Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → fgma

Hi ^^ Έβαλα ένα spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/560448-post150.html"]εδώ[/URL] Τις σημαντικές εξελίξεις σε ένα anime τις βάζουμε μέσα σε spoiler tags.
Feb 02 2012 23:01
Photo

iristella → Lord Leon

Not too fond of age jokes I presume XD. Σεφερλή ε? Κοιτα υπάρχει κίνδυνος μετά να σε κυνηγάω και να σου λέω συνέχεια "Καλό εεεεεε?" με το ανάλογο accent οπότε δεν στο συστήνω. Και για δικό σου καλό.
Feb 02 2012 22:59
Photo

Lord Leon → iristella

:mador2:Aλλο ενα τετοιο μετριο αστειο να κανεις, και θα σε δεσω οπως στο κουρδιστο πορτοκαλι με τα τσινορα τεντα, να βλεπεις δυο μερες σερι σεφερλη.:madtodeath: απο ατομα που με εχουν κανει να παθαινω λοξυγγα απο το γελιο πανω στο πληκτρολογιο δεν το δεχομαι.:chigau:
Feb 02 2012 22:55
Photo

Kalamaris → zade

Προς θεου φιλε εντελως στο κομικο το πα,σιγα μη παρξηγηθουμε απο αυτο ρε συ. Εδω στη κανονικη ζωη ολοι με λενε καλαμαρη το σταθης ψαλτης θα με πειραξει:hahaha:
Feb 02 2012 22:37
Photo

iristella → Lord Leon

Ώστε και συμμαθητής του John Nash... Κοίτα τι μαθαίνουμε για σένα.
Feb 02 2012 22:09
Photo

OdyMonaxos → mono

[QUOTE=mono;560444][B]ευχαρίστως[/B] να επέμβουμε με [B]μαστίγια [/B]και [B]strap on[/B][/QUOTE] Ο ΓΙΕΑ ΜΠΕΗΜΠΥ!!! Τιμώρισέ με, σε παρακαλώ, σε ικετεύω, είμαι ένα γουρούνι, είμαι ένα τίποτα, όλα με google τα βρήκα, πρέπει να με τιμωρίσεις, σε ικετεύω!!! :P αν και είσαι δηλωμένο Μαζοχάκι...
Feb 02 2012 22:08
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura]Brutal.[/QUOTE] :hahaha: Ναι, ο Mr. Bright δεν χρειάζεται Axe.
Feb 02 2012 21:59
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Sugamoto_Magazaki

Lol name
Feb 02 2012 21:51
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Τι παίζει στη νετ ρε; Κοντράρονται οι σημερινοί Τούρκοι με τους χτεσινούς για τη μεγαλύτερη ταρίφα; Δεν μπορώ να δω και το ματς τα νεύρα μου.
Feb 02 2012 21:45
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

[QUOTE=Reputation bar ]Kenny is just really nice.[/QUOTE] Really? :D
Feb 02 2012 21:41
Photo

Tenshi → Warchief

Thanks! Καλή εξεταστική. :)
Feb 02 2012 21:41
Photo

Warchief → Tenshi

Κοίτα μου κάνεις εντύπωση τώρα, επειδή ακολούθησες σωστή πορεία. Σε έπιασαν στα πράσα, δικαιολογία δεν μπορούσες να βρεις, οπότε απλώς το παραδέχτηκες. Σωστός. Το άλλο που πας να κάνεις, είναι μεν καλή τακτική, αλλά σε μένα δεν πιάνει :) Συνέχισε την καλή δουλειά, φίλε moderator!
Feb 02 2012 21:37
Photo

Tenshi → Warchief

Nah! Λέω να το αφήσω στα άτομα που πραγματικά έχουν δει τη σειρά και έχουν μεράκι να παίξουν σωστά και δίκαια. Σου αρέσει πάντως να είσαι πειραχτήρι! Το θαυμάζω αυτό! ^^
Feb 02 2012 21:30
Photo

zade → Kalamaris

Ρε δεν το είπα από κακία! Το αντίθετο βασικά. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Στάθης και το είπα γιατί το πιστεύω. Επίσης εμένα οι φίλοι μου λένε ότι μοιάζω με το Γαρδέλη ,οπότε μην στεναχωριέσαι. Σόρυ αν σε πείραξε πάντως. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.
Feb 02 2012 21:28
Photo

Warchief → Tenshi

Μα... και μετά την ανακοίνωση μπορείς! Γιατί να σταματήσεις; Επειδή το λένε οι κανόνες (τους οποίους υπηρετείς σαν moderator); Θαυμάζω το attitude σου πάντως :)
Feb 02 2012 21:25