Community Status Updates

iristella → Zoro
Aντε συγχαρητηρια για την επιτυχια του προσυλητισμου αθωων κορασιδων στο One Piece.....Nα τις εκατοστησεις σου ευχομαι....Μονο προσεξε μην μαζευτουν υπερβολικα πολλες, αρχισουν τους fangirliσμους και γινει του vampire knight thread XDDDD (pe zoro kun is kawaiiiii :wooi2::wooi2:)
Οσο για το dn τεστακι τι να πω,,,,Ειχα την αμυδρη ελπιδα μια φορα να με βγαλει στο αλλο ακρο αλλα.....Οπως λες κι εσυ μαλλον εχουν καλο λογο για να με βγαζουν ολα ετσι....μουαχαχαχααααχα...I AM JUSTICE!!!!! (σατανικο γελιο)

odin
Στο πειραξα για να φαινεται μιας και δεν το ειχες περασει σωστα.Απο οτι βλεπω βεβαια παλι το αλλλαξες.Τεσπα,αν δεν σε βολευει οπως ειναι τωρα ή οπως ηταν προηγουμενως και θες να ειναι οπως ηταν στην αρχη πες μου να στο κανω restore:smokingg:

ichigo13 → odin
Ρε Odin τι μου πείραξες το link που έβαλα?Και παλι δεν δούλεψε!
Το ξαναέφτιαξα!(εννοώ το link που αφορά την γαλλική hip hop)

GkLoc → koala21
WAAAAAAAAAA,Το Avatar σου Τα Σπαει Τρελα!!!
Wolverine,Ο Αγαπημενος Μου Απο Marvel!!!
Nice To Meet U!!!

Anyparktos → iristella
Βάσανα βάσανα βάσανα Στέλλα μου...Πήξαμε-πήρε μπρος η εξεταστική και μας θέρισε τα μυαλά και τον ελεύθερο χρόνο...Μπαίνω που και που αλλά εξαιρετικά σπάνια...Ας πούμε τώρα στην ουσία ήμουν afk(away from keyboard)

GkLoc → Zoro
Αποφασισα Να Αλλαζω Ava Και Sig Καθε Εβδομαδα!!!
Μπες Στο Dragonball Thread Να Δεις Τα Αποτελεσματα!

Zoro → iristella
Εμ οταν εγω λεω Kiristella δικιο εχω...
Το απεδειξες και η ιδια..ησουν η πιο πολυ devil της ταξης,ομως at the same time ησουν και απουσιολογος της ταξης...δλδ ειχες μεν σημαντικη θεση και επισης δεν θα της φαινοταν της απουσιολογου να κανει τετοια πραγματα...
That sounds like Kira!!!!:df13952b:
Χεχε εμεινε μονο να μου πεις ποιον θες να γραψω στο DN!!
(ε οχι και να παρω εγω γυναικειο χαρακτηρα κι εσυ αντρικο...ντρεπομαιιιι!!!)
ΥΓ:Btw καταφερα επιτελους να βαλω κοπελια του site στo One Piece,η πρωτη "μεγαλη" πρεπει να ναι που ερχεται τακτικα στο thread...και τις αρεσε πολυ!!
Σκεψου οτι το βλεπει με μανια και συγκινειται ακομη και σε σκηνες που εμενα μου χαν κανει μετρια εντυπωση...
Aρα...ολα ειναι πιθανα και με σενα οταν το δεις!!:wooi2:

Zoro → GkLoc
LoL,εχεις ετοιμα καβατζα το αυριανο ava και sig??:hehehe:
Btw,πως και δεν υποστηριζεις Vegeta αυτη τη φορα??
(ρητορικη ερωτηση ειναι,ξερω γιατι υποστηριζεις το αλλο ντουετο!!)

iristella → Zoro
εκανα το dn character τεστακι του forum....Εχεις μια ευκαιρια να μαντεψεις τι με εβγαλε (παλι).....Μηπως πρεπει να αρχισω να προβληματιζομαι???? Ελεος δλδ το 4ο ειναι.......

Kenny → Melkor
Καλά, ρε απίστευτε, μπήκες στο NERV group, πήρες την εικόνα της Asuka που ήθελες και βγήκες; :hahaha::deadga6:

kith → ikki
oxi απλα μαρεσουν τα Friends Adds σορρυ εαν υπιρξε καποια ενοχλιση με το Friend Request