Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

Δεν τρομαξα καλε....Αφου ειμαι ο Κιra!!! Απλα τον εγραψα κατευθειαν στα καταστιχα....Για αλλες 23 μερες θα ειναι στο forum αυτος...μετα θα φαει banXDDDDDD
Jun 08 2008 03:32
Photo

Zoro → ichigo13

Ξερω,γι αυτο ειπα οτι οσες βλεπουν δεν περνανε απο το thread,και γι αυτο ψαχνω νεοσυλλεκτες για recruit!!:hero: (καταραμενο naruto τις εχει φαει ολες!!:nanana:)
Jun 08 2008 03:30
Photo

Zoro → iristella

Χεχε ναι οι fans αυξανονται....beware!!!:df13952b: (το χεις κι εσυ λιγο να τρομαζεις μαλλον!!:nanana:....απολυτως φυσιολογικο...u are Kira!!) Btw,χαρακτηρες τοσο...εχεμ εχεμ...αθωες σαν την Μisa δεν εχει καθολου το One Piece.... Για 2 μικρες περιοδους θα παρατηρησεις 2 γυναικες που ισως φερνουν λιγο προς τα αυτην αλλα ειναι τελειως καλες και πιστευω οτι θα της θεωρησεις κι εσυ καλους χαρακτηρες και απλα λιγο "απλες",αλλα δεν εκαναν τπτ κακο ουτε σκοτωσαν κανενα... Για καλη σου τυχη ομως οι γυναικες του πληρωματος(μην σου πω ποσες ειναι γιατι ειναι spoiler!)ειναι πολυ πονηρες...με την καλη εννοια!! Καλοι χαρακτηρες απλα κανουν καμια τσαχπινια που και που..ειδικα η Nami!!(να ξανακανεις το test οταν αρχισεις να το βλεπεις να δουμε αν θα σε ξαναβγαλει οτι εισαι αυτη...πιστευω θα την συμπαθησεις αρκετα...κι αν οχι στην αρχη,γιατι ηταν καπως ενοχλητικη στην αρχη,εμενα μου την εσπαγε..μετα εσενα μπορει και να σ'αρεσει αυτο:hehe:,θα σ'αρεσει σιγουρα οπως ειναι τωρα,που βελτιωθηκε πολυ και την συμπαθω κι εγω τωρα...αν οχι αυτη θα σ'αρεσουν οι αλλες πιθανως..) Παντως ελπιζω να σ'αρεσει το κλιμα του OP της αρχης γιατι ειναι αρκετα παιδικο και μετα βελτιωνεται κατα πολυ και ωριμαζει(της Orion βρηκα πολυ καλυτερη ανταποκριση απ οσο περιμενα..της αρεσε απ το πρωτο επεισοδιο που εμενα δεν με ειχε πωροσει!!) Anw λοιπον,χαζες ξανθιες δεν εχει λοιπον...ουτε υπερβολικα κακους χαρακτηρες(στην αρχη τουλαχιστον)...ειναι πιο πολυ ανιμε χαλαρωσης,με πολυ ωραιο κλιμα,μουσικες,μαχες,χρωματα,χωρις να λειπουν και οι συγκινιτικες στιγμες... Σε μερικες,αν μπεις στο κλιμα,θα συγκινηθεις αρκετα πιστευω(ειδικα μια απο της τελευταιες σκηνες..προς τελος τελος ειναι ΠΑΡΑ πολυ ωραια,ειχα μεινει αφονος οταν την ειδα..απλα πρεπει να αντεξεις ως τελος για να την δεις...αλλα αν πορωθεις οχι μονο δεν θα βαριεσαι,θα βιασεσαι απλα για να βλεπεις περισσοτερα...σαν την Orion που τα βλεπει 10-10!!) Αυτα:hot:θα πεσει τρελο γελιο στο thread ετσι και πορωθεις!!
Jun 08 2008 03:29
Photo

ichigo13 → Zoro

Βασικά όσο αναφορά τος γυναίκες που τους αρέσει το one piece,αρέσει επίσης και στην Samurai_Pιzza_Dora αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πολυμιλάει στο forum μας! Αμα δεις είναι και στο sosial group του one piece!
Jun 08 2008 03:24
Photo

iristella → Zoro

Και γι αυτο..... αλλα και για να εχω υποστηριξη σε περιπτωση που εχει κανεναν misa misa style χαρακτηρα το OP...μην πω καμια κακια και πεσετε ολα τα αγορακια να με φατε σαν τον τυπα στο Poll (ειδες ομως υπερασπιση που σου εκανε ο ατιμος???Φοβηθηκε μην σε πειραξωΧDDDDDD)....
Jun 08 2008 03:16
Photo

