Community Status Updates

iristella → Zoro
Αααχ τελικα αρχισατε να υψωνεται ομαδικα την φωνη σας οπαδοι της Misa....Θα συμφωνησω με αυτο που ειχε πει ο Kenny οτι δλδ ελπιζω να μην ασκησει κανενας σας στο μελλον νομικο επαγγελμα (η τουλαχιστον αν γινει κανεις σας δικαστης ας μου περασει ονομα και στοιχεια μην τον χρειαστω καποια στιγμη)...Οσο για το παιδι που ελεγες...21 και σημερα (για να μην ξεχνιομαστε...)

Zoro → FireFistAce
Btw,περνα να κανεις τα 2 test μου απο το One Piece...ειναι στο forum Anime Polls/Trivia...
:thumbup:

Zoro → lordofblues
Knight Rider νομιζα θα βγει απλα ενα tv remake...θα βγει και κανονικη σειρα ξανα??
Eπισης,επειδη πρεπει να στειλω pm στον Fingolfin αν μπορουσες να μου πεις ακριβως ποιες να βγαλω και ποιες να βαλω...για να χω μια ιδεα...αλλιως θα βγαλω απλως το friends και θα βαλω το Entourage+οι αλλες 2 που θα βγουν...
Καμια αλλη ιδεα??

ichigo13 → Zoro
Πάντως ρε Zoro γιατί δεν βάζεις ως επιλογή το άλλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Όπψς και να το κάνουμε δεν χωράνε όλες οι σειρές!

GkLoc → Manganix
Εχεις Γενεθλεια Ρε Bleachακια!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Νice To Meet U!!!

lordofblues → Zoro
Ζορο η γνωμη μου ειναι να βαλεις ongoing σειρες που ειχα τεραστια επιτυχια τα τελευταια χρονια
24, [I]Prison Break, [/I] Lost, Heroes, Nip/Tuck, House M.D., Dexter, Smallville, Entourange,
Knight rider?(θα βγει καινουριος φετος) Burn notice?,Weeds?
Βασικα παρατα ολες αυτες που τελειωσαν η ειναι παλιες και focus στα καινουρια

Zoro → iristella
Χαχα ειδα την συζητηση σου....ακους εκει θες να σε φωναζει και kami το παιδι....
(συγγνωμη συγγνωμη δεν το εννοουσα!!!Have mercy Lord Kira!!!:nanana:)
Btw καπου ειχες γραψει οτι τρως αλλα δεν παχαινεις...
That sounds a lot like L!!!!
+εχεις και τα μαλλια μιας αθωας κορασιδας...(+ξεγελας με την εμφανιση σου/χαμογελο)
Καλα αυτο το anime ειναι ραμμενο στα μετρα σου!!!
(προσεχε μονο γιατι στο Misa thread γινομαστε ολο και περισσοτεροι ομως:hehe:...soon we'll be unstoppable!!)
PS:Αυτο που ειπε ο sintar στο Misa thread,Hissatsu Ketchup Boshi ειναι απο One Piece,απο τα κορυφαια αστεια!!τσεκαρε το εχει κι αλλα...

Melkor → Erisadesu
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57&gmid=1328#gmessage1328[/url]

Melkor → Anyparktos
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57&gmid=1328#gmessage1328[/url]