Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Anime Recommendations

anime vampires

• Please log in to reply
7352 replies to this topic

#1546 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 23:25

σου προτεινω ανεπιφυλακτα το Boku no Pico κια τη σνεχεια του, το Pico to Chiko...
ειναι ακριβως αυτο που ζητας

Έλα εξυπνάδες :hahaha:

LethalMike, το Naruto είναι ένα από τα πιο γνωστά anime, χωρίς όμως φυσικά να συνεπάγεται πως είναι και το καλύτερο. Κατά συνέπεια, έχουν γίνει ερωτήσεις για αυτό άπειρες φορές, αρκεί να κάνεις ένα search στις προηγούμενες σελίδες. Πολύ καλές επιλογές όπως έχω ξαναπεί είναι:
Hajime No Ippo (Η πρώτη σου επιλογή)
Hunter X Hunter (αυτό ήταν η κύρια έμπνευση του Naruto όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος ο δημιουργός)
Yu Yu Hakusho (από τον ίδιο δημιουργό του Hunter X Hunter. Τα τελευταία επεισόδια της σειράς όταν προβάλλονταν στην Ιαπωνία κονταροχτυπιόντουσαν με το Dragonball Ζ σε τηλεθεάσεις)

λεω να δω το Code Geass, τι λετε;

Αν σου αρέσει το είδος δες το ανεπιφύλακτα. Όπως είπε και ο noname είναι μία από τις καλύτερες action/mecha σειρές της τελευταίας διετίας + ήταν ο μεγάλος νικητής Anime Of The Year στον περσινό διαγωνισμό μας καλύτερου anime 2007.

E5VV38U.jpg

#1547 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 08:51

λεω να δω το Code Geass, τι λετε;

Να το δεις.Εχει μερικες τρυπες στο σεναριο και κατι ελαττωματα, ειδικα το δευτερο μερος της 2ης σεζον, αλλα κανεις δεν ειναι τελειος.

Πολυ δραση, ωραιο charachter development, πολυ καλο ost, και γενικα για μενα απο τα καλυτερα ανιμε ever, ειδικα αν εισαι Fan του ειδους.

qzMHWHd.png

#1548 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 09:34

ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια κ ειναι παρα πολυ καλο! επισης εχω δει στο anidb οτι εχει πολυ καλα rating. Kenny γιατι διαφωνεις οτι δεν ειναι ωραιο;

#1549 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 10:53

apathya υπάρχει ανάλογο thread γι αυτές τις συζητήσεις.
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1866-code-geass.html

και το λέει επειδή έχει δει τόνους anime Και ξέρει να ξεχωρίζει το καλό anime
μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

#1550 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 15:43

ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια κ ειναι παρα πολυ καλο! επισης εχω δει στο anidb οτι εχει πολυ καλα rating. Kenny γιατι διαφωνεις οτι δεν ειναι ωραιο;

apathya, το μεγαλύτερο πρόβλημά μου με το Code Geass είναι το σενάριό του. Έχει τη μία τρύπα πίσω από την άλλη. Σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπω, γιατί προφανώς είναι spoilers, αλλά να φανταστείς ότι ειδικά στη δεύτερη season (επεισόδια 26-50), κάθε βδομάδα σβήνανε και ξαναγράφανε το σενάριο του επόμενου επεισοδίου με βάση τις αντιδράσεις των θεατών στο Internet για το επεισόδιο που προβλήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν οι πρωταγωνιστές να αλλάζουν στόχους σαν τα πουκάμισα. Ε ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΤΣΙ. Για όσους δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο σενάριο, αυτό που λέω βγάζει μάτι.

