Community Status Updates

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Βασικά γράφουμε πρώτο μάθημα γραμμική άλγεβρα αύριο και δεν με ενδιαφέρει τόσο πολλύ γιατί σε εμας δεν είναι καθόλου σημαντικό μάθημα!
Δίνω 5 μαθήματα και πειμένω να περάσω τα 3!Όντως το forum μου έχει κάνει μια μικρή ζημιά αλλά από δευτέρα και μετά μάλλον θα μειωθεί δραματικά ο χρόνος ασχολίας μου!
Εσύ από που είσαι?Από Αθήνα?
Α..επίσης βλέπω είσαι op fan!Δεν σε βλέπω όμως και πολλύ συχνά στο Thread μας!Πως και έτσι?

samurai_pizza_dora
Kαλα προκατ παιζει παντου, ειδικα στις καινουριες σχολες.Και εμεις εχουμε αρκετες σχολες σε τετοια κτιρια. Καλα αμα ειναι σε 4-5 χρονια δνε το βλεπω να το προλαβαινεις...:p
Εξεταστικη εμεις εχουμε στις 12...Περιττο να πω οτι μου πηρε τα μυαλα το forum και δεν εχω τελειωσει πολλα πραγματα...
Εσυ πως τα πας απο διαβασμα?Προλαβαινεις?

Κοίτα τα κτίρια που βρισκόμαστε εμείς τώρα είναι πραγματικά τρισάθλεια!Να φανταστείς είναι προκάτ!Και ελπίζω σε 4-5 χρόνια να μεταφερθούμε και εμείς στό πανέμορφο κτίριο όπου είναι μαζεμένες οι περισσότερες σχολές!
Τώρα όσο αναφορά τα αμφιθέατρα στα προκάτ κτίρια που βρισκόμαστε εμείς είναι μόνο 3 αλλά έχουμε πολλές πτέρυγες!Στα άλλα κτίρια όμως που είναι μαζεμένες και οι περισσότερες σχολές είναι πάρα μα πάρα πολλά!Να φανταστείς μόνο το φυσικό πρέπει να έχει πάνω από 4!
Εσείς πότε αρχίζετε εξεταστική?

sintar → Gaijin Bosozoku
ela mwre...itan apelpismeno to paidi...afou kai afti to ithele!!!ontws omws einai polu koukla!!:himitsu:[ta exoume ksanapei!!kai tis pigainan trela ekeina ta khmm mavra (esw)rouxa...:nbleed:]

samurai_pizza_dora
Πωπω ποσο μεγαλο θα πρεπει να ειναι ενα κτιριο για να εχει τοσες σχολες μεσα?Ο_ο
Ποσα αμφιθεατρα εχει πια!:hahaha: (η ιατρικη θελει 4,αλλα τοσα η καθε αλλη σχολη) Θα πρεπει να ειναι λαβυρινθος.
Ε για τις κατσικες τροπος του λεγειν(απλως ειναι πολλα χωραφια και αγριοχορτα, ενω οι αλλες σχολες ειναι συμμαζεμενες,αλλα σε 1-2 χρονια θα εχουμε και εμεις κανα γειτονα,τελειωνει ηδη το κτιριο της φαρμακευτικης διπλα μας)
Για τα σκυλια θα πρεπει να ευθυνεται η υπαρξη κανενας καταφυγιου ζωων εκει κοντα, ετσι ειναι και σε εμας.
Απο περιβαλλον στην Κρητη πως ειστε?(εννοω κτιρια, διαμορφωση χωρων κλπ)

Ναι βασικά εννοούσα τμήματα!Εμας στην Κρήτη το χημικό,φυσικό και η ιατρική είναι στο ίδιο κτήριο!Και σε 4-5 χρόνια θα μεταφερθεί εκεί και το μαθηματικότο Τ.Ε.Μ. και η Επιστήμη Υπολογιστών που εμαι εγώ!Γι'αυτό το είπα!
[B]Κατσίκες?Lol!Μπα εμείς μόνο σκυλιά έχουμε.Μπαίνεις μέσα στην σχολή και βλέπεις 5-6 σκυλιά να τριγυρνάνε!Μπάινουν μέσα στις τάξεις όταν κάνουμε μάθημα...!Ωραία πράγματα![/B]

samurai_pizza_dora
Γιατι ρε με πρηξατε? Αμα δεν εχει και σχολιασμο ειναι βαρετο θέμα.(παντως ανακαλυψα ο,τι μοιαζω με τον αδερφο μου, χαχα συνηθως μου λενε οτι μοιαζω με τη μαμα μου)
Καλα ρε, ειναι δυνατον να ειναι 2 σχολες μαζι στο ιδιο κτιριο?Ο_ο
(εμεις εχουμε 2 κτιρια δικα μας) Οι πολιτικοι κοντα ειναι,5 λεπτα,εχω παει κανα 2 φορες.(αν και γενικα εμεις ως σχολη ειμαστε απομονωμενοι απο τις αλλες σχολες,γυρω γυρω ειναι κατσικες...:p).

