Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Μωρε κι εγω θελω κι αλλες:if: το θεμα ειναι οτι εσας τις 2 μετα βιας καταφερα να σας βρω/πεισω!!(εννοω οτι ετυχαν οι σωστες περιστασεις...σωστη περιοδος-η Orion εψαχνε νεο ανιμε+δεν εχει εξετασεις-->ελευθερη,σωστα ατομα να το προτεινω κλπ)... Για να βρω καμια αλλη εδω πρεπει παλι να εχω και λιγο την ευνοια της τυχης(μην παω σε καμια Erisabetsu και της γραψω:"Ξεκινα να βλεπεις One Piece",γιατι θα με βρισει...btw Erisabetsu ειναι η spam queen του site αν δεν την ξερεις...σε εχει...για την ωρα!!!:hehehe:joking...) Και μ'αυτο θελω να πω οτι λιγη βοηθεια δεν θα εβλαπτε(απο καποιο ισχυρο ατομο σαν κι εσενα πχ:P!!αρα αν τυχει,οταν το αρχισεις,και βρεις καμια αθωα κορ...εμ κοπελια που δεν ξερει τι ανιμε να δει κανε κι εσυ λιγο διαφημιση!!:hehe:) Btw πως και θες κι αλλες του φυλου σου?? (Απαντηση με ερωτηση:Για να γινει το One Piece Thread,Vampire Knight Thread??:bleh:)
Jun 08 2008 03:10
Photo

iristella → Zoro

[I]Zoro, μη σε πιάσω να προσυλητίζεις άλλη! Θα ζηλέψω! [/I]λεει η Orion19.... Πραγμα που σου δημιουργει ενα σοβαρο εμποδιο στον αγωνα διαδοσης του OP στον γυναικειο πληθυσμο.... Yare yare καλυτερα να βρεις μια λυση γρηγορα...Εγω παντως θελω παρεουλα κοριτσακια στο one piece thread οταν με το καλο μπω. Οσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο :)
Jun 08 2008 03:01
Photo

GkLoc → Shanks

Μπες ΜΣΝ Santouryu!!
Jun 08 2008 02:00
Photo

Shanks → GkLoc

G.K. MPES MSN RE
Jun 08 2008 01:53
Photo

Bushido → Korkofilaki

καλημερααααααααα ^^ ωραιο avatar ^^ μεγια μεγια αν θες κανα αλλο πες μου εχω καποια ωραια να σου στειλω :P cu around
Jun 08 2008 01:43
Photo

Bushido → Zoro

ανετα ...παω να το κανω τωρα ^^
Jun 08 2008 01:42
Photo

iristella → Orion19

Περιμενε μεχρι ιουλιο αν ειναι να εχεις και παρεα...Αν τους πιασουμε 2 κοπελες και αρχισουμε τα kyaaaa και τα kukuku νομιζω θα πεσει πολυ γελιο(zoroooo-kuuun:wooi2:)......
Jun 08 2008 01:29
Photo

Naurgul

Δε θα το έλεγα. Το avatar δεν είναι καθόλου spoiler επειδή... [COLOR="DimGray"][I]δε φαίνεται μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία δε περιγράφω αφού δεν επιτρέπονται τα spoiler tags στα σχόλια[/I][/COLOR]. Από την άλλη, η υπογραφή παίζει λίγο, αλλά δε λέει τίποτα για το τι γίνεται στην ιστορία, μόνο μια σκηνή είναι. Φυσικά αν υπάρχει πρόβλημα, γίνεται να αλλάξουν. :oops:
Jun 08 2008 01:14
Photo

Shanks

xaxxaa
Jun 08 2008 01:12
Photo

GkLoc → Shanks

Φιλε Ωραιο Ava,!!!! Οi,Luffy!!!
Jun 08 2008 01:11
Photo

Ephialtes → Naurgul

Καλο το αβαταρ αλλα η σιγκ ειναι καργα μανγκα σποιλερ
Jun 08 2008 00:53
Photo

Ash_Pokemaster → Whitelighter

Mr. 665. ¬_¬
Jun 08 2008 00:17
Photo

Cleo the Crow → freejet

Kwsta se vrika !!!!
Jun 08 2008 00:14
Photo

Naurgul

Ευχαριστώ. Είναι colouration από το Ναρούτο, κεφάλαιο 397. Μου αρέσει το Tolkien-esque nickname σου. :)
Jun 08 2008 00:02
Photo

Melkor → Naurgul

καλωσηλθες φιλος, καλη διασκεδαση εδω μεσα. πολυ μαματο το avatar σου
Jun 07 2008 23:57