Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#151 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 18:35

δεν ξερω εαν το εκανα σε σωστο μερος το post αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει special μερος για τετοιου ειδους ερωτιση :

ψαχνω για complete shounen σειρα :

Όπως είπε και ο Psycho, υπάρχει το anime recommendations για να μην είναι ξέμπαρκα τέτοια threads.

Όσον αφορά τα Shonen, προτείνω ανεπιφύλακτα το Hajime No Ippo. Ίσως να σου αρέσουν και τα Samurai Champloo, Mai - Hime, Mai - Otome

E5VV38U.jpg

#152 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 23:59

ας μου προτηνει καποιος καποιο αθλητικο ανιμ οπως το eyeshield21 και το Whistle (μην πειτε wild striker)

#153 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:00

ας μου προτηνει καποιος καποιο αθλητικο ανιμ οπως το eyeshield21 και το Whistle (μην πειτε wild striker)

Aoki Densetsu Shoot,Slam Dunk.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#154 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:04

αυτα τα ειχε δειξει και μια χρονια το αλτερ η κανω λαθος?

edit: ναι αυτα ειναι!
εισαι θεουλης το aoki εψαχνα ονομα φχαριστω παρα πολυ

#155 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 00:39

if you like baseball try Major and/or Ookiku Furikabutte...they're awesome..

#156 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 01:32

There is also Prince of Tennis and Buzzer Beater.

και μια ερωτηση: που βρηκες το whistle?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 joniM

joniM

What u looking at PUNK ?

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 05:14

Ξαχνω για ανιμε με πολυ ξυλο σε στιλ BLEACH και KENICHI . προς το παρον μονο αυτα τα διο ειναι που εχω δει και εχω κολισει. Αμα εχετε καμια ιδεα για τιποτα σε αυτο το στιλ η παρομια πιτε μου...............

gamo ta ellinika mou.....

joniM

Imba DemonSlayer

Kneel on me nAbs

#158 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 09:43

post in Anime Recommendations next time.

Try Rurouni Kenshin, Trigun, Gungrave, Chrno Crusade, Prince of Tennis and Hajime no Ippo for starters

thnx και sorry, μου αρεσει που ειχα κανει και post εδω :χ κρισεις αμνησιας μου φενεται εχω . τα εχω δει και τα 6 δεν τα εβαλα γιατι δεν τα θεωρω shounen based . :X αλλα οτι εχουν στοιχεια shounen . :X δεν θελω να διαφωνισουμε στο εαν ειναι shounen ή δεν ειναι το βασικο ειναι οτι τα εχω δει :) υπαρχει κανενα αλλο να προτινεις ? :)

Όσον αφορά τα Shonen, προτείνω ανεπιφύλακτα το Hajime No Ippo. Ίσως να σου αρέσουν και τα Samurai Champloo, Mai - Hime, Mai - Otome

χμμ τα εχω δει. κανενα αλλο ? :) ειμαι δυσκολος το ξερω :χ γενικα ψαχνομαι πολυ με τα ανιμε και εχω δει σχεδον ολα τα shounen :χ thnx in advance :X

#159 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 10:29

και μια ερωτηση: που βρηκες το whistle?

στο isohunt.com

#160 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:09

thnx και sorry, μου αρεσει που ειχα κανει και post εδω :χ κρισεις αμνησιας μου φενεται εχω . τα εχω δει και τα 6 δεν τα εβαλα γιατι δεν τα θεωρω shounen based . :X αλλα οτι εχουν στοιχεια shounen . :X δεν θελω να διαφωνισουμε στο εαν ειναι shounen ή δεν ειναι το βασικο ειναι οτι τα εχω δει :) υπαρχει κανενα αλλο να προτινεις ? :)

χμμ τα εχω δει. κανενα αλλο ? :) ειμαι δυσκολος το ξερω :χ γενικα ψαχνομαι πολυ με τα ανιμε και εχω δει σχεδον ολα τα shounen :χ thnx in advance :X

omg,you need to watch more anime :P
j/k...
''καθαρα'' shounen πια δεν υπαρχουν imo,ολα εχουν στοιχεια shounen πια..but i'd recomment:
Black Cat
Busou Renkin
Dragon Drive
Erementar Gerad
E's Otherwise
Flame of Recca
Gensou Maiden Saiyuki + Reload + Reload Gunlock
Getbackers
Inuyasha (:P)
Kiba
Onmyou Taisenki
Eureka 7
s.CRY.ed
Shaman King
Tenjou Tenge
Yakitate!Japan
Yuu Yuu Hakusho

#161 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:44

omg,you need to watch more anime :P
j/k...
''καθαρα'' shounen πια δεν υπαρχουν imo,ολα εχουν στοιχεια shounen πια..but i'd recomment:
Black Cat
Busou Renkin
Dragon Drive
Erementar Gerad
E's Otherwise
Flame of Recca
Gensou Maiden Saiyuki + Reload + Reload Gunlock
Getbackers
Inuyasha (:P)
Kiba
Onmyou Taisenki
Eureka 7
s.CRY.ed
Shaman King
Tenjou Tenge
Yakitate!Japan
Yuu Yuu Hakusho

