Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Kyrillos → Melkor
βασικα μ ειναι δυσκολο γιατι εχω εξαρτηθει :P
μπορω εγω δηλαδη να παιξω μαζι σου μεσω ΜΣΝ??
θες να παιξουμε :P:P:P:P
αληθεια λεω ...
δεν εχω ξαναπαιξει παντος για να ξερεις

Glastenen → Speedgrapher
τωρα καλα. γενικως υποφερω. το σαββατο με μαζευανε. θα επιβιωσω.

GkLoc → Zoro
χαχα,Καλο!!!
Δεχομαι Τα Παντα Απ'τον Απροσανατολιστο Δεξι Μου Χερι:tongue2:
Arigato,Marimo-Head!!!:rofl:

Zoro → GkLoc
Τα παντα για τον Sencho(καπετανιο)...
Αλλα αυτο το κανω μονο και μονο γιατι εχεις τον Luffy για ava,αν ηταν αυριο που θα βαλεις τον Vegeta,δεν θα σε βοηθουσα...
(just kidding:bleh:)

Zoro → FireFistAce
Ε ρε γιατι δεν το ποσταρες το τεστ...αν θες ξανακαν το και βαλ το..
(δεν με πειραζει αν βαριεσαι να το κανεις,μην ανυσηχεις:P)

GkLoc → Zoro
Thanks Zoro,I Owe You One!!!
(Καλα Και Εγω Ο Μαμακας,Μπροστα Μου Και Δεν Το Εβλεπα!):oo:

Zoro → Bushido
Ελα προθυπουργε Bush,βαλε λιγο εικονα στο movie trivia αν εισαι μεσα:P

Melkor → Kyrillos
γεια σου φιλος.
νομιζω καταλαβα τι εννοεις. κοιτα, το κανονικο dnd, εινια για να παιζεται μεταξυ φιλων σε καποιο σπιτι, ή τελοσπαντων σε καποιο συγκεκριμενο μερος. μετα υπαρχει το dnd online, που ειναi mmorpg, και μπορεις να παιξεις μεσω μσν με φιλους/γνωστους αλλα το τελευταιο ειναι δυσκολο και θελει καλη οργανωση. το ποσο χαλαρο ή αυστηρο θα ειναι το παιχνιδι\, το καθοριζει πρωτα ο DM, και μετα οι παικτες. δεν εχει να κανει με το σε ποια μορφη παιζεις το παιχνιδι.
τεσπα, αν εχεις παιξει καταλαβαινεις τι εννοω. αν δεν , πρεπει να παιξεις για να δεις τι παιζει.
τελος, προτεινω να αφησεις εκει τον Drizzt, κα ινα πιασεις το War of the Spider Queen

Zoro → GkLoc
Lawl,αν δεις πανω αριστερα υπαρχουν 3 τετραγωνακια με κατι γραμμες...το καθε ενα απ αυτα στο παει αριστερα,δεξια και κεντρο....
ΟΚ??ρωτα αν δεν καταλαβες...

Kyrillos → Melkor
γεια ... εννοω κατι πολυ απλο σε φαση ντι αντ ντι...
σαν τουτοριαλ για το ρεαλ θινκ....
και το βασικο να παιζετε ονλινε...

GkLoc → Zoro
Zoro,Ηθελα Να Σε Ρωτησω.Πως Στο Signature Βαζεις Την Εικονα Και Κειμενο Στη Μεση!!!
Προσπαθω Με Το Space,Αλλα Παλι Στην Ακρη Μου Τα Βγαζει!
HELPPP!

Zoro → iristella
Χαχα Misa fans vs. Kira 2-0!!!
:tongue2:
(καλο και το αλλο να σου δωσουμε στοιχεια μπας και χρειαστεις δικαστη!!)
Oι φωνες που δεν ακουστηκαν την πρωτη φορα,ερχονται τωρα....ετοιμασου και για 2ο γυρο με το παιδι απο κατω....(ποιος ειναι ο αληθινος Kira τελικα??)
Τσεκαρε και το Misa thread!!
(I feel evil today:kill4u:)

Anyparktos → Hellraider
[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hero.gif[/IMG]H ΕΚΜΕΚ είναι πραγματικότητα!Το κίνημα ξεκίνησε με τη χάρη του μεγάλου Melkor!Τρεχάτε συντρόφοι![/endofspam]
Περιμένουμε όλοι δυναμική συμμετοχή από τον 3rd seat μας!Btw,666 posts!!You-are-evol ::8):

Anyparktos → BarbasSs
:hero:H ΕΚΜΕΚ είναι πραγματικότητα!Το κίνημα ξεκίνησε με τη χάρη του μεγάλου Melkor!Τρεχάτε συντρόφοι![/endofspam]
Άντε μλκ ερχεται και ο σκληρός μου τώρα!Μπορώ να χωρέσω ότι θες...Κι έχω και τρεις συμμετοχές για αλυσίδα!:orly: