Community Status Updates

Quajafrie
Είμαι μικρός ακόμα για πανελλήνιες. Ναι, ζω και είμαι καλά. Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον.

Petran79 → ichigo13
δεν εχω δει πολλα επεισοδια οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη. Το αν επαναλαμβανεται και καταντα βαρετο αυτο καλυτερα να το διαπιστωσεις μονος σου. Μπορει να βαρεθεις φτανοντας στο 20ο, μπορει στο 150ο, μπορει ομως και να σου αρεσει και να το δεις ολο

Zoro → zweistein
Ναι,απλα τα πα για να μην προσβληθεις!!!
Μην ανυσηχεις μια χαρα ειναι,απλα αυτη την εντυπωση μου δωσε!

Radagast
To avatar einai "homemade" apo seirei no moribito. Kai na deis to avalon aparadekte apo Iaponikes tainies. To monster NAI einai kalo "synexeia", se kamia periptosi de kanei koilia kai se kamia periptosi den exei part 1 h 2 h 3. San ena tha to deis alios den exei aksia. Oso proxoras toso pio poli tha su aresei. (Ap'ta liga anime poy to kathe extra epeisodio anevazei thn istoria, kai to character development se poronei akomh perissotero oso proxoras sthn seira - oloi oi xarakthres enas kai enas kai poli alithofaneis).
PS : Κάποιος να μου πει πως στην ευχή καθαρίζω τα visitor messages γιατί έχουν γίνει άπειρα. Με delete και πάλι δεν γίνεται clear η σελίδα. :oo:

ichigo13 → Kenny
Ρε Κεννυ μου κάνεις μια χάρη επειδή έκανα μια μα λακία στο poll που άνοιξα με το one piece μπορείς να φτιάξεις πάνω τον τίτλο να λεέι "Θεωρείτε το one piece παιδικό(λείπει το "παιδικό") και να βάλεις επιλογή να φένεται πιθος ψηφίζει?Μπορείς να το κάνεις αυτό?

Adventurer → Erisadesu
Εσενα μονο Σαββατο σε βρισκει κανεις ρε Λιζα; :P Δε με πολυβολευει αλλα θα προσπαθησω να ερθω για το χατιρι σου και μονο (αρκει να κερνας βεβαιως).