χμμμ δεν βλεπω το shaman king Που να με πυροβολουν αλλα απο την λιστα
δεν εχω δει το dragon drive που δυστηχως το torrent του ειναι νεκρο ή σχεδον νεκρο :( καλα δεν συζηταμε για το flame of recca :) αυτο και εαν ειναι νεκρο, αλλα με επιασες αδιαβαστο στα onmyou taisenki και yakitate!japa αλλα πηγα και ειδα τα torrents. και φενεται για το yakitate!japan να εχει σταματησει να γινεται sub τουλαχιστων στο επισοδειο 69 με Length : Unknown οποτε τι πεζει ? μπορεις να δωσεις κανα Info ? τελειωσε στο 69 ? Η το παρατησανε στα κρυα του λουτρου? Η μηπως εγινε lisenced ? ;p και δεν προκειτε να βρω περα απο το 69 επισοδειο. και για το onmyou taisenki δεν υπαρχουν πουθενα torrents :( οποτε παλι εμεινα στα κρυα του λουτρου :( οποιος δωσει καποιο ανιμε info Please give kai info Που μπορω να βρω active torrent xD thnxxxxxxxxxxxxxx

#162 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:54

μια ερωτηση για το yakitate!japa πηγα και ειδα τα torrents του και φενεται να εχει σταματησει να γινεται sub τουλαχιστων στο επισοδειο 69 αλλα Length : Unknown οποτε τι πεζει ? μπορεις να δωσεις κανα Info ? τελειωσε στο 69 ? Η το παρατησανε στα κρυα του λουτρου? Η μηπως εγινε lisenced ? ;p και δεν προκειτε να βρω περα απο το 69 επισοδειο?

οχι,στο 69 εχει τελιωσει :P and it's only completed by A-E..
*and it's not licenced as far as i know X3*

ps...what's wrong with Shaman King?:hahaha:
onmyou torrent > http://boxtorrents.com/download.php/129400/%5BT-N%5DOnmyou_Taisenki.torrent

#163 rinoa586

rinoa586

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 12:54

θα ηθελα να βρω anime σε στυλ naruto bleach inuyasha full metal alchemist!!! επισης να εχει romance ,κωμωδια,οχι πολυ αιμα ....και φυσικα .....να εχει bissounen μεσα!!!!!(sasuke,kyo,dark κ.τ.λ)
παντως για anime romadika ->NANA
action & fantasy ->naruto,bleach,FMA,FULL METAL PANIC,dn angel ,DEATH NOTE of course και ενα που βλεπω τωρα το zombie loan ειναι πολυ καλο και εχει φαση!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#164 wutae

wutae

Animeworm

• Members
  • 65 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 13:02

οχι,στο 69 εχει τελιωσει :P and it's only completed by A-E..
*and it's not licenced as far as i know X3*

ps...what's wrong with Shaman King?:hahaha:
onmyou torrent > http://boxtorrents.com/download.php/129400/%5BT-N%5DOnmyou_Taisenki.torrent

legendary length με αργο k' ανουσιο story endless fillers και πανω απ'ολα μου πεφτει λιγο παιδικο :) να σου πω την αληθεια ειδα τα πρωτα 20 επισοδεια αλλα δεν με ευχαριστησε ( ποτε δεν καταδικαζω εαν δεν δοκιμασω ) τα μοναδικα ανιμε που οντως εχω παρακολουθησει και τα σταματησα ειναι τα :
one piece, shaman king, yugi-oh και το gintama . Οπου και τα 4 εχουν πολλους οπαδους. απλα εμενα δεν μου αρεσει το στυλ τους :) thnx το οτι τελειωνει στο 69 ( Nice number ) εστω βρηκα καποιον που βρηκε shounen anime Που μπορω να κατεβασω thnxx :) αλλες γνωμες ειναι ευπροσδεκτες :)

#165 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2007 - 13:55

Εγώ προτείνω:

Vampire Hunter D
Slayers
Neon Genesis Evangelion
Princess Mononoke
Howl's Moving Castle
Spirited Away
RG Veda (κανείς το δεύτερο μέρος; το πρώτο σε μία παλιά βιντεοκασσέτα...)

Δεν έχω δεί τα άπειρα ακόμα... Αν και έχω αρκετά τα οποία δεν εχω προλάβει να δώ... Επίσης μία μικρή βοήθεια. Ξέρει κανείς που θα βρώ τα εξής:

RG Veda το δεύτερο μέρος, δηλαδή την δέυτερη ταινία
The Heroic Legend of Arislan ολόκληρτο χωρίς κομμένα σημεία για διάφορους λόγους

Και στα δύο έχω μείνει στην μέση και πουθενά δεν βρίσκω τις συνέχειες.

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires