Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hellraider → Zoro

Ολα να αντεχω εγω μην αγχωνεσαι:hero: Παρατηρουσα οτι εχω μονο τα ongoing που βλεπω και ελεγα να αρχισω το berserk(ειχα παει σε 2-3 Manga shop και το ειδα αν ειναι να το διαβασω θα το αγορασω δεν χωνευω τα scanlates) αλλα αφου ειναι αξιοπρεπεστατο το ανιμε... Επισης ο σκληρος μου παει για πεταμα και τον αδειαζω και εχω τσαντιστει με αυτο το πραγμα.Με το nero με 16x(:wis:) κανω την αντιγραφη αλλα ενδοιαμεσα σε αυτα εκανα και αλλες αντιγραφες με αλλα αρχεια και ολα μια χαρα αυτα τα ιδια μου κανουνε το σφαλμα μονο.Δοκιμασα και το αλλο να ανοιξω το dvd να δω ποια eps απο αυτα ειναι οκ απο τα 20 δεν παιζανε τα 6-7 τελευταια δεν θυμαμαι.Σαν τελευταια λυση θα τα ξανακατεβασω αυτα (με 1mbp/s να δω ποτε θα τελειωσω) Απο το τελευταιο καταλαβα ποσο αχρηστο με θεωρεις:emptyonexg1:Τι θες να κανω να σου αποδειξω το αντιθετο?:orly:
Jun 08 2008 19:33
Photo

Zoro → Hellraider

Καταρχας το Berserk...χαιρομαι που θα μ'ακουσεις επιτελους γιατι τα σπαει απλα,αλλα ελπιζω να σαι ανθεκτικος σε αιματα και ξεκοιλιασματα...παρ ολα αυτα η ιστορια ειναι πολυ περισσοτερα,μην ξεγελαστεις!! Το anime,αν και υπαρχει ολοιδια η ιστορια στο manga,εγω πιστευω αξιζει γιατι σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο του Berserk,μιας και ξεκιναει απο καλυτερο σημειο απο το manga,εχει μουσικες και κινησεις και σε γενικες γραμμες ειναι καλο...απλα μετα αναγκαστηκα θα προχωρησεις και στο manga γιατι εκοψαν ολη την ιστορια στο anime,ουτε το 1/8 δεν εβαλαν... Μετα,για το Nero δεν ειμαι σιγουρος γιατι κανει λαθος,παντως να ξερεις οτι οσο αντιγραφει δεν πρεπει να χρησιμοποιεις το PC(το ξερεις αυτο ελπιζω!!)..επισης καλο ειναι να κλεισεις εφαρμογες που εχεις αφησει ανοιχτες,οπως internet ή ακομη και το screensaver απενεργοποιω μερικες φορες εγω... Περα απ αυτο μονο να επιβαβαιωσω αν κανεις τα ιδια,αν ναι,ανοιξε thread και ρωτα... Nero StartSmart-->Δεδομενα-->Δημιουργια δισκου δεδομενων-->Προσθηκη-->αφου τελειωσεις,Μπροστα-->συσκευη,ονομα δισκου,ταχυτητα(καλο ειναι να βαλεις απο 2x μεχρι 4x το πολυ,οχι παραπανω γιατι γινονται λαθη),επιβεβαιωση ναι(καλυτερα μην βαλεις δημιουργια multisession,δημιουργουνται λαθη)-->Καψιμο! Αυτα..ρωτα για αποριες...
Jun 08 2008 19:23
Photo

Hellraider → Zoro

Εξηγησε μου γιατι 3η φορα εφαγα error στο Nero προσπαθωντας να αντιγραψω τα ιδια αρχεια τα οποια δεν εχουνε κανενα προβλημα ακριβως στο ιδιο σημειο.Θα σκασω.... και κατι αλλο το ανιμε το μπερσερκ αξιζει η να αρχισω κατευθειαν το μανγκα?
Jun 08 2008 19:15
Photo

Anyparktos → kith

Για το soul eater thread:I know man,i know δεν ξέρω αν είδες το post μου...Btw σε πόσες χιλιάδες άτομα έκανες friend request ρε?:hahaha:
Jun 08 2008 18:48
Photo

nasia27 → Neuro

τπτ βρε συ! σε εκανα add και στο msn δν ξερω αν το ειδες!
Jun 08 2008 17:46
Photo

Neuro → nasia27

Thx για το friend rec...
Jun 08 2008 16:48
Photo

Ephialtes → Naurgul

ναι γινεται, User CP> Edit Signature
Jun 08 2008 16:37
Photo

iristella → Gaijin Bosozoku

Μπορεις να με φωναζεις και hime δεν εχω προβλημα...η kami οπως με φωναζε ο Teru......Kαλη επιτυχια στην Xημεια....
Jun 08 2008 16:27
Photo

sintar → Gaijin Bosozoku

yosha!!!arigato gozaimasu sensei!!!!
Jun 08 2008 16:24
Photo

Gaijin Bosozoku

Το suffix -sama ανηκει μονο σε μενα!!!:hahaha: Και για τη misa-misa μου δεν ανακαλλω τιποτα!!! Actually, θα απαντησω ξανα (οποτε θα παμε για round 2), αλλα καποια αλλη στιγμη... Γραφω Χημεια Κατευθυνσης γαρ...:emptyonexg1: Meanwhile, για τη μεταφραση που μου ζητησες sintar, makasete!:riiight: For your sensei, piece of keki desu~!
Jun 08 2008 16:18
Photo

Tenshi → BarbasSs

χαχαχα...thank you!! :)
Jun 08 2008 14:05
Photo

Anyparktos → BarbasSs

Βγήκα με τους Melkor,Erisabetsu,Last Quincy,PtomahawkGolgi,Namida(νομίζω),Adventurer+Omorfantra(lol...) χτες και συμφωνήσαμε να ανταλλάξουμε msn!Εξ ου και οτι έβαλα msn...Τα σχέδια πως πάνε?Τ'ανέβασες?
Jun 08 2008 13:47
Photo

BarbasSs → Anyparktos

σκαναρα επιτελους τα σχεδια μου και λεω οταν γυρισω με το καλω να τα ποσταρω...
Jun 08 2008 13:40
Photo

BarbasSs → Anyparktos

msn?? dead....
Jun 08 2008 13:38
Photo

GkLoc → Shanks

Ανοιξε ΜΣΝ ρε!!!
Jun 08 2008 13:37