Community Status Updates
Tenshi → Warchief
Γιατί μπορώ και βαριέμαι!? Δες και την ανακοίνωση που έβγαλε η mono. Ήταν αφορμή για να μην το κάνουν άλλα άτομα.
Καλή σου μέρα! ^^
Feb 02 2012 21:23
Kamen Tantei Zura → Anelis
Ootani Υoshitsugu :p Στην έκδοση του Sengoku Basara.
Ευχαριστώ πολύ! Αν και μπορεί να το ξαναλλάξω :p
Feb 02 2012 21:10
Warchief → Tenshi
Καλησπέρα. Γιατί κλέβεις στο APT; :)
Kαι αφού κλέβεις, γιατί δεν το κάνεις τουλάχιστον καλά για να μη σε καταλάβουμε;
Feb 02 2012 21:06
Mike The Great → Kai
Εξαιτιας σου το παρακολουθω με το πολυ καλο review που εκανες.Τα ξαναλεμε οταν δω περισσοτερα
Καλο βραδυ!!!
Feb 02 2012 20:56
Kai → Mike The Great
Καθόλου δεν με κούρασες. Δεν είχα ποτέ και πολλές ευκαιρίες να μιλήσω για το συγκεκριμένο anime. Ίσα-ίσα που χαίρομαι που σου αρέσει μέχρι τώρα.
Feb 02 2012 20:52
Mike The Great → Kai
Τελειωσα για την ωρα.Συγγνωμη αν σε κουρασα αλλα μου αρεσει σαν σειρα,γι'αυτο γραφω πολυ
Feb 02 2012 20:51
Kenny → Kai
AAARRRGGH, you'll pay for this!!
[spoiler]:hahaha:[spoiler]Και μη ξεχνιόμαστε, :hypno: δες Bebop. :hypno:[/spoiler][/spoiler]
Feb 02 2012 20:49
Kai → Mike The Great
:hahaha: Μα φυσικά, αν μπορούσε θα τους πουλούσε και 2 και 3 φορές.
Feb 02 2012 20:46
Mike The Great → Kai
Δεν γινεται να μην γελασεις οταν τον μεταμορφωνουν σε γυναικα και κανει σαν τρελος.Πραγματικα πιστευω οτι δεν εχει δειξει καθολου την μανα και τον πατερα του γιατι θα τους εχει πουλησει σε καποιον.
Feb 02 2012 20:45
Kai → Kenny
[QUOTE]Εγώ φταίω που χαρίζω την απύθμενη σοφία μου χωρίς καν να μου τη ζητάνε. *hairflip*[/QUOTE]
:hero: Πας να τα βάλεις με την σοφία του sexiest [I]male[/I] forum member δηλαδή τώρα; Είχα καταλάβει εδώ και καιρό πως ζηλεύεις τη γοητεία μου αλλά μη ζηλεύεις και τη σοφία μου.
Feb 02 2012 20:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed