Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kyrillos → Melkor

βασικα μ ειναι δυσκολο γιατι εχω εξαρτηθει :P μπορω εγω δηλαδη να παιξω μαζι σου μεσω ΜΣΝ?? θες να παιξουμε :P:P:P:P αληθεια λεω ... δεν εχω ξαναπαιξει παντος για να ξερεις
Ιούν 09 2008 14:19
Φωτογραφία

Glastenen → Speedgrapher

τωρα καλα. γενικως υποφερω. το σαββατο με μαζευανε. θα επιβιωσω.
Ιούν 09 2008 13:56
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

χαχα,Καλο!!! Δεχομαι Τα Παντα Απ'τον Απροσανατολιστο Δεξι Μου Χερι:tongue2: Arigato,Marimo-Head!!!:rofl:
Ιούν 09 2008 13:46
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Τα παντα για τον Sencho(καπετανιο)... Αλλα αυτο το κανω μονο και μονο γιατι εχεις τον Luffy για ava,αν ηταν αυριο που θα βαλεις τον Vegeta,δεν θα σε βοηθουσα... (just kidding:bleh:)
Ιούν 09 2008 13:42
Φωτογραφία

Zoro → FireFistAce

Ε ρε γιατι δεν το ποσταρες το τεστ...αν θες ξανακαν το και βαλ το.. (δεν με πειραζει αν βαριεσαι να το κανεις,μην ανυσηχεις:P)
Ιούν 09 2008 13:41
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Thanks Zoro,I Owe You One!!! (Καλα Και Εγω Ο Μαμακας,Μπροστα Μου Και Δεν Το Εβλεπα!):oo:
Ιούν 09 2008 13:37
Φωτογραφία

Zoro → Bushido

Ελα προθυπουργε Bush,βαλε λιγο εικονα στο movie trivia αν εισαι μεσα:P
Ιούν 09 2008 13:34
Φωτογραφία

Melkor → Kyrillos

γεια σου φιλος. νομιζω καταλαβα τι εννοεις. κοιτα, το κανονικο dnd, εινια για να παιζεται μεταξυ φιλων σε καποιο σπιτι, ή τελοσπαντων σε καποιο συγκεκριμενο μερος. μετα υπαρχει το dnd online, που ειναi mmorpg, και μπορεις να παιξεις μεσω μσν με φιλους/γνωστους αλλα το τελευταιο ειναι δυσκολο και θελει καλη οργανωση. το ποσο χαλαρο ή αυστηρο θα ειναι το παιχνιδι\, το καθοριζει πρωτα ο DM, και μετα οι παικτες. δεν εχει να κανει με το σε ποια μορφη παιζεις το παιχνιδι. τεσπα, αν εχεις παιξει καταλαβαινεις τι εννοω. αν δεν , πρεπει να παιξεις για να δεις τι παιζει. τελος, προτεινω να αφησεις εκει τον Drizzt, κα ινα πιασεις το War of the Spider Queen
Ιούν 09 2008 13:29
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Lawl,αν δεις πανω αριστερα υπαρχουν 3 τετραγωνακια με κατι γραμμες...το καθε ενα απ αυτα στο παει αριστερα,δεξια και κεντρο.... ΟΚ??ρωτα αν δεν καταλαβες...
Ιούν 09 2008 13:25
Φωτογραφία

Kyrillos → Melkor

γεια ... εννοω κατι πολυ απλο σε φαση ντι αντ ντι... σαν τουτοριαλ για το ρεαλ θινκ.... και το βασικο να παιζετε ονλινε...
Ιούν 09 2008 13:21
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Zoro,Ηθελα Να Σε Ρωτησω.Πως Στο Signature Βαζεις Την Εικονα Και Κειμενο Στη Μεση!!! Προσπαθω Με Το Space,Αλλα Παλι Στην Ακρη Μου Τα Βγαζει! HELPPP!
Ιούν 09 2008 13:13
Φωτογραφία

Zoro → iristella

Χαχα Misa fans vs. Kira 2-0!!! :tongue2: (καλο και το αλλο να σου δωσουμε στοιχεια μπας και χρειαστεις δικαστη!!) Oι φωνες που δεν ακουστηκαν την πρωτη φορα,ερχονται τωρα....ετοιμασου και για 2ο γυρο με το παιδι απο κατω....(ποιος ειναι ο αληθινος Kira τελικα??) Τσεκαρε και το Misa thread!! (I feel evil today:kill4u:)
Ιούν 09 2008 12:55
Φωτογραφία

Anyparktos → Hellraider

[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hero.gif[/IMG]H ΕΚΜΕΚ είναι πραγματικότητα!Το κίνημα ξεκίνησε με τη χάρη του μεγάλου Melkor!Τρεχάτε συντρόφοι![/endofspam] Περιμένουμε όλοι δυναμική συμμετοχή από τον 3rd seat μας!Btw,666 posts!!You-are-evol ::8):
Ιούν 09 2008 11:54
Φωτογραφία

Anyparktos → BarbasSs

:hero:H ΕΚΜΕΚ είναι πραγματικότητα!Το κίνημα ξεκίνησε με τη χάρη του μεγάλου Melkor!Τρεχάτε συντρόφοι![/endofspam] Άντε μλκ ερχεται και ο σκληρός μου τώρα!Μπορώ να χωρέσω ότι θες...Κι έχω και τρεις συμμετοχές για αλυσίδα!:orly:
Ιούν 09 2008 11:53
Φωτογραφία

Speedgrapher → Glastenen

Baka baka chan. Pos eisai vre?
Ιούν 09 2008 11:47