Community Status Updates

Ptomahawk → Ephialtes
Εγώ το έφτιαξα :P. Αλλά ας μην πούμε τι είναι μην σποιλάρουμε κανέναν.

Zoro → Anyparktos
Matsuda ειναι ενας αστυνομικος απο την ομαδα,και απο τους 2οντες χαρακτηρες,ο πιο αστειος απο ολους....που εκανε τον manager της Misa ταχα...και που για να ξεφυγει απο καποιους που ηθελαν να τον σκοτωσουν εξαιτιας μιας γκαφας του,πεταχτηκε απο ενα μπαλκονι αλλα τον επιασαν απο κατω...και ετσι σκηνοθετησαν την δολοφονια του...
Αν τον θυμασαι καθολου ηταν ο πιο αστειος μπατσος!!
Καλα κι αυτο το thread αφασια ειναι,δεν περιμενεα να υπαρχουν τοσες πολλες διαμαχες,αποδειξη τα τοσα replies(κυριως απο haters)...χτυπισα νευρο μαλλον...
Κι εγω που περιμενα μια μικρη συζητηση....:nanana:

Naurgul
[I][B]*[/B]sigh[B]*[/B][/I]
Ήθελα να πιστεύω ότι δε μπορούσε κάποιος να εξάγει συμπεράσματα για την ιστορία από το άβατάρ μου και την υπογραφή. Η γνώμη μου παραμένει η ίδια αλλά προκειμένου να με λιντσάρετε θα υποχωρήσω. <<

kith → Anyparktos
εε μια καβλα ητανε 2 ημερον σταματισα πλεον να κανω αλλους :) νομιζα οτι το ειχαι απορια γιαυτο το ειπα αφτο στο Souleater :)

Anyparktos → Zoro
:nosey:Έβλεπα το Amane Misa thread και μου ήρθε μια τραγική απορία...Ποιός είναι ο Matsuda?Έχω κάτι αιώνες που το είδα κι έχω ξεχάσειο ονόματα...:deadga6:

Anyparktos → nasia27
Thanx για το request you are most welcome:Blissfull:
Που σ'έχω πετύχει(thread i mean)?Συγχώρησε την αμνησία αλλά οι εξεταστικές δεν είναι και πολύ φιλικές προς το μυαλό μου:hahaha:

ichigo13 → Hellraider
Μπα μην το λες!Εσένα σίγουρα πιστεύω θα σου αρέσει!
Απλώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα που σου έχω πει με τα subs και όσο να'χει είναι λίγο σπαστικό!

Hellraider → ichigo13
Ετοιμαζομαι για αλλαγη σκληρου οποτε τελειωνω τα μισοτελειωμενα torrents και βαζω φωτια στο Nero.Υπομονη αντε με το καλο να κανω και την αναβαθμιση στα 2mbps την συνδεση να το δουμε.Παντως πρεπει να εχεις πωρωθεί παρα πολυ ^^(ετσι και δεν ειναι καλο:hiding_something:....)

psofia → Naurgul
Bγάλε αυτή την υπογραφή πριν σε λιντσάρει το μισό forum!!!! (και το avatar θα έλεγα)
Δεν λέω πολύ ωραία είναι, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν διαβάζουν το Naruto manga!