Community Status Updates

psofia → Naurgul
Bγάλε αυτή την υπογραφή πριν σε λιντσάρει το μισό forum!!!! (και το avatar θα έλεγα)
Δεν λέω πολύ ωραία είναι, αλλά υπάρχουν άτομα που δεν διαβάζουν το Naruto manga!

nasia27 → Bushido
ποια γνωριμια βρεεεεεεεεεεεεε...... αιντα ο,τι να ναι εισαι! χιχι

Melkor → BarbasSs
παληκαρε, αν και ξεκινησες την αλυσιδα οπως μου ειπε ο Χριστος, να ξερεις οτι βγηκαν τα 3 τελευταια επισοδεια απo το they are my noble masters, απο τους ayako. αν θελεις, ενημερωνεις τα παιδια και αμα καιγονται τα κατεβαζουν. και εχω κα ιτο Ikkitousen το απλο, αν μου ελεγες θα στο εδινα κα ιαυτο...

Bushido → nasia27
hello ^^ thnx 4 the req ~
χαρηκα για την γνωριμια
/blackhole fan ??

Hellraider → Zoro
Και ακομαααα.Σκεψου οτι τα πρωτα 20 volumes ειναι h phase 1(ετσι μας ειπε να λεμε ο mangaka).Τωρα εχουμε φτασει μεχρι το 23ο vol (237 chapter ειναι το τελευταιο απο Phase 1 και ειμαστε στο 270κατι το εχω σταματησει περιμενοντας να μαζευτουν σελιδουλες) ελπιζω να εχει δηλαδη αλλο τοσο.

Zoro → Hellraider
Χμμμ...το ανιμε ειναι μεν πολυ καλο αλλα εχει τοσο λιγο ιστορια που μαλλον οχι,δεν περναει το OP...αλλα εγω παντα οταν μιλαω για Berserk το θεωρω σαν συνολο...animanga!!
Ναι το Gantz ειναι το μοναδικο manga που με ενδιαφερει να διαβασω περα απο το Berserk....αυτα που λες τα χει παντως το Berserk!!
Το Gantz ειναι ongoing ακομα??

Hellraider → Zoro
Οπα κατσε το ανιμε το bers το θεωρεις καλυτερο απο Op?Τωρα μην συγκρινεις ανιμε με μανγκα.Παντως gantz πρεπει να δεις(ειδικα διαβασεις).Sex,βια,δραση,αγωνια,ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.Ελπιζω να ειναι ετσι και το bers...

Zoro → Hellraider
Οχι αχρηστος,noobakos απλα:'D(πλακα!!)
Τι να σου πω,ξανακατεβασε τα και ξαναδοκιμασε αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει λαθος...(παντως δεν ξερω αν εκανες λαθος αλλα 1mbps ειναι μια χαρα ταχυτητα!!)...2x-4x για DVD εννοουσα,αν κανεις και CD εγω βαζω μεχρι 8x οχι παραπανω γιατι το PC μου κανει λαθη...δεν ξερω για αλλα PC...ανοιξε thread αν συνεχιστει...
Οσο για το Berserk,διαβασε το οπως θες αλλα ξεκινα το...ειναι ολα τα λεφτα!!!
(το χω πιο πανω απο το One Piece οπως εσυ εχεις το SR!!)