Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Tenshi

Mας χρωστάς εικόνα στο Apt :)
Feb 02 2012 20:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά, σου λέει ολόκληρη Master ότι δεν φταίει το καημένο το laptop κι εσύ συνεχίζεις να το κατηγορείς; Αίσχος. Με απογοητεύεις.
Feb 02 2012 20:37
Photo

Kai → Mike The Great

ΧD Καλά, αυτό να λέγεται, ο Djin κι αν δεν το έχει με το ποτό. Χαίρομαι πάντως που το βρήκες τόσο αστείο!
Feb 02 2012 20:36
Photo

KaiKenny

Κάθε του λεπτό. Ειδικά όταν μέσα στο λεπτό πέφτει και χαστούκι.
Feb 02 2012 20:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

1. Tsun~το laptop φταίει. 2. Θα το έχω υπόψιν μου master. 3. Ω θεέ μου! Τι χυδαίο κι απαίσιο-->Maria is OOC.
Feb 02 2012 20:33
Photo

Mike The Great → Kai

To Τζινι το ειχε πολυ με το ποτο.Συμφωνω με αυτο που λες οτι και αν δεν τον πας σαν χαρακτηρα σου μενει σιγουρα. Κατα αλλα σε καθε επισοδιο ομως γελαω και σε καποια σημεια κλαιω απο τα γελια.Ειναι πολυ αστεια σειρα.Σ'ευχαριστω και παλι
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Εγώ φταίω που χαρίζω την απύθμενη σοφία μου χωρίς καν να μου τη ζητάνε. *hairflip*
Photo

KennyKai

Είναι προφανές ότι απολαμβάνεις το MS Gundam 0079. :P
Feb 02 2012 20:30
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

1. Μην τα βάζεις με το καημένο το laptop, αυτό δεν έχει καμία σχέση 2. Μην ακούς τον Kenny, εμένα θ' ακούς που ως γνωστόν είμαι και παντογνώστρια 3. Όχι, δεν τον δέρνουν γι' αυτό, είναι κάποιου είδους φετίχ. Πάνω στη συζήτηση ρίχνουν κι ένα χαστούκι
Feb 02 2012 20:26
Photo

Shevliaskovic → GhostPrince

καλά ακούγονται και αυτά.θα τους ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία, και θα αρχίσω με το natsume,γτ μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον =ρ ωραίο το σάιτ,ειδικά αυτη η μωβ εικόνα με τα ανθρωπάκια μου άρεσε αρκετά =) Προγραμματισμος είναι αρκετά ενδιαφέρον,σε βάζει σε σωστή σκέψη. Και γενικά δεν ξέρω,αλλά τα μαθήματα προγραμματισμού με ψιλοπορώνουν.Τα μόνα που θα μπορούσα να παρακολουθήσω με όρεξη αν είχαμε έναν σοβαρό καθηγητή =ρ Game design με ενδιέφερε και εμένα αρκετά,και είναι ίσως ένας απο τους λόγους που ήθελα να ασχοληθώ με την πληροφορική.Σκεφτόμουν μετά μπας και κάνω κανα μεταπτυχιακό σε κάτι σχετικό ._.
Feb 02 2012 20:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Χμ! Αρνούμαι! Απλώς το laptop μου με σιχαίνεται.
Feb 02 2012 20:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μάλλον...επειδή ποτέ δε θα δεχθώ την version του Κenny! xD Ωωω, ντροπή του. Γι αυτό όλοι τον δέρνουν μετά?
Feb 02 2012 20:18
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Ep 1: υψηλή προτεραιότητα. 259 kB/s Ep 2: χαμηλή προτεραιότητα. 423νkB/s. Γιατί?[/QUOTE]Πιο πρόσφατα επεισόδια έχουν περισσότερους seeders. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. :P
Feb 02 2012 20:11
Photo

Kaidou → Dio Brando

Κριμα :/ Ελπιζω να το φτιαξουν...
Feb 02 2012 20:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τώρα, τι να σου πω, δεν ξέρω. Ίσως για να σου σπάσει τα νεύρα. Για το comment στην εικόνα. Όχι. Αυτή ήταν η πρώτη σφαλιάρα της σειράς. Τότε δεν είχε φάει ακόμα καμία.
Feb 02 2012 20:02