Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → ice_hime

nice, κριμα που νε μικρο...αλλα καλο αυτο απο μια αποψη...8α το τσεκαρω :D arigatou !
Feb 03 2012 01:21
Photo

OdyMonaxos → iristella

Δεν υπάρχει τίποτα; Γενικά που πιάνουν δουλειά οι της σχολής σου;; Πάντως καλό κουράγιο με όλο αυτό το μπελά ρε. Μην απελπίζεσαι όσο γίνεται.
Feb 03 2012 01:20
Photo

iristella → OdyMonaxos

Δουλειά...axaxaxaxaxaa *cries*
Feb 03 2012 01:03
Photo

OdyMonaxos → iristella

Δεν μου είπες τελικά, από τότε που τέλειωσες με τη σχολή, πως είναι τα πράματα για δουλειά; Υπάρχει τίποτα;
Feb 03 2012 01:01
Photo

Pirate Luffy

... I'm sorry! Ένα refresh ήθελε! Είμαι αδικαιολόγητος! Ευχαριστώ ωστόσο για τη βοήθεια.
Feb 03 2012 00:40
Photo

Kenny → Pirate Luffy

Σου λείπει μήπως η γραμματοσειρά Garamond; Αλλά ακόμα κι έτσι, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.
Feb 03 2012 00:27
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

στείλε όταν τα ανεβάσεις πάντως,ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον =) καλά και εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το animation και τέτοια,αλλά παλιά που το είχα ψιλοπαλέψει μόνος δεν τα πολυκατάφερα και τα παράτησα =ρ και το game development καλό ακούγεται,αλλά θα δούμε. Κάτσε να τελειώσω πρώτα αυτήν την σχολή =ρ
Feb 03 2012 00:21
Photo

ice_hime → GhostPrince

Ωραίο είναι αλλά είναι μικρο δυστυχώς , είναι μόνο δυο volumes.
Feb 02 2012 23:31
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

ναι και τελικα την μεγαλυτερη ταριφα την πηρε η φενερ!(21 ποντοι)
Feb 02 2012 23:27
Photo

GhostPrince → ice_hime

a ok xD ωραιο ειναι? περα απτο σχεδιο :P
Feb 02 2012 23:26
Photo

zade → Kalamaris

Ωραία. Θα συναντηθούμε μια φορά. Εσύ θα μοιάζεις με τον Στάθη Ψάλτη, εγώ με το Γαρδέλη, θα βρούμε και έναν που θα μοιάζει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θα πάμε σε Ελληνικά νησιά για καμάκι. YEAHHHH!
Feb 02 2012 23:26
Photo

ice_hime → GhostPrince

βασικά παλιό είναι το είχα πριν από κανένα χρόνο, είναι από το manga οlimpos
Feb 02 2012 23:24
Photo

GhostPrince → ice_hime

Το νεο σου avatar ειναι ε8ιστικο :hahaha: αχαχα...απο που ειναι? :P
Feb 02 2012 23:16
Photo

Lord Leon → iristella

Νah καμια σχεση. απλως νομιζω οσο μεγαλυτερο το IQ καποιου τοσο μεγαλωνουν και οι απαιτησεις μου. και ειμαι και της σχολης μπουκοφσκι. Το υπερβολικα κακο ειναι δεκτο γιατι ειναι καλτ. το πολυ καλο το λατρευουμε. το μετριο μας γυρνα τα σωθικα. αν ειναι απο μετριο ανθρωπο χαμογελας και πας παρακατω. αν οχι ριχνεις τσιμπια. Για την ηλικια μου πες οτι θες. Και για την καραφλα μου και για το 7,5 μυωπια και για το μαυριδερο του γυφτου kαι για την τριχοφυια και οτι αλλο θυμηθεις μεσα ειμαι ,γουσταρω κιολας! :)
Feb 02 2012 23:08
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

thanks, 8α ανεβασω κιαλα λογικα οταν βρω ευκαιρια :) (και φτιαξω κατι ολοκληρομενα, μιας κειμε λιγο σε φαση αυτο το καιρο...φτιαχνω human parts...χερια, αυτια κ.α σημερα ξεκινησα λιγο κεφαλι XDD αυτο για το προγραματισμο ισχυειι, κιεμενα μ'αρεσει, αν κιεχω περισσοτερο καψιμο στη modeling/animating πλευρα :P εσυ 8α μπορουσες, (τωρα δε ξερω και τι σχολη εισαι ακριβως βεβαια) αλλα 8α μπορουσες πιο ευκολα, πιο προσβασιμα για game development :P αλη τρελη φαση απο κει xDD
Feb 02 2012 23:01