Community Status Updates

Zoro → iristella
Κι εγω για Nami σε εκοψα,δες 2 ποστ πιο κατω!!!!
OMG πρωτη φορα συμφωνουμε τοσο πολυ!!!
Η Nami,οχι,καθε αλλο παρα χαζη(Μisa Misa style) ειναι,ειναι κλεφτρα και πολλες φορες κανει πονηριες(σαν κι εσενα!) και ειναι πολυ(παρα πολυ!!) κολλημενη με το χρημα,αλλα κατα τ'αλλα ειναι καλος χαρακτηρας και δεν προδιδει τους φιλους της,μου φαινετε σου παει γαντι...
Εχει και πολυ θλιβερη ιστορια,αν της δεις θα κλαψεις σιγουρα!!(τα 2 μονα κοριτσια του πληρωματος εχουν πιο σκληρο παρελθον κι απ ολα τα αγορια μαζι!!Female Power!!)
Θα σου εβαζα το παρελθον,αλλα ειναι κριμα να στο σποιλεραρω(κι ας μην σε πειραζουν τα spoilers,καλυτερα να το δεις σετακι με την σειρα!!)
Αρα ειπα να σου βαλω ενα βιντεακι με τα αστεια της σειρας(μερικα καλα)...
Η Nami ειναι αυτη με τα πορτοκαλι μαλλια(εχει και πλακα ωρες ωρες οταν θυμωνει...την δειχνει ακριβως στην αρχη του video)...και ο Zoro αυτος με τα πρασινα μαλλια,με τα σπαθια,που ολο κοιμαται...ενω αυτος με το ψαθινο καπελο ειναι ο Luffy,o καπετανιος και πιο βλακας απο ολους!!
Επισης ο ξανθος ειναι ο Sanji που ολο ερωτευεται και προστατευει τις γυναικες και μαλωνει με τον Zoro..τελος ο Usopp ειναι αυτος με την μεγαλη μυτη,που λεει ψεματα!
Εχει πολλα αστεια και ισως μερικα δεν θα τα καταλαβεις,αλλα αν δεις ακριβως τα πρωτα 4.30 mins θα καταλαβεις πως ειναι το κλιμα του Οne Piece(το αστειο,μετα εχει και σοβαρες στιγμες!!)Μαλιστα σου προτεινω να μην δεις παραπανω απο 4.30 γιατι τα αλλα ειναι πολυ προχωρημενα αστεια...Εχει μερικα spoilers το video αλλα τπτ το σημαντικο για μια σαν κι εσενα!!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=tg9ZDPsh7I8"]ΕΔΩ[/URL] δες...(πες εντυπωσεις....)

iristella → Zoro
και εγω για kakashi σε εκοβα XD να και καπου που συμφωνουμε...μου βγηκε η Nami...τι ειναι αυτη???Λεει τπτ?Mην μου πεις οτι ειναι καμια χαζη misa style?θα το ποσταρω οταν δω το anime. Εφοσον δεν το εχω δει ειναι κουφο να ποσταρω το αποτελεσμα (ασχετο το αν εκανα το τεστ)

Zoro → iristella
Το αποτελεσμα το κανεις κανονικα με post σαν τους αλλους,δεν ειναι αναγκη να μου το στειλεις!!!
Οταν μετα αρχισεις την σειρα στο μελλον και ξερεις λιγο υποθεση,αν ειναι ξανακαν το,αλλα ας δουμε τι θα βγεις τωρα...το βρισκεις [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4732-one-piece-character-you.html#post187577"]εδω[/URL]!!
Απο Naruto πιστευω ο Kakashi θα μ'αρεσει(ηδη τωρα μάρεσει!!):Blissfull:

iristella → Zoro
Λεω να το κανω τωρα το τεστακι που δεν ξερω τπτ απο υποθεση και θα σου στειλω το αποτελεσμα να μου πεις αποψη....Οντως να το αρχισεις το Naruto.Ηδη ξερω ποιος θα ειναι ο αγαπημενος σου χαρακτηρας.......

Zoro → Hellraider
Γεια σου πριγκηπισσα,ολα καλα??:hehehe:
(σε πειραζω μην ανυσηχεις:hihi2:...κι εγω κερατας Chopper βγηκα!!)