Παρ' όλα αυτά, όπως θα διαπιστώσεις κάνοντας μια βόλτα στο Internet, στην πλειοψηφία άρεσε και με το παραπάνω. Ο λόγος είναι ότι έχει φαΐ για όλους. Αστραφτερές μάχες με καλογυαλισμένα mecha για να ικανοποιήσει τους mecha fans, ένα γυναικείο cast σωστό χαρέμι (C.C., Kallen, Millay, Shirley, Nunally, Cecile, Euphemia, Anya, Cornelia, και παίζει να ξεχνάω 2-3 ακόμα... η μία πιο sexy από την άλλη) για να ικανοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό, και 2 bishounen για πρωταγωνιστές (με yaoi hints γι' αυτούς τους 2) για να ικανοποιήσει τον γυναικείο πληθυσμό. Such an anime can't miss.

Και πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν να γίνεται της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα σε όλα τα anime forums/boards από κόσμο που αλαλάζει "ALL HAIL LELOUCH", και να το ψηφίζουν οι χρήστες του anidb ως το καλύτερο anime όλων των εποχών (ΕΛΕΟΣ).

TL;DR: Δε θα γίνω εγώ γραφικός για να σε κάνω να μην το δεις. In fact, μόλις άλλαξα γνώμη. Δες το. Δες το κι εσύ, χάσε κι εσύ 1000 λεπτά από τη ζωή σου, αν όχι για τι άλλο, για να έχεις γνώση του τι βλακεία επευφημούν όλοι. Χρήσιμη γνώση είναι κι αυτή.

και το λέει επειδή έχει δει τόνους anime Και ξέρει να ξεχωρίζει το καλό anime
μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.

Λίζα, αυτά τα λέει ο roriconfan, όχι εγώ. Please.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1551 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:06

Εγώ πάλι θα αντιταχθώ σε αυτό που λέει ο Kenny,μιας και πιστεύω πως το σενάριο δεν είναι ότι πιο σημαντικό σε μία σειρά,σημαντικά είναι τα αισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια την ώρα που τη βλέπεις...Εγώ πχ βάζω μία καλή μάχη πολύ πιο πάνω από ένα καλό σενάριο ή σωστή προσωπικότητα κάθε χαρακτήρα,γιατί μου αρέσει να βλέπω κάτι και να πορώνομαι,να νιώθω έκσταση όταν βλέπω τα ξυλίκια,όχι να σκέφτομαι "α,εκεί κάτι παρέλειψε ο σεναριογράφος" κλπ(κάτι το οποίο δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνω ούτε για το Geass,ούτε για κάποια άλλη σειρά,όσο και αν μου άρεσε ή όχι...)

Και πάντα να ακούτε τη γνώμη των άλλων,αλλά ποτέ να μην την υϊοθετείτε.ΠΟΤΕ.Δεν λέω να αμφισβητείτε κάποιον,απλά τα γούστα διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

#1552 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:29

Και πάντα να ακούτε τη γνώμη των άλλων,αλλά ποτέ να μην την υϊοθετείτε.ΠΟΤΕ.Δεν λέω να αμφισβητείτε κάποιον,απλά τα γούστα διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Συμφωνώ. Μπορεί κάτι που δεν άρεσε σε κάποιον που εκτιμώ το γούστο του, εμένα να μ' αρέσει και τ' αντίστροφο. Δεν είμαστε μηχανές. Προσωπικά βλέπω σχεδόν τα πάντα και δεν θεωρώ ότι χάνω το χρόνο μου. Ίσα ίσα που έτσι όταν θα δω κάτι ξεχωριστό θα το εκτιμήσω διπλά.

Όσον αφορά το Code geass, εμένα μου άρεσε κυρίως για τον Lelouch, που μου έφερνε αρκετά σε Light, αν και είχα απόλυτη συναίσθηση των σεναριακών κενών και του fanservice. Πάντως yaoi αίσθηση δεν είχα και έχω δει αρκετά yaoi. Είναι όμως πολύ overrated. Τα έχω πει και στο thread.

