors ovas και rumic world ovas όπως mermaid forest, mermaid's scar, laughing target και το koroshiya the animation είναι όλα αρκετά αξιόλογα για το genre.
Edited by Radagast, 25 March 2009 - 23:08.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 25 March 2009 - 22:43
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 March 2009 - 00:07
Vampire Hunter D
MD Geist I+II
Demon City
Wicked City
Digital Devil
Για 90s στο ίδιο στυλ αλλά με λιγότερο gore, ρίξτε μια ματιά στα:
Cybernetics Guardian
BAOH
Apocalypse Zero
Καλό κουράγιο και καλή θέαση

Posted 26 March 2009 - 00:55
Posted 26 March 2009 - 01:03
Clannad και Kanon για air -like καταστάσειςXαιρετω..Θα ηθελα και γω μια βοηθεια..Ψαχνω κατι σε στυλ full moon wo sagashite.. ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑ (και αν γινεται λιγο romance?!) ! και με κατα προτιμηση ενα ωραιο τελος.. (ναι το εχω ηδη δει και το air και το Honey and clover)...
Saikano και Kimi Ga Nozomu Eien για πολύ κλάμα
Posted 26 March 2009 - 01:33
Xαιρετω..Θα ηθελα και γω μια βοηθεια..Ψαχνω κατι σε στυλ full moon wo sagashite.. ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑ (και αν γινεται λιγο romance?!) ! και με κατα προτιμηση ενα ωραιο τελος.. (ναι το εχω ηδη δει και το air και το Honey and clover)...
ef tale of memories αν δεν το είδες ήδη και τις ταινίες Makoto shinkai - αν και δεν ξέρω αν θα σου αρέσει το τέλος τους... (5cm/sec, beyond the clouds - a promised place, hoshi no koe).
Και το now and then here and there δεν είναι κακό, αν και είναι αρκετά σκληρό.
Τώρα για κλάμα, ξεχωρίζουν drama-tragedy σειρές (που μάλλον θα σε χαλάσει λιγάκι το τέλος τους), προτείνω τα terra e και wolf's rain αν και το romance απουσιάζει δυστυχώς, και μάλλον περισσότερο θα σε ρίξουν ψυχολογικά παρά κάτι άλλο μάλλον... ίσως και romeo and juliet αν και προσωπικά δεν μου άρεσε...
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 29 March 2009 - 10:15
εκτός απο αυτά που είπαν τα παιδια πιο πάνω δες οπωσδήποτε και το true tears ειναι πολύ ωραίο και ακριβώς στο στυλ που θές..για ΠΟΛΥ κλάμα πάντως δες το ClannadXαιρετω..Θα ηθελα και γω μια βοηθεια..Ψαχνω κατι σε στυλ full moon wo sagashite.. ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑ (και αν γινεται λιγο romance?!) ! και με κατα προτιμηση ενα ωραιο τελος.. (ναι το εχω ηδη δει και το air και το Honey and clover)...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 30 March 2009 - 00:23

episis pl oraio anime g na deite einai to Kateikyoushi Hitman Reborn
Posted 01 April 2009 - 15:58
Posted 01 April 2009 - 16:38
Posted 01 April 2009 - 17:02
μόλις τελείωσα το ping pong club και δεν έχω λόγια ,παλικάρια πρωτείνεται τπτ με τέτοια χαρακτηριστικά,παρόμοια με gto,school rumble,haruhi,ouran,azumanga,hajime no ippo ,ookiku furikabutte,slam dunk,βασικά θέλω να είναι school life comedy και να το πηγαίνει σε καφρίλα ,γκριμάτσες και τα κλασικά.αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ιστορίες με διάστημα πχ toloveru.....κατι ψιλά έχω ακούσει για green green και λογικά θα το ξεκινησω όπου ναναι
Για το to love-ru διάβασε το manga.Πραγματικά είναι από τα καλύτερα ecchi:nod:
Και το Maria Holic δεν είναι άσχημο.Αρχίζει δυνατά μετά όμως πέφτει λίγο αλλά σίγουρα αξίζει.
Για το green green μην κάνεις καν τον κόπο να το δεις.Ούτε ψωμί έχει ούτε γέλιο και είναι και προβλέψιμο με ήλιθιο drama wannabe τέλος (ίσως έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά σαν σύνολο δεν λέει πολλά).
To Toradora το άρχισες ήδη.Μιλάμε για epicness.Το μόνο ότι δεν το πηγαίνει στη καφρίλα αλλά είναι τρομερό.Clannad φαντάζομαι θα έχεις δει.
Τέλος πιάσε τα Full Metal Panic που το 50%(και η 3η σεζόν 100%) είναι school comedy .

Posted 01 April 2009 - 18:25
μόλις τελείωσα το ping pong club και δεν έχω λόγια ,παλικάρια πρωτείνεται τπτ με τέτοια χαρακτηριστικά,παρόμοια με gto,school rumble,haruhi,ouran,azumanga,hajime no ippo ,ookiku furikabutte,slam dunk,βασικά θέλω να είναι school life comedy και να το πηγαίνει σε καφρίλα ,γκριμάτσες και τα κλασικά.αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου οι ιστορίες με διάστημα πχ toloveru.....κατι ψιλά έχω ακούσει για green green και λογικά θα το ξεκινησω όπου ναναι
Καλά ρε, τι του προτείνετε τόση ώρα του παιδιού;
Ας ξεκινήσει να δει το Cromartie High School και θα ντροπάρει τα υπόλοιπα σε 2 επεισόδια. Ισάξια κάφρικο με το Ping Pong και μαζί στην κορυφή στο είδος τους.
Posted 01 April 2009 - 18:29

Posted 01 April 2009 - 18:33
Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Το akira (1988) έχει ελληνική μεταγλώττιση;Started by metahades , 28 Mar 2023 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Aharen-san wa HakarenaiStarted by pc_magas , 19 Jul 2022 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
It's all about Japan →
Greece talks Japan podcastStarted by Namida , 07 May 2021 ![]() |
|
||
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Jul 2019 ![]() |
|