Community Status Updates

iristella → Gaijin Bosozoku
Τωρα που εμαθες την πραγματικη μου ταυτοτητα ως Kira νομιζω καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο δυσκολη η θεση σου.... Σου προτεινω να πας στο misa misa poll και να ανακαλεσεις αμεσως....:hahaha: (αστειευομαι)
Βεβαια αν στα Thread με αποκαλεις iristella sama δεν θα με πειραξει :hahaha::hahaha::hahaha:

Zoro → iristella
O M G!!!
Θα το παρω σαν "ειμαι φανατικη" των romaces αυτο!!
Ε μονο αυτο παραβλεψε,μετα η σειρα εχει αλλα τοσα καλα!!

iristella → Zoro
Εαν αυτο ισχυει για το OP τοτε προκειται για σεναριακο κενο μεγαλυτερο και απο το γιατι στην ταινια DN το DN του Jealous επεσε κατευθειαν στα ποδια της Misa misa και δεν της το εφερε η Rem.....

Zoro → ichigo13
Οντως θελει ωρα το Berserk..εγω για να παρακολουθησω την ιστορια και την ομορφια των σχεδιων,δεν μπορουσα να διαβασω πανω απο 1 chapter την ημερα...και μαλιστα πολλες φορες το ξαναδιαβαζα μια 2η φορα για να πιασω το ολο νοημα...αν και πιο γρηγορα..
Γι αυτο δεν μ'αρεσουν τα manga..πολυ ωραια σχεδια μεν,αλλα πολυ κουραστικο να τα διαβαζεις δε...(και η ενταση σε συγκνιτικες στιγμες/μαχες ειναι λιγοτερη απο τις αντιστοιχες στα ανιμε πιστευω)

Zoro → iristella
Οπως παντα τα χεις υπολογισει ολα στο μυαλο σου για το ποτε αξιζει να γραψεις καποιον στο DN....as expected from Kira!!!
Btw,οπως ειπε και ο ichigo,ξεχασα να σου πω οτι το OP εχει σχεδον 0 romance...αυτο εμας τα αγορια δεν μας πειραζει γιατι θα επεφτε το αστειο κλιμα,αλλα εσενα μπορει να σε πειραξει να σ'αρεσουν κατι τετοια...
Βεβαια ωρες ωρες και μερικους απο μας μας φαινετε παραξενο γιατι εχει πολυ ωραιες γυναικες το πληρωμα και ειναι λιγο παραξενο,ξερεις,να ταξιδευουν μαζι στην θαλασσα χωρις να γινετε τπτ,αλλα απο την αλλη αυτοι ειναι πληρωμα,ταξιδευουν μαζι για τα ονειρα τους,σαν φιλοι,μια οικογενεια...αν γινοταν κατι τετοιο θα επεφταν τα αστεια και η σχεση με το πληρωμα...αρα ισως γινει κατι προς τελος αλλα μεχρι τοτε...0 romance!!
Ελπιζω να το συνηθησεις....:ureshii:

ichigo13 → Zoro
Κοίτα εγώ έχω παρακολουθώ κανονικά και τα 3 μεγάλα shonen(γι'αυτό και μπορώ να εχω μια καλύτερη άποψη για το πιο είναι καλύτερο!Τώρα όσο αναφορά το Berserk θα το συνεχίσω μετα την εξεταστική!Τώρα είμαι ακόμα εκεί όπου ο Guts περιποιείται την Casca!Δεν το έχω προχωρίσει από τότε που σου το είπα τελευταία!

Zoro → ichigo13
Οντως εμας μας αρκουν οι μαχες,τα ηλιθια αστεια και τα gomu gomu no ενω αυτες χρειαζονται και λιγο romance....damn...:sigh2:
(δεν ηξερα οτι ειχε και romance το naruto...παντως το OP δεν νομιζω να εστεκε με romance...το χουμε ξαναπει οτι το πληρωμα ειναι δεμενο μαζι γιατι εχει σκοπους και ονειρα..αν γινοταν κατι τετοιο θα χαλουσε η σχεση με τους αλλους μιας και θα "τειναν" να απομονωνονται,να μιλανε μονοι τους κλπ και ετσι πανε τα αστεια που μας αρεσουν...θα γινοταν σοβαρο....ισως προς τελος παιξει κατι αλλα δεν νομιζω πιο πριν...)
Εδω δεν ειναι Berserk,οπου στους Hawks μπορουσε και να δουλεψει η σχεση του Guts με την Caska...εδω ειναι πιο αστειο κλιμα...
Btw παρακολουθεις και τα 3 μαγαλα shounen??Εισαι στο "τελος" σε ολα??
Και Berserk τι λεει,που εισαι??

iristella → Zoro
Sasuke kuuuun, Itachi kuuun, Kakashi senpaiiiiii:wooi2::wooi2::wooi2: (fangirl mode/off) Το παιδι κανονικα θα επρεπε να με εχει στα οπα οπα καθοτι δηλωνει Kira fan....Και εννοειται οτι δεν θα τον κανονιζα σημερα γιατι τοτε θα επεφταν οι υποψιες επανω μου......:orly:

