Community Status Updates

iristella → Gaijin Bosozoku
Μπορεις να με φωναζεις και hime δεν εχω προβλημα...η kami οπως με φωναζε ο Teru......Kαλη επιτυχια στην Xημεια....

Gaijin Bosozoku
Το suffix -sama ανηκει μονο σε μενα!!!:hahaha:
Και για τη misa-misa μου δεν ανακαλλω τιποτα!!! Actually, θα απαντησω ξανα (οποτε θα παμε για round 2), αλλα καποια αλλη στιγμη... Γραφω Χημεια Κατευθυνσης γαρ...:emptyonexg1:
Meanwhile, για τη μεταφραση που μου ζητησες sintar, makasete!:riiight:
For your sensei, piece of keki desu~!

Anyparktos → BarbasSs
Βγήκα με τους Melkor,Erisabetsu,Last Quincy,PtomahawkGolgi,Namida(νομίζω),Adventurer+Omorfantra(lol...) χτες και συμφωνήσαμε να ανταλλάξουμε msn!Εξ ου και οτι έβαλα msn...Τα σχέδια πως πάνε?Τ'ανέβασες?

BarbasSs → Anyparktos
σκαναρα επιτελους τα σχεδια μου και λεω οταν γυρισω με το καλω να τα ποσταρω...

ichigo13 → GkLoc
@GkLoc ο Kurt Angle είχε πάρει χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαική ή κάτι τέτοιο?

BarbasSs → Adventurer
δηλαδη πες μου τι την εχεις δει εσυ τωρα που λες και σε ολους τι να κανουν....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....
πωωω με εχει φαει η χαζομαρα αυτες τις μερες και κανω ολο μαλακιες και δεν διαβαζω....
την δευτερα δινω 2 εργαστηρια και την τριτη και πεμπτη απο 1 και δεν εχω βγαλει για κανενα ολη την υλη ο μαλακς
τι λεει εκει θεσ.??? ολα καλα?

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ναι εγώ από Αθήνα είμαι!Οκ καλή επιτυχεία σου εύχομαι και καλό διάβασμα!
Edit:Αν και μην νομίζεις διαβάζω για τα επόμενα μαθήματα.Μην χάνω τον χρόνο μου τσάμπα!

samurai_pizza_dora
Ειμαι απο ενα χωριο κοντα στο μεσολογγι(το πιο βαρετο μερος στην ελλαδα)
Εσυ απο Αθηνα να υποθεση(ε η μιση ελλαδα)
Μου αρεσει αρκετα το one piece,πραγματικα ακομα μετα απο τόσα επεισοδια ακόμη διασκεδαστικο μου φαινεται. Αλλα μωρε δεν βλεπω επεισοδιο καθε εβδομαδα,αρα δεν μπαινω στο thread γιατι δεν θελω να πεσω σε spoilers. Αμα κανω τον κοπο να δω 5-6 επεισοδια που μου λειπουν θα μπω στο thread.
Παω να διαβασω τωρα γιατι αμα συνεχιζω να περιπλανουμαι στο νετ...Παει,χαθηκα!
Αντε πηγαινε και εσυ!(ακομη και αν δεν σε ενδιαφερει το μαθημα, ε ριξε μια ματια,μην εχεις απροοπτα με σεπτεμβριο)