Jump to content

Community Status Updates

Photo

koala21 → GkLoc

Φαινεται οτι εχουμε τις ιδιες αποψεις και τα ιδια γουστα.nice to meet you too.
Jun 07 2008 23:46
Photo

ichigo13 → Zoro

Ναι ρε σιγά μην χαλάσουμε τις καρδιές μας γι'αυτό το πράγμα!Απλά συζητάμε ως φίλοι τίποτα παραπάνω pal!
Jun 07 2008 23:33
Photo

Gaijin Bosozoku

Καλα να παθει, να μαθει να της λεει "comfort me"... Ακους εκει comfort me, οχι τετοια στην κουκλα μου!
Jun 07 2008 23:29
Photo

Zoro → ichigo13

Ιεροσυλε!!:df13952b: Μονο το 1 και καπως?!? (χεχε πλακα κανω,ο καθενας εχει τα γουστα του...απ οσο καταλαβα και μου ειπες δεν εισαι splatter fan,γι αυτο και προφανως δεν σ'αρεσε το PT...γουστα, καθολου κακο αυτο...εχω κι εγω 1-2 φιλους που δεν μπορουν οχι μονο τις ταινιες horror αλλα και τα παιχνιδια...τους πειραζω μερικες φορες,αλλα σας καταλαβαινω,μην ανησυχεις:P)
Jun 07 2008 23:28
Photo

ichigo13 → Zoro

Το έκανα βρε για δεις το μήνυμα!Γιατι στην αρχη το έγραψα στο δικό μου profile μόνο καταλάθως!Από τα saw μόνο το πρώτο μου άρεσε κάπως! Γενικά δεν είμαι τρελός thriller fan!
Jun 07 2008 23:24
Photo

sintar → Gaijin Bosozoku

ok re me epsises...eida to Code Geass R2 mexri to 7...ontws ta spaei!!ade na doume ti tha ginei!!(xulopita omws apo tin Kallen!!)
Jun 07 2008 23:22
Photo

Zoro → ichigo13

(:OMG3:απο σενα ολα να τα περιμενω:P,πως καταφερες να βαλεις το ιδιο μυνημα και στο Profile σου και στο δικο μου?) Hmmm,what about Saw 1&2 then(το 3 δεν το μετραω)??
Jun 07 2008 23:17
Photo

ichigo13 → Zoro

Βασικά μου άρεσε πιο πολλύ από το Planet Terror! Πάντως γενικά και ταινίες όπως το Hostel πραγματικά δεν τις μπορώ!
Jun 07 2008 23:06
Photo

ichigo13

Βασικά μου άρεσε πιο πολλύ από το Planet Terror Πάντως γενικά και ταινίες όπως το Hostel πραγματικά δεν τις μπορώ!
Jun 07 2008 23:04
Photo

Zoro → ichigo13

Πλακα κανεις??? Εχω δει και πολυ χειροτερα,συγκριτικα με αυτα το Planet Terror ηταν μια βολτα στο παρκο,ασε που ειχε τοσα πολλα αστεια που δεν μπορουσα να μην το απολαυσω:bleh: Επισης το trailer της αρχης ηταν ολα τα λεφτα με τον Machete και τον παπά που λεει την ατακα στον αλλον που στοχευε με το Shotgun(κι εν το μεταξυ το παρουσιαζε σαν την συναισθηματικη πλευρα της ταινιας!!οταν εφτασε εκει ειπε Sentiment!): -Father Please Have Mercy... -God Has Mercy,I Don't!! ΛοΛ εσκασα στα γελια μου θυμιζε τα ψευτικα τραιλερ απο ταινιες που βαζουν στους Simpson...γιατι ηταν σκοπιμο να ειναι ακυρο,δεν ηταν οπως σε αλλες ταινιες που τα κανουν σοβαρα... Τελικα γουστα και στομαχι ειναι...δεν εχουμε το ιδιο στομαχι μαλλον...γι αυτο πιθανον τρωμε και διαφορετικα φαγητα(Pizza η no.1 προτιμηση μου...σουβλακια no.2):bleh: Αυτη του Tarantino σ'αρεσε γενικα η απλα σ'αρεσε πιο πολυ απο το Planet Terror και γι αυτο την προτιμισες??..εμενα μ'αρεσε αλλα περιμενα περισσοτερα...
Jun 07 2008 23:01
Photo

ichigo13 → Zoro

Ρε Zoro πραγματικά το Planet Terror πως μπόρεσες και το άντεξες? Εγώ πραγματικά δεν μπόρεσα!Θα πρέπει να έχεις γερό στομάχι! Εγώ μετά την σκηνηή με την παμορφομένη γλώσσα που πετάγεται το ποιον στην αρχή ουσιαστικά της ταινίας λέω το παρατάω και επιστρέφω πίσω το dvd! Τι να πω δεν ξέρω!
Jun 07 2008 22:43
Photo

Zoro → ichigo13

Μια φορα κι εναν καιρο εκανε κρυο puccho!!! Puccho,puccho...Puchho!!!:hihi2:
Jun 07 2008 22:13
Photo

ichigo13 → Zoro

Εντωμεταξυ ο [URL="http://www.anime.gr/forums/ridelub.html"]RiDeLub[/URL] μου έδωσε ένα link και τώρα βλέπω ιαπονικά κανάλια κι έχει πολλύ πλάκα!Λέω καμιά μέρα να κάτσω να δω το one piece live!
Jun 07 2008 22:08
Photo

Zoro → ichigo13

Παντως ειμαστε πλειοψηφια μεχρι τωρα...παλι καλα!!! Αντε αυριο εχει και το επεισοδιο με τον Zoro απ οσο ακουσα,ε?? Πωροση!!:kill4u:
Jun 07 2008 21:57
Photo

ichigo13 → Zoro

Fuck how in the hell that happened!!! OMG!!!
Jun 07 2008 21:51