σου προτεινω ανεπιφυλακτα το Boku no Pico κια τη σνεχεια του, το Pico to Chiko...
ειναι ακριβως αυτο που ζητας

Melkor είσαι πολύ κακός. :terror2: Κρίμα δεν είναι να σε πιστέψει κανένας πιτσιρικάς και να πάει να το δει;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:43

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1553 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:39

apathya, το μεγαλύτερο πρόβλημά μου με το Code Geass είναι το σενάριό του. Έχει τη μία τρύπα πίσω από την άλλη. Σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπω, γιατί προφανώς είναι spoilers, αλλά να φανταστείς ότι ειδικά στη δεύτερη season (επεισόδια 26-50), κάθε βδομάδα σβήνανε και ξαναγράφανε το σενάριο του επόμενου επεισοδίου με βάση τις αντιδράσεις των θεατών στο Internet για το επεισόδιο που προβλήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν οι πρωταγωνιστές να αλλάζουν στόχους σαν τα πουκάμισα. Ε ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΤΣΙ. Για όσους δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο σενάριο, αυτό που λέω βγάζει μάτι.

Παρ' όλα αυτά, όπως θα διαπιστώσεις κάνοντας μια βόλτα στο Internet, στην πλειοψηφία άρεσε και με το παραπάνω. Ο λόγος είναι ότι έχει φαΐ για όλους. Αστραφτερές μάχες με καλογυαλισμένα mecha για να ικανοποιήσει τους mecha fans, ένα γυναικείο cast σωστό χαρέμι (C.C., Kallen, Millay, Shirley, Nunally, Cecile, Euphemia, Anya, Cornelia, και παίζει να ξεχνάω 2-3 ακόμα... η μία πιο sexy από την άλλη) για να ικανοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό, και 2 bishounen για πρωταγωνιστές (με yaoi hints γι' αυτούς τους 2) για να ικανοποιήσει τον γυναικείο πληθυσμό. Such an anime can't miss.

Και πράγματι, το αποτέλεσμα ήταν να γίνεται της ιερόδουλης το κιγκλίδωμα σε όλα τα anime forums/boards από κόσμο που αλαλάζει "ALL HAIL LELOUCH", και να το ψηφίζουν οι χρήστες του anidb ως το καλύτερο anime όλων των εποχών (ΕΛΕΟΣ).

TL;DR: Δε θα γίνω εγώ γραφικός για να σε κάνω να μην το δεις. In fact, μόλις άλλαξα γνώμη. Δες το. Δες το κι εσύ, χάσε κι εσύ 1000 λεπτά από τη ζωή σου, αν όχι για τι άλλο, για να έχεις γνώση του τι βλακεία επευφημούν όλοι. Χρήσιμη γνώση είναι κι αυτή.

+111111^n+99
ALL HAIL KENNOUCH VI ELLADIA!!!! :nod: :hahaha:

apathya,
1000 φορές να δεις Full Metal Panic (+ Fumoffu + The Second Raid)
btw, Arbalest pwns Lancelot's shiny metal ass... :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:04

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1554 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:47

Δε θα γίνω εγώ γραφικός για να σε κάνω να μην το δεις. In fact, μόλις άλλαξα γνώμη. Δες το. Δες το κι εσύ, χάσε κι εσύ 1000 λεπτά από τη ζωή σου, αν όχι για τι άλλο, για να έχεις γνώση του τι βλακεία επευφημούν όλοι

Όπως βλέπεις apathya οι απόψεις διίστανται. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα, στην πλειοψηφία του πάντως το συγκεκριμένο anime άρεσε. Αν σου άρεσαν πάντως τα πρώτα επεισόδια, τότε σχεδόν σίγουρα θα ικανοποιηθείς ακόμα περισσότερο και από όλα τα υπόλοιπα, και κάθε άλλο παρά θα χάσεις τον χρόνο σου. Εγώ πχ. τον έχασα όταν προσπάθησα να δω Ghost In The Shell ;)

Από 'δω και πέρα ό,τι σχόλια θέλετε να κάνετε για τη σειρά, απευθυνθείτε στο κατάλληλο thread.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:57

E5VV38U.jpg

#1555 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:48

@ Nighteyes, δεν το αρνουμαι οτι ειμαι κακος, αλλα αν το ατομο που ενδιαφερεται μπει στο anidb, για να δει τι ειναι αυτο το ανιμε, θα καταλαβει αμεσως περι τινος προκειται, και θα την γλυτωσει, λεγοντας "ρε τον μ@λ@κ@ τι μου προτεινε" ( στην καλυτερη )

@Erebos, +666 dude, και μην ξεχνατε το OVA. αρεσε μεχρι και σε διαβοητους haters της Gonzo (νταξ, λιγο, μην τα θελουμε και ολα δικα μας ).

