Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1711 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:32

Εντάξει, το παίρνω πίσω αυτό που είπα με το κλάμα, πιο πολύ το ότι ήταν αργοοοοοοοοοοοοοοοο με χάλασε.
Όπως το Musishiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Ή το Cashern Sinssssssssssssssssssssssssssss.
Ή το Monsterrrrrrrrrrrrrrrr.
Δε μου αρέσουν τα αργάααααααααααααααααα και σίγουρα δεν αρέσουν και σε όσους θέλουν ισορροπία δράσης/πλοκής στα ανιμέ τους ρε αδελφέ.
Και μην αρχίζετε πάλι τα σχόλια του στυλ "Μα εμένα μου αρέσανε". Recommendations σε τρίτο πρόσωπο κάνουμε.

#1712 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 20:49

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#1713 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 23:36

Spoiler:

θα ηθελα κανενα με ποδοσφαιρο , ξερετε κανα καλο ?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1714 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 02:41

Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!
Θα ληφθούν όλες υπόψη...
Να ρωτήσω,το 12 kingdoms αξίζει?

Όχι απλά αξίζει, αλλά πατά κάτω σε όλους τους τομείς το 99% των υπόλοιπων fantasy anime (yep, Seirei no Moribito included, IMO πάντα).

Δύο συμβουλές: Πρώτον, κατέβασέ το από KAA. Δεύτερον, επειδή το τελευταίο arc είναι (δυστυχώς) ημιτελές, να δεις μόνο μέχρι και το επεισόδιο 39, το οποίο παρέχει μια ικανοποιητική αίσθηση τέλους και κλείνει ταυτοχρόνως κάμποσα sub-plots. (Τη συμβουλή αυτή την ακολούθησα και εγώ, και όσοι είδαν μέχρι το τέλος μου είπαν ότι καλά έκανα.)

Spoiler: Κάπως off-topic, προς roriconfan

#1715 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 02:43

θα ηθελα κανενα με ποδοσφαιρο , ξερετε κανα καλο ?

Τί άλλο από το Captain Tsubasa (aka Oliver et Tom, Oliver & Benji) και τα sequels του (Captain Tsubasa J, Captain Tsubasa: Road to World Cup 2002)... :tensai:
Το κακό είναι ότι τα αγγλικά fansubs είναι ανύπαρκτα ή πολύ κακής ποιότητας. Αν ξέρεις ισπανικά ή γαλλικά, είσαι τυχερός.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1716 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 03:10

Λοιπον ειδα αρκετα anime διαφορα ειδη και τωρα αποφασισα οτι θελω ενα anime με παθος...να το βλεπω και να θελω να σηκωθω απο τη καρεκλα και να φωναζω....αν καταλαβατε μπορειτε να μου προτεινετε κατι???
ενα anime στο οποιο ειχα ξεσηκωθει ειναι το slam dunk, αλλα δν χρειαζεται να ειναι αναγκαια αθλητικο anime

#1717 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 03:24

Λοιπον ειδα αρκετα anime διαφορα ειδη και τωρα αποφασισα οτι θελω ενα anime με παθος...να το βλεπω και να θελω να σηκωθω απο τη καρεκλα και να φωναζω....αν καταλαβατε μπορειτε να μου προτεινετε κατι???
ενα anime στο οποιο ειχα ξεσηκωθει ειναι το slam dunk, αλλα δν χρειαζεται να ειναι αναγκαια αθλητικο anime

Μμμμ... δεν ξέρω τι εννοείς "με πάθος" (ερωτικό πάθος; αστυνομικό σασπένς; κάτι άλλο; Εξαρτάται από το τι σε κάνει να φωνάζεις! :bleh:) αλλά από αθλητικά να δεις οπωσδήποτε το Hajime no Ippo, μάλλον το καλύτερο αθλητικό μέχρι σήμερα. Έχει καλή σκηνοθεσία, φοβερούς χαρακτήρες, ωραίες μάχες αλλά και αγωνία. Περισσότερα στα αντίστοιχα thread.

Αυτά αν δεν το έχεις ήδη δει, φυσικά.

#1718 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 03:28

Επαναλαμβάνομαι αλλά... Hajime No Ippo. Εγγυημένο ξεσήκωμα.

E5VV38U.jpg

#1719 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 05:17

το εχω δει!!! και συνεχιζω....
Για καλυτερη διευκρινιση το slam dunk με ξεσηκωνε γιατι ο κεντρικος χαρακτηρας εκανε πραματα τα οποια δν πιστευανε,και τις στιγμες που επρεπε εκανε απιστευτα πραγματα(αγωνια/ενθουσιασμος/συγκινηση/παθος)

#1720 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 09:23

το Shadow Star Narutaru με έκανε να θέλω να σηκωθώ και να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στο πληκτρολόγιο ουρλιάζοντας (2,5 επεισόδια άντεξα να δω )το ίδιο και το Mononoke (εδώ κατάφερα μόνο 2 επεισόδια) κάποιοι είχαν τα ίδια αποτελέσματα με το Saikano (αν και εμένα με άρεσε) ΧDDDD

πέρα της πλάκας τώρα αυτό που ζητάς είναι αρκετά υποκειμενικό κάποιος μπορεί να σου προτείνει απο Gundam ως mushishi (το οποίο άρχισα χθες και είναι πολύ καλό... δεν σηκόνεσε απο την καρέκλα αλλά που και που χτιπας 1 Pause για να δεις περισσότερο μια σκηνή XD)
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1721 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 13:34

Όπως λέει και το Topic Μου ,ψάχνω κάποιο Anime το οποίο να είναι με πάρα πολύ δράση , όπως το Hellsing που το έχω δει όλο και με είχε τρελάνει.
Η το Death Note που είδα 2-3 επεισόδια,πιστεύω να καταλάβατε πάνω κάτω τι ζητάω,τώρα εάν γνωρίζετε κάποια σειρά κινούμενου σχεδίου που μπορεί να μου αρέσει είμαι ανοιχτός σε προτάσεις...

Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα
.:burningbe3:

#1722 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 13:38

Καινούριε, έχουμε το τόπικ anime recommendations για κάτι τέτοια. Δε χρειάζεται να ανοίγεις τόπικ κάθε φορά δηλαδή απλά πήγαινε εκεί και σε μισή ώρα θα έχεις 10 προτάσεις. Αφού θέλεις δράση και μυστήριο, πήγαινε για

Bastard!!
Inu Yasha
Ultimate Survivor
Code Geass

Να ξέρεις ότι προσωπικά δε με τρελαίνουν όλα όσα σου προτείνω αλλά σαν καινούριος, κάπου πρέπει να ξεκινήσεις κι εσύ :)

#1723 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPoland

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 13:41

όπως το είπα είμαι καινούργιος και δεν ήξερα οτι υπήρχε τέτοια κατηγορία που μπορώ να έχω προτάσεις.Πρώτη φορά άνοιξα θέμα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Γενικά στο θέμα κινούμενων σχεδίων δεν είμαι και καινούργιος απλά είχα μόνιμη ψύχωση με το Hellsing,για αυτό ζητάω κάτι στο ίδιο στυλ.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#1724 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 13:59

εχουμε και λεμε...
Batman Gotham Knight
Cowboy Bebop
Claymore
Baccano
Samurai Champloo
Black Lagoon
Basilisk

επισης, anidb is your friend

welcome

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1725 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 14:00

Hellsing Ultimate OVA. To Hellsing στον κάδο απορριμάτων, ευχαριστώ.

Για περεταίρω:

Devil May Cry
sCRY-ed
Kurozuka
Vampire Hunter D, Bloodlust
(movie)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires