Community Status Updates

Zoro → Orion19
Χαχα καταρχας βλεπω τα κοιταξες καλα και τα προηγουμενα visitor message μου,χεχε!!
Μετα,τωρα δεν ξερω τι να σου ευχηθω δλδ,να περασεις ή οχι...και στα 2 κερδιζεις κατι!!^^
Α ρε τυχερη,ποιος ειναι ελευθερος απο τωρα?εμενα με περιμενουν 1-1,5 μηνας σκληρης δουλειας,συντομα θα μπαινω ολο και λιγοτερο εδω:(
(One Piece βεβαια δεν το παραταω!!)
Οσο για το τελευταιο που ειπες η iristella ειναι η μονη ανταγωνιστρια σου,μην ανυσηχεις(και ακομη δεν εχει αρχισει να βλεπει αν και θα το κανει μετα την εξεταστικη λεει,αλλιως θα σε βαλω να παρεμβαλλεις εσυ για την φοβεροτητα της σειρας χεχε:hehe:)....
Αλλες "αθωες κορασιδες xD" δεν βρηκα ακομη αλλα μακαρι να βρω γιατι κυριως αγορια ή παλικαρια το βλεπουν και πολυ λιγα κοριτσια,ενω οσες το βλεπουν δεν περνανε απο το thread(ειναι ανδροκρατουμενο δλδ...ξεχωρηζεις εκει^^)...και ειναι κριμα γιατι αξιζει ακομη και για τα κοριτσια,αν και πιθανον οχι ολα(καταραμενο naruto που μας κλεβει το γυναικειο κοινο!!)
Anw,αυτα,συνεχισε τον μαραθωνιο σου και τα λεμε στο thread για τα νεα σου!!:)
(παντως χαιρομαι που επαιξα κι εγω το ρολο μου στο να σε βαλω στην σειρα γιατι αξιζει και αυτο ειναι ηδη μια επιτυχια,το οτι καηκες!)

Orion19 → iristella
Χε χε, One Piece thread infiltration. Status: [B]Complete! [/B]Πολύ ωραία σειρά! Καιρός να τη δεί και καμμιά κοπέλα! Λες να αρχίσω τα kyaa για να τους πειράξω; Χα χα χα! Μπα, δεν έχει και πολύ υλικό για τέτοια η σειρά μέχρι στιγμής. Τι να fangirlίζω χωρίς λόγο;

Orion19 → Zoro
Δεν έχω εξεταστική. Χε χε. 2 μέρες ήταν οι εισαγωγικές. Τώρα ή 2 μήνες διακοπές (αν περάσω) ή ένα χρόνο "διακοπές" αν δε περάσω! Χα χα χα!
Υ.Γ: [I]Aντε συγχαρητηρια για την επιτυχια του προσυλητισμου αθωων κορασιδων στο One Piece.....Nα τις εκατοστησεις σου ευχομαι....Μονο προσεξε μην μαζευτουν υπερβολικα πολλες, αρχισουν τους fangirliσμους και γινει του vampire knight thread XDDD[/I]D
λέει η Iristella. Αθώες κορασίδες; Δε με έχει μάθει καλά ακόμα!:hahaha: Zoro, μη σε πιάσω να προσυλητίζεις άλλη! Θα ζηλέψω!:kakaka:

Zoro → iristella
LoL καλη αποκαλυψη κι αυτη,εξηγουνται πολλα ετσι!!^^
Btw,ειδες σιγα σιγα ερχονται στην επιφανεια κι αλλοι fans...θα σας εχουμε συντομα!!:hehe:

Zoro → Orion19
Μην ανυσηχεις,ειδικα αν δεν ειχαμε εξεταστικη ολοι(κι εσυ φανταζομαι) θα μας εφτανες αμεσως γιατι το One Piece βλεπεται μονορουφι(τι ωραιες εποχες τοτε που ειχα τοσα επεισοδια του χεριου μου παντως...απο την μια ειναι ασχημο να μην εχεις τοσα πολλα απο την αλλη σ'αρεσει και να συμμετεχεις σε συζητησεις και να εισαι πασο με τους αλλους+οτι ειναι πολυ εθιστικο αρα σε καταλαβαινω αν βιαστεις,ολοι τα περασαμε!)
Οσο για το spoiler tags δεν ειναι τπτ,σιγα λες κι αλλου δεν τα βαζαμε..προσεχε μονο μερικους που πιθανον δεν ξερουν και βαλουν ελευθερα spoilers,γενικα προσεχε τι διαβαζεις,ειδικα αν δεν απευθυνετε σε σενα...
Αυτα,btw η υπογραφη σου ειναι απο Soul Eater παλι??
Τα σπαει!!
ΥΓ:Παντως οντως η πρωτη σκηνη με τον Shanks τα αξιζει ολα...ακομη και πιο κει που θα εχεις κι αλλες καλες ιστοριες μενει ακομα!!

