Jump to content

Community Status Updates

Photo

nasia27 → Bushido

ποια γνωριμια βρεεεεεεεεεεεεε...... αιντα ο,τι να ναι εισαι! χιχι
Jun 08 2008 20:48
Photo

SakuSuki → Adventurer

Τι κάνεις Γιάννη μου όλα καλά?
Jun 08 2008 20:35
Photo

SakuSuki

pou na eimai. . .xathika me tis ejetaseis^^ esu ti kaneis?
Jun 08 2008 20:30
Photo

Melkor → BarbasSs

παληκαρε, αν και ξεκινησες την αλυσιδα οπως μου ειπε ο Χριστος, να ξερεις οτι βγηκαν τα 3 τελευταια επισοδεια απo το they are my noble masters, απο τους ayako. αν θελεις, ενημερωνεις τα παιδια και αμα καιγονται τα κατεβαζουν. και εχω κα ιτο Ikkitousen το απλο, αν μου ελεγες θα στο εδινα κα ιαυτο...
Jun 08 2008 20:23
Photo

Bushido → nasia27

hello ^^ thnx 4 the req ~ χαρηκα για την γνωριμια /blackhole fan ??
Jun 08 2008 20:03
Photo

Hellraider → Zoro

Και ακομαααα.Σκεψου οτι τα πρωτα 20 volumes ειναι h phase 1(ετσι μας ειπε να λεμε ο mangaka).Τωρα εχουμε φτασει μεχρι το 23ο vol (237 chapter ειναι το τελευταιο απο Phase 1 και ειμαστε στο 270κατι το εχω σταματησει περιμενοντας να μαζευτουν σελιδουλες) ελπιζω να εχει δηλαδη αλλο τοσο.
Jun 08 2008 19:52
Photo

Zoro → nasia27

Hey,nice to've met u!!:Blissfull:
Jun 08 2008 19:52
Photo

Zoro → Hellraider

Χμμμ...το ανιμε ειναι μεν πολυ καλο αλλα εχει τοσο λιγο ιστορια που μαλλον οχι,δεν περναει το OP...αλλα εγω παντα οταν μιλαω για Berserk το θεωρω σαν συνολο...animanga!! Ναι το Gantz ειναι το μοναδικο manga που με ενδιαφερει να διαβασω περα απο το Berserk....αυτα που λες τα χει παντως το Berserk!! Το Gantz ειναι ongoing ακομα??
Jun 08 2008 19:48
Photo

Hellraider → Zoro

Οπα κατσε το ανιμε το bers το θεωρεις καλυτερο απο Op?Τωρα μην συγκρινεις ανιμε με μανγκα.Παντως gantz πρεπει να δεις(ειδικα διαβασεις).Sex,βια,δραση,αγωνια,ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.Ελπιζω να ειναι ετσι και το bers...
Jun 08 2008 19:45
Photo

Zoro → Hellraider

Οχι αχρηστος,noobakos απλα:'D(πλακα!!) Τι να σου πω,ξανακατεβασε τα και ξαναδοκιμασε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει λαθος...(παντως δεν ξερω αν εκανες λαθος αλλα 1mbps ειναι μια χαρα ταχυτητα!!)...2x-4x για DVD εννοουσα,αν κανεις και CD εγω βαζω μεχρι 8x οχι παραπανω γιατι το PC μου κανει λαθη...δεν ξερω για αλλα PC...ανοιξε thread αν συνεχιστει... Οσο για το Berserk,διαβασε το οπως θες αλλα ξεκινα το...ειναι ολα τα λεφτα!!! (το χω πιο πανω απο το One Piece οπως εσυ εχεις το SR!!)
Jun 08 2008 19:41
Photo