RiDeLub → ichigo13
Ναι το κοιταξα λίγο.
Και το TBS channel βάζει anime (τις Κυριακές έχει Code Geass).
Αν ξέραμε Ιαπωνικά θα ήταν πιο γμτ. Τώρα αν δεν είχα ξαναδεί Nausicaa δεν θα είχα ιδέα τι γίνεται....

Zoro → iristella
(οσο για το One Piece μην ανυσηχεις,και τον πιο παραξενο να συμπθεις,δεν εισαι η μονη!![εγω λεω κατι προς Nami σου ταιριαζει!]
Εκανα και thread με τεστ Which One Piece Character Are You??(οπως αυτο του DN)
Περνα μια στο μελλον να δουμε τι θα βγεις(εμενα με εβγλε σωστα αυτη τη φορα-οχι οπως την αλλη-Zoro με εβγαλε,οπως ηθελα!!)
Με Naruto ειδα δεν εχουν φτιαξει,αν θες μπορεις να εισαι η δημιουργος του!!)
Κι εγω πρεπει να ξεκινησω Naruto παντως...

iristella → Zoro
:hahaha::hahaha:Κiristella???:hahaha: Kαλο καλο...... το ειδα το monster post οπως επισης και την monster απαντηση....τωρα για το αν το διαβασα ολοκληρο ειναι αλλο ζητημα....με πονεσαν τα ματια μου στην μεση....Το One piece θα το δω μετα την εξεταστικη.Τωρα δεν προλαβαινω με την καμια....Ετοιμασου λοιπον για monster posts και σε αυτο το Thread....
Σωστα υπεθεσες για την Bunny...και ο Ts. ο Matsuda..... και μια καθηγητρια που ειχε καταλαβει τι καθαρματακι ημουν ο L (και φυσικα την εβγαλα εκτος μαχης με αναλογο πανουργο σχεδιο - οχι που θα την αφηνα)...Για να φανταστεις τι περασε η γυναικα απο εμενα και την Bunny περναμε απο το σχολειο 2 χρονια αργοτερα να δουμε μια ξαδερφη μου και με το που μας βλεπει (ειχε γινει λυκειαρχης) της πεφτουν τα βιβλια απο τα χερια και αναφωνει με τρομο¨: "τι θελετε εσεις εδω παλι???:hahaha:".....

Zoro → iristella
@ichigo:πλακα κανεις??
Καθε μερα της το προτεινω,αλλα δεν υπαρχουν πολλα κοριτσια fan του Οne Piece(και οσες υπαρχουν δεν γραφουν στο thread) και ετσι δεν ειμαι σιγουρος αν θα τις αρεσει...πρεπει να δοκιμασει...(παντως σε μερικα σημεια θα συγκινηθει σιγουρα...κι ας μην της φαινετε!!:hehe:)
Επισης,μην ανυσηχεις για χτες,ημουν απασχολημενος μερικες ωρες vα απανταω στο Thread του Death Note(ειδες το Monster Post μου να υποθεσω??:'D) και δεν το παρατηρησα που δεν απαντησες..
Αλλα και παλι,δικιο εχεις Yagami Light εσυ(Μisa Misa εγω:wooi2:)...a true devil εισαι!!
Ακριβως οπως ο Light κρυβοταν πισω απο το αθωο βλεμμα ενος φοτητακου,ετσι κι εσυ πισω απο αυτο μιας απουσιολογου....αλλα απο πισω...Kiristella passed her judgement!!
(η Bunny ηταν ο Teru να υποθεσω??:hahaha:)

RiDeLub → ichigo13
Δεν χρησιμοποίησα site. Αν θες site, υπάρχει το [URL="http://xorsyst.com/japan/watch-japanese-tv-online/"][U][U]KeyHole TV[/U][/U][/URL]
Η ποιότητα του δεν μου πολυάρεσε.
Εγώ χρησιμοποίησα [URL="http://pages.tvunetworks.com/downloads/player.html#"]TVU Player[/URL]. Το κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και είσαι ετοιμός. Το Fuji TV είναι το κανάλι #67620 στην λίστα του προγράμματος.