Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Toriko

μολις μου προκαλεσες one piece mindfuck :hahaha: epic info is just epic xD
Feb 03 2012 13:59
Photo

Kalamaris → zade

Μας βλεπω στις ειδησεις του σταρ μες στη βδομαδα:if:
Feb 03 2012 13:57
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

ε, ή στο photoshop ή στο flash 8α χες παει..xD αν και PS, τα τελευτεα χρονια εχουν βαλει ανιματιον XD εγω δε πολυ εχω ασχολη8ει με 2D, περα απο κατι εργασιες, ανιματιον στο χερι που κανα δλδ :P
Feb 03 2012 13:51
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

κάτι βλακειούλες με flash και καλα =ρ απλά ασχολιούμουν με photoshop και είπα να το προχωρήσω λίγο το θέμα αλλά απέτυχα =ρ τώρα δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα χρησιμοποιούσα,αλλά σίγουρα είχα κάνει και κάτι "Animation" wannabe με το photoshop =ρ
Feb 03 2012 13:39
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Βασικά είχα για σίγουρα τα 2 και 5. Στο 5 έπεσα μέσα αλλά για το άλλο που να φανταστώ ότι ένας διευθυντής θα σε φώναζε επίτηδες "Αφροξυλάνθη". Αν είναι δυνατόν δηλαδή :P
Feb 03 2012 12:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Χα χα ωραία πράγματα! Και να φανταστείς μόλις την Τετάρτη έδινα εξετάσεις για Spinoza, Locke, και τις επιρροές που είχε πάνω του ο Hobbs xD
Feb 03 2012 12:11
Photo

iristella → Fallen_Mpougatsa

Sad thing is I already have. XD Τα βλέπω καμιά φορά τώρα και είμαι σε φάση... "Κάψιμο, πολύ κάψιμο".:hahaha:
Feb 03 2012 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

[QUOTE=iristella]Silence you Senju dog. Καταρχάς έχεις χάσει επεισόδια. Έχω αναλύσει ανθρωπιστικό δίκαιο με όρους naruto, έχω αναλύσει διεθνείς σχέσεις, και ευρωπαική ασφάλεια άμυνα και πολιτική ενοποιηση με όρους naruto. Έχω προσαρμόσει τον Hobbes και τον Locke (τον φιλόσοφο) σε όρους naruto, και έχω κάνει διάλεξη πολιτικής οικονομίας σε όρους yaoi. Oπότε η κατάστασή μου είναι αρκετά προχωρημένη. Δεν σώζεται τώρα. xD [/QUOTE] Σοβαρά? Post or it didn't happen!
Feb 03 2012 11:51
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

το steins;gate ειναι love :3 αλλα και το Welcome to the NHK...yamazakiiii~ Βασικα, αυτο το εξαμηνο δε ματησα κοζανη, μετακομισα στον Ακτο που λεγα για animation...ποιος ξερει τι 8α γινει με τη σχολη πανω...δε το βλεπω να τη συνεχιζω >.< 8α χουνε αποκλιστει εκει τωρα, δε παιζει XDD απο μανγκα περα απο τα κλασικα shounen, OP, beelzebub, reborn (naruto το κοψα) XD διαβασα το shingeki no kyojin (πολυ ωραιο), LD-K(καλουτσικο),bonnouji(αρκετα καλο κιαυτο, slice of life) και τωρα ξεκινησα το olimpos(ωραιο φαινεται αν κ μικρο) :) απο ανιμε ξεκινησα πριν λιγο καιρο και ειδα τα "Natsume", καλη φαση μ'αρεσε αρκετα :) και τωρα βλεπω tokyo majin...+ οτι εχει η τωρινη σεασον :hahaha:
Feb 03 2012 11:44
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;560554]Kαι ήσουν τόσο κοντά και τις δύο φορές...Όχι! Έξω~![/QUOTE] Meh! [SPOILER]:P[/SPOILER]
Feb 03 2012 11:25
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Θανξ!!! ούτε εκεί δεν έστρωσε;;; εδώ απλώς έχει παγωνια ο_ο παραλιγο να στρώσει (είχε ιδι αρχισει καπως) μέχρι που βγήκε ο ήλιος για 2 λεπτά και έλιωσαν τα πάντα :/ Καλύ επιτυχια!!! Κουράγιο! Ναι φέτος τελιώνω, γι-αυτό και επιτέλους αξιώθηκα να ανοίξω βιβλίο μετά από τόσα χρόνια :P χμμμ απο ανιμανγκα, πρόσφατα έχω διαβασει πολλά shoujo & yaoi και είδα Tiger & bunny, Higashi no Eden, Mirai nikki, Welcome to the nhk και τώρα βλέπω Steins Gate.. :) Εσύ;
Feb 03 2012 03:07
Photo

OdyMonaxos → iristella

Είναι τόσο ταμπού θέμα τα επαγγελματικά των ΔΕΣ;
Feb 03 2012 02:32
Photo

GhostPrince → Yotsuba-chan

τελικα μας χα8ηκες :P
Feb 03 2012 01:38
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

[URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/10763-%C5%E4%FE-%F8%E5%FD%E4%E5%F3%E1%E9-91.html#post560424"]Αμόλα[/URL]
Feb 03 2012 01:33
Photo

GhostPrince → Shevliaskovic

okee :hero: ναι, αυτο ειναι το προβλημα με το ανιματιον, 8ελει απειρες ωρες ενασχολησης και λιωσιματος...και για να τα μα8εις...αλλα και γενικα για να στησεις κατι καλο >.< χαχα, καλα σιγουρα :P με τι ειχες ασχολη8ει btw? τι ηδος ανιμ.??:P (πηγες να κανεις, soft...e.t.c) xD
Feb 03 2012 01:24