Zoro → Bushido
Δεν το κανεις poll το Shoot Em Up λεω γω??(μπορεις,κι ας το ποσταρες ηδη το thread..νομιζω το κανεις και μονος σου με το edit και βαζεις create poll,αλλιως ρωτα mod)
Θα χα περιεργεια να δω αν αρεσε γενικα ή οχι..
Βαλε επιλογες(για αν τους αρεσε)
Ναι
Όχι
Καλη αλλα τίποτα το τρομερό(η μέση οδός:))
Αυτα βαλε λεω εγω αν ειναι να κανεις??(οπως θες!!):thumbup:

Zoro → iristella
*fixed*:thumbup:
Εβγαλα τα "ενοχλητικα" comments...
Βασικα για πλακα το χα πει γιατι κι ας μην ειναι ετσι,ετσι μας φωναζουν...(εμενα ολοι μου λεγαν παλι οτι το χω παρακανει απο το υπερβολικο spam κλπ)
Αυτο που κανουμε δεν ειναι σε καμια περιπτωση spam,αν ηταν ολα τα posts απο spam θα μας ειχαν ηδη banαρει τωρα...
Αυτο που κανουμε ειναι οτι συμμετεχουμε ενεργα σε συζητησεις(εγω ειτε αυτο κανω,ειτε βοηθαω αλλους που θελουν links ή εχουν αποριες,ή κανω δικες μου ερωτησεις)αλλα δεν νομιζω πως ειναι κακο...
Εγω δλδ πως και δεν λεω τπτ για τον αλλο που δεν γραφει??
Ο καθενας τα γουστα του,αφου ακολουθουμε τους κανονες...
Αυτα,keep posting!!
ΥΓ:Ο αντρας της ζωης σου ειναι ο L αλλα του τα φορεσες κανονικα μου φαινετε!!!:hehehe:

Zoro → ichigo13
Χαιρομαι πραγματικα:thumbup:
Τσεκαρε μονο στο Rate thy Neighbor εκανες double post!!!

iristella → Zoro
ρεεε μη μου γραφεις οτι ειμαι spam princess.:emptyonexg1:.... Τα βλεπουν και οι υπολοιποι ξεθαρρευουν και με εχουν πεθανει στο δουλεμα...... Αφου δεν κανω spamming...Αν πει καποιος κατι με το οποιο διαφωνω η θεωρω οτι κανει λαθος να μην μιλησω??? Και στο συγκεκριμενο thread Που ανεφερα τα λιγοτερα kyaaaa:wooi2: και kukuku:wooi2: εχω πει η κακομοιρα...και αυτα Ontopic.Τελικα ειναι να μην σου βγει το ονομα....:hahaha:
ΥΓ.... Τον ακατονομαστο τον ψιλοπηγαινα(δεν εχω πει ποτε το αντιθετο), το ξερω οτι ηταν καθαρμα αλλα ηταν απο τα καθαρματα που εχουν φαση...Απλα απο το DN ο αντρας της ζωης μου ηταν ο L....
[B]Εdit[/B]...Οχι ρε Zoro δεν ειναι αυτο που νομιζεις....Ενα στιγμιαιο λαθος ητανε....:hahaha: (στο κατω κατω ενας απο τους λογους που δεν χωνευω την Misa ειναι που δεν εκανε κατι με τον L kαι ηταν τοσο αφοσιωμενη στον Light)

Zoro → iristella
Καλα οταν ξεκινησεις One Piece θα το ρημαξουμε το thread,σκεψου μονο και μονο οτι το τhread εχει προχωρησει τοσο αρκετα χαρη σε μενα(ειμαι top poster και top supporter εκει...ετσι και μπεις κι εσυ θα με περασεις μαλλον!!)
Τοσο μπ-δελο το vampire knight thread ε??(εμ με σενα μεσα δεν περιμενα κατι αλλο!!σε πειραζω...!!)
Οσο για τ'αλλο,ναι ειναι γεγονος πως παρ οτι τον μισεις,χωρια του δεν μπορεις!!
U are Justice!!
(οπως αντιστοιχα η αποτετοια φαινομενικα μισειται απο ολους,αλλα ειναι πλειοψηφια που την προτιμα!!:wooi2:)

Kenny → somnium
Να λέμε και ποιος του τα φτιάχνει! :kakaka:
I am somnium's official stylist. :tensai:

iristella → Anyparktos
Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα ευχομαι.... Κι εγω σε τετοια φση ειμαι τωρα και αρχιζω και τα παιζω σιγα σιγα...Υπομονη παντως, δν μπορουμε να κανουμε και αλλιως....