Zoro → iristella
Χεχε με παρεξηγησες,εννοουσα οτι εσυ τρομαζεις τον κοσμο!!!:terror2:
(since u are Kira,και το παιδι νομιζε οτι μ'εβριζες...χεχε xD)
Παντως...χαχα....23 μερες!!και καλα που δεν τον ξεφορτωνεσαι σημερα να πω δλδ!!πολυ ευσπλαχνη σε βρισκω!!:hehehe:

ichigo13 → Zoro
Ένας λόγος θεωρώ ότι είναι και τα love stories!Το Naruto έχει τετοια και έχει και χαρακτήρες στυλ sasuke όπου το one piece δεν έχει!Για μένα όχι φυσικά ότι είναι κακό που δεν έχει αλλά τι να κάνουμε ξέρεις πως είναι το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών!

iristella → Zoro
Δεν τρομαξα καλε....Αφου ειμαι ο Κιra!!! Απλα τον εγραψα κατευθειαν στα καταστιχα....Για αλλες 23 μερες θα ειναι στο forum αυτος...μετα θα φαει banXDDDDDD

Zoro → ichigo13
Ξερω,γι αυτο ειπα οτι οσες βλεπουν δεν περνανε απο το thread,και γι αυτο ψαχνω νεοσυλλεκτες για recruit!!:hero:
(καταραμενο naruto τις εχει φαει ολες!!:nanana:)

Zoro → iristella
Χεχε ναι οι fans αυξανονται....beware!!!:df13952b:
(το χεις κι εσυ λιγο να τρομαζεις μαλλον!!:nanana:....απολυτως φυσιολογικο...u are Kira!!)
Btw,χαρακτηρες τοσο...εχεμ εχεμ...αθωες σαν την Μisa δεν εχει καθολου το One Piece....
Για 2 μικρες περιοδους θα παρατηρησεις 2 γυναικες που ισως φερνουν λιγο προς τα αυτην αλλα ειναι τελειως καλες και πιστευω οτι θα της θεωρησεις κι εσυ καλους χαρακτηρες και απλα λιγο "απλες",αλλα δεν εκαναν τπτ κακο ουτε σκοτωσαν κανενα...
Για καλη σου τυχη ομως οι γυναικες του πληρωματος(μην σου πω ποσες ειναι γιατι ειναι spoiler!)ειναι πολυ πονηρες...με την καλη εννοια!!
Καλοι χαρακτηρες απλα κανουν καμια τσαχπινια που και που..ειδικα η Nami!!(να ξανακανεις το test οταν αρχισεις να το βλεπεις να δουμε αν θα σε ξαναβγαλει οτι εισαι αυτη...πιστευω θα την συμπαθησεις αρκετα...κι αν οχι στην αρχη,γιατι ηταν καπως ενοχλητικη στην αρχη,εμενα μου την εσπαγε..μετα εσενα μπορει και να σ'αρεσει αυτο:hehe:,θα σ'αρεσει σιγουρα οπως ειναι τωρα,που βελτιωθηκε πολυ και την συμπαθω κι εγω τωρα...αν οχι αυτη θα σ'αρεσουν οι αλλες πιθανως..)
Παντως ελπιζω να σ'αρεσει το κλιμα του OP της αρχης γιατι ειναι αρκετα παιδικο και μετα βελτιωνεται κατα πολυ και ωριμαζει(της Orion βρηκα πολυ καλυτερη ανταποκριση απ οσο περιμενα..της αρεσε απ το πρωτο επεισοδιο που εμενα δεν με ειχε πωροσει!!)
Anw λοιπον,χαζες ξανθιες δεν εχει λοιπον...ουτε υπερβολικα κακους χαρακτηρες(στην αρχη τουλαχιστον)...ειναι πιο πολυ ανιμε χαλαρωσης,με πολυ ωραιο κλιμα,μουσικες,μαχες,χρωματα,χωρις να λειπουν και οι συγκινιτικες στιγμες...
Σε μερικες,αν μπεις στο κλιμα,θα συγκινηθεις αρκετα πιστευω(ειδικα μια απο της τελευταιες σκηνες..προς τελος τελος ειναι ΠΑΡΑ πολυ ωραια,ειχα μεινει αφονος οταν την ειδα..απλα πρεπει να αντεξεις ως τελος για να την δεις...αλλα αν πορωθεις οχι μονο δεν θα βαριεσαι,θα βιασεσαι απλα για να βλεπεις περισσοτερα...σαν την Orion που τα βλεπει 10-10!!)
Αυτα:hot:θα πεσει τρελο γελιο στο thread ετσι και πορωθεις!!

ichigo13 → Zoro
Βασικά όσο αναφορά τος γυναίκες που τους αρέσει το one piece,αρέσει επίσης και στην Samurai_Pιzza_Dora αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πολυμιλάει στο forum μας!
Αμα δεις είναι και στο sosial group του one piece!

iristella → Zoro
Και γι αυτο..... αλλα και για να εχω υποστηριξη σε περιπτωση που εχει κανεναν misa misa style χαρακτηρα το OP...μην πω καμια κακια και πεσετε ολα τα αγορακια να με φατε σαν τον τυπα στο Poll (ειδες ομως υπερασπιση που σου εκανε ο ατιμος???Φοβηθηκε μην σε πειραξωΧDDDDDD)....