Hellraider → Zoro

Ολα να αντεχω εγω μην αγχωνεσαι:hero: Παρατηρουσα οτι εχω μονο τα ongoing που βλεπω και ελεγα να αρχισω το berserk(ειχα παει σε 2-3 Manga shop και το ειδα αν ειναι να το διαβασω θα το αγορασω δεν χωνευω τα scanlates) αλλα αφου ειναι αξιοπρεπεστατο το ανιμε... Επισης ο σκληρος μου παει για πεταμα και τον αδειαζω και εχω τσαντιστει με αυτο το πραγμα.Με το nero με 16x(:wis:) κανω την αντιγραφη αλλα ενδοιαμεσα σε αυτα εκανα και αλλες αντιγραφες με αλλα αρχεια και ολα μια χαρα αυτα τα ιδια μου κανουνε το σφαλμα μονο.Δοκιμασα και το αλλο να ανοιξω το dvd να δω ποια eps απο αυτα ειναι οκ απο τα 20 δεν παιζανε τα 6-7 τελευταια δεν θυμαμαι.Σαν τελευταια λυση θα τα ξανακατεβασω αυτα (με 1mbp/s να δω ποτε θα τελειωσω) Απο το τελευταιο καταλαβα ποσο αχρηστο με θεωρεις:emptyonexg1:Τι θες να κανω να σου αποδειξω το αντιθετο?:orly:
Jun 08 2008 19:33
Photo

Zoro → Hellraider

Καταρχας το Berserk...χαιρομαι που θα μ'ακουσεις επιτελους γιατι τα σπαει απλα,αλλα ελπιζω να σαι ανθεκτικος σε αιματα και ξεκοιλιασματα...παρ ολα αυτα η ιστορια ειναι πολυ περισσοτερα,μην ξεγελαστεις!! Το anime,αν και υπαρχει ολοιδια η ιστορια στο manga,εγω πιστευω αξιζει γιατι σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο του Berserk,μιας και ξεκιναει απο καλυτερο σημειο απο το manga,εχει μουσικες και κινησεις και σε γενικες γραμμες ειναι καλο...απλα μετα αναγκαστηκα θα προχωρησεις και στο manga γιατι εκοψαν ολη την ιστορια στο anime,ουτε το 1/8 δεν εβαλαν... Μετα,για το Nero δεν ειμαι σιγουρος γιατι κανει λαθος,παντως να ξερεις οτι οσο αντιγραφει δεν πρεπει να χρησιμοποιεις το PC(το ξερεις αυτο ελπιζω!!)..επισης καλο ειναι να κλεισεις εφαρμογες που εχεις αφησει ανοιχτες,οπως internet ή ακομη και το screensaver απενεργοποιω μερικες φορες εγω... Περα απ αυτο μονο να επιβαβαιωσω αν κανεις τα ιδια,αν ναι,ανοιξε thread και ρωτα... Nero StartSmart-->Δεδομενα-->Δημιουργια δισκου δεδομενων-->Προσθηκη-->αφου τελειωσεις,Μπροστα-->συσκευη,ονομα δισκου,ταχυτητα(καλο ειναι να βαλεις απο 2x μεχρι 4x το πολυ,οχι παραπανω γιατι γινονται λαθη),επιβεβαιωση ναι(καλυτερα μην βαλεις δημιουργια multisession,δημιουργουνται λαθη)-->Καψιμο! Αυτα..ρωτα για αποριες...
Jun 08 2008 19:23
Photo

Hellraider → Zoro

Εξηγησε μου γιατι 3η φορα εφαγα error στο Nero προσπαθωντας να αντιγραψω τα ιδια αρχεια τα οποια δεν εχουνε κανενα προβλημα ακριβως στο ιδιο σημειο.Θα σκασω.... και κατι αλλο το ανιμε το μπερσερκ αξιζει η να αρχισω κατευθειαν το μανγκα?
Jun 08 2008 19:15
Photo

Anyparktos → kith

Για το soul eater thread:I know man,i know δεν ξέρω αν είδες το post μου...Btw σε πόσες χιλιάδες άτομα έκανες friend request ρε?:hahaha:
Jun 08 2008 18:48
Photo

nasia27 → Neuro

τπτ βρε συ! σε εκανα add και στο msn δν ξερω αν το ειδες!
Jun 08 2008 17:46