Zoro → iristella

Μωρε κι εγω θελω κι αλλες:if: το θεμα ειναι οτι εσας τις 2 μετα βιας καταφερα να σας βρω/πεισω!!(εννοω οτι ετυχαν οι σωστες περιστασεις...σωστη περιοδος-η Orion εψαχνε νεο ανιμε+δεν εχει εξετασεις-->ελευθερη,σωστα ατομα να το προτεινω κλπ)... Για να βρω καμια αλλη εδω πρεπει παλι να εχω και λιγο την ευνοια της τυχης(μην παω σε καμια Erisabetsu και της γραψω:"Ξεκινα να βλεπεις One Piece",γιατι θα με βρισει...btw Erisabetsu ειναι η spam queen του site αν δεν την ξερεις...σε εχει...για την ωρα!!!:hehehe:joking...) Και μ'αυτο θελω να πω οτι λιγη βοηθεια δεν θα εβλαπτε(απο καποιο ισχυρο ατομο σαν κι εσενα πχ:P!!αρα αν τυχει,οταν το αρχισεις,και βρεις καμια αθωα κορ...εμ κοπελια που δεν ξερει τι ανιμε να δει κανε κι εσυ λιγο διαφημιση!!:hehe:) Btw πως και θες κι αλλες του φυλου σου?? (Απαντηση με ερωτηση:Για να γινει το One Piece Thread,Vampire Knight Thread??:bleh:)
Jun 08 2008 03:10
Photo

iristella → Zoro

[I]Zoro, μη σε πιάσω να προσυλητίζεις άλλη! Θα ζηλέψω! [/I]λεει η Orion19.... Πραγμα που σου δημιουργει ενα σοβαρο εμποδιο στον αγωνα διαδοσης του OP στον γυναικειο πληθυσμο.... Yare yare καλυτερα να βρεις μια λυση γρηγορα...Εγω παντως θελω παρεουλα κοριτσακια στο one piece thread οταν με το καλο μπω. Οσο περισσοτερες τοσο το καλυτερο :)
Jun 08 2008 03:01
Photo

GkLoc → Shanks

Μπες ΜΣΝ Santouryu!!
Jun 08 2008 02:00
Photo

Shanks → GkLoc

G.K. MPES MSN RE
Jun 08 2008 01:53
Photo

Bushido → Korkofilaki

καλημερααααααααα ^^ ωραιο avatar ^^ μεγια μεγια αν θες κανα αλλο πες μου εχω καποια ωραια να σου στειλω :P cu around
Jun 08 2008 01:43
Photo

Bushido → Zoro

ανετα ...παω να το κανω τωρα ^^
Jun 08 2008 01:42
Photo

iristella → Orion19

Περιμενε μεχρι ιουλιο αν ειναι να εχεις και παρεα...Αν τους πιασουμε 2 κοπελες και αρχισουμε τα kyaaaa και τα kukuku νομιζω θα πεσει πολυ γελιο(zoroooo-kuuun:wooi2:)......
Jun 08 2008 01:29
Photo

Naurgul

Δε θα το έλεγα. Το avatar δεν είναι καθόλου spoiler επειδή... [COLOR="DimGray"][I]δε φαίνεται μια σημαντική λεπτομέρεια την οποία δε περιγράφω αφού δεν επιτρέπονται τα spoiler tags στα σχόλια[/I][/COLOR]. Από την άλλη, η υπογραφή παίζει λίγο, αλλά δε λέει τίποτα για το τι γίνεται στην ιστορία, μόνο μια σκηνή είναι. Φυσικά αν υπάρχει πρόβλημα, γίνεται να αλλάξουν. :oops:
Jun 08 2008 01:14
Photo

Shanks

xaxxaa
Jun 08 2008 01:12
Photo

GkLoc → Shanks

Φιλε Ωραιο Ava,!!!! Οi,Luffy!!!
Jun 08 2008 01:11