@Phantom Duck, εδω μας ειπες οτι το Kiss x sis δεν σου αρεσε, τι μας λες τωρα...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1556 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 16:59

@ Nighteyes, δεν το αρνουμαι οτι ειμαι κακος, αλλα αν το ατομο που ενδιαφερεται μπει στο anidb, για να δει τι ειναι αυτο το ανιμε, θα καταλαβει αμεσως περι τινος προκειται, και θα την γλυτωσει, λεγοντας "ρε τον μ@λ@κ@ τι μου προτεινε" ( στην καλυτερη )

Το ξερα ότι θα πεις κάτι τέτοιο.:congrats:
Όμως δεν είναι απαραίτητο ότι θα το ψάξει. Έχει τύχει φορές να ξεκινήσω μια σειρά χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα πέρα του πως τη λένε και ότι θεωρείται καλή. Κάτι σαν suprise myself.

... θα χάσεις τον χρόνο σου. Εγώ πχ. τον έχασα όταν προσπάθησα να δω Ghost In The Shell ;).

Δεν το πιστεύω! Υπάρχει κάποιος που δεν του άρεσε; Εγώ έχω δει μόνο την πρώτη ταινία που αν και καλή γενικότερα, εμένα δεν μου άρεσε. Παρόλ' αυτά κάποια στιγμή θα δω και τα υπόλοιπα για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1557 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:06

@Phantom Duck, εδω μας ειπες οτι το Kiss x sis δεν σου αρεσε, τι μας λες τωρα...

Nope, είπα πως δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος. Για το είδος του το Kiss X Sis μπορεί να είναι κορυφαίο, από τη στιγμή όμως που δε με συγκινεί το genre δε θα κάτσω να πω "τι μούφα είναι αυτό". Αντιθέτως, αν κάποιος ψάχνει για καλό ecchi θα του το προτείνω.

E5VV38U.jpg

#1558 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:34

Δεν το πιστεύω! Υπάρχει κάποιος που δεν του άρεσε; Εγώ έχω δει μόνο την πρώτη ταινία που αν και καλή γενικότερα, εμένα δεν μου άρεσε. Παρόλ' αυτά κάποια στιγμή θα δω και τα υπόλοιπα για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη.

Εμενα το GITS αποτελεσαι το πρωτο και μοναδικο, μεχρι στιγμης, drop μου. :/
Απλως περναγε βασανιστικα αργα η ωρα...

#1559 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:44

ευχαριστω παρα πολυ για τα comments σας, θα κοιταξω οτι προτεινατε :).

αν και δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε αυτο που θα ζητησω αλλα γουσταρω κατι που να εχει ομορφα τοπια και να σου φτιαχνει την διαθεση ωστε να χαλαρωνεις!

επισης για animes σε στυλ, Yu-Gi-Oh, Proxy και ετσι προτεινετε κατι σχετικο;

#1560 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 17:56

Για όμορφα τοπία και χαλάρωση, το http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/2610-iblard-jikan-2007-a.html είναι ο ορισμός. Μισή ώρα όμορφων τοπίων και χαλαρωτικής μουσικής. Είναι η μόνη περίπτωση που έχω δει το ίδιο επεισόδιο δύο φορές συνεχόμενα. Απλά κάνε search στο google για εικόνες και θα καταλάβεις. Από εκεί και πέρα, το http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/6507-casshern-sins.html έχει πολύ όμορφα τοπία όμως δεν νομίζω πως έχει χαλαρωτική ατμόσφαιρα, το αντίθετο. Βέβαια φαίνεται πολά υποσχόμενη σειρά.

E5VV38U.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: anime, vampires