Καλά μιλάμε σε πρήξαμε στο [B][URL="http://www.anime.gr/forums/../art-gallery/406-post-your-pics-x_x-new-post.html"][B]Post your pics X_X[/B][/URL][/B][URL="http://www.anime.gr/forums/../art-gallery/406-post-your-pics-x_x-new-post.html"]:)[/URL]
Btw έχω ένα φίλο που σπουδάζει Πάτρα!
Πολιτικός μηχανικός,είναι στο ίδιο κτίριο με την ιατρική?I don't know!

iristella → Zoro
Εμ δεν βοηθησε τον L οταν επρεπε εμ εστειλε και τον Light στον ταφο,,,Ειναι να μην μου σπαει τα νευρα??? Αληθεια λες αυτο για τον GKLoc???ΧDDDD δεν το προσεξα...Νομιζα που απορουσε με το αποτελεσμα του τεστ.Yare yare....

Zoro → iristella
Ο Aizawa κακιασμενος??:hahaha:
Μου την εσπασε κι εμενα λιγο στο 2ο μερος δεν λεω,αλλα κατα τ'αλλα ηταν ο πιο σοβαρος αστυνομικος!!(τ'ακους Matsuda??καλα κι ο Matsuda φοβερα αστειος!)
Ισως μια επικοινωνια υπαρχει(οντως)αλλα γυναικα εγω δεν κανω!!
Btw,αν δεις στο test o GkLoc(για πλακα πρεπει να το πε),αλλα νομιζε οτι ειπες αυτον εξυπνο και με παρανοια ενω εννοουσες το να εισαι ο Light:hihi2:

iristella → Zoro
Θα τις δω οπως και να εχει... Α! και κατι πιο παλιο...Ναι εχεις δικιο ειμαι τελειως romance freak....Να και μια διαφορα μου με τον ακατονομαστο....Οσο γι αυτο που ειπες για την Misa.....Δεν ειναι ετσι. Απλα τοσο που την υποστηριζεις και με τις αποψεις που λες στανταρ υπαρχει πνευματικη επικοινωνια μεταξυ σας. Γι αυτο ειπα οτι σε προτιμω Misa (+ το οτι τον αλλο τον κακιασμενο τον συμπαθω ακομη λιγοτερο)

Zoro → iristella
Εμ με τα τοσα spoiler μπορεις και να μην τις δεις πια μου φαινετε(αθεοφοβη!!):hahaha:
Παντως χαρηκα που τα διαβασες(και σ'αρεσαν τα επιχειρηματα!)
Btw,lol βλεπω προτιμουσες οταν ειχα βγει Misa!!
(απο την μια σου την σπαει αλλα απο την αλλη σ'αρεσει να εχεις καποιον υπακουο που δεν κανει πολλες ερωτησεις....you are a true devil:kill4u:)

iristella → Zoro
Ρε αφου τα λεγατε ωραια...Στραβωθηκα λιγο αυτο ειναι αληθεια..Και αναθεμα αν καταλαβα τιποτα απο οσα αναφερατε στις ταινιες (τις οποιες Btw ειναι σαν να τις εχω δει ηδη) αλλα μου αρεσε πολυ το πως επιχειρηματολογουσατε....

Zoro → iristella
O M G!!(2)
Αν καθησες και διαβασες τα monster posts μου οντως σου αξιζει παρασημο!(να απο που ηξερες το κενο με το DN της Rem,ειπα κι εγω!!)
Btw,ξερω κι ακομα ενα παλικαρι που τα διαβασε,αλλα αυτο παρ ολα αυτα αυτο δεν σε μειωνει καθολου....
(το να διαβασεις τις [πολλες] αποψεις ενος fan της Misa Misa ειναι οντως τρομερο απο σενα!:hehe:)

iristella → Zoro
Να το παρεις και ετσι και σαν το οτι παιζει να ειμαι και η μονη η οποια παρακολουθησε και διαβασε ολοκληρη την συζητηση που ειχατε εσυ και ο Kenny στο DN Thread