Jump to content

Community Status Updates

Photo

lordofblues → Zoro

Ζορο η γνωμη μου ειναι να βαλεις ongoing σειρες που ειχα τεραστια επιτυχια τα τελευταια χρονια 24, [I]Prison Break, [/I] Lost, Heroes, Nip/Tuck, House M.D., Dexter, Smallville, Entourange, Knight rider?(θα βγει καινουριος φετος) Burn notice?,Weeds? Βασικα παρατα ολες αυτες που τελειωσαν η ειναι παλιες και focus στα καινουρια
Jun 08 2008 23:20
Photo

Zoro → lordofblues

Τσεκαρε το thread με τις σειρες και πες αποψη...:whistling:
Jun 08 2008 23:09
Photo

Zoro → iristella

Χαχα ειδα την συζητηση σου....ακους εκει θες να σε φωναζει και kami το παιδι.... (συγγνωμη συγγνωμη δεν το εννοουσα!!!Have mercy Lord Kira!!!:nanana:) Btw καπου ειχες γραψει οτι τρως αλλα δεν παχαινεις... That sounds a lot like L!!!! +εχεις και τα μαλλια μιας αθωας κορασιδας...(+ξεγελας με την εμφανιση σου/χαμογελο) Καλα αυτο το anime ειναι ραμμενο στα μετρα σου!!! (προσεχε μονο γιατι στο Misa thread γινομαστε ολο και περισσοτεροι ομως:hehe:...soon we'll be unstoppable!!) PS:Αυτο που ειπε ο sintar στο Misa thread,Hissatsu Ketchup Boshi ειναι απο One Piece,απο τα κορυφαια αστεια!!τσεκαρε το εχει κι αλλα...
Jun 08 2008 22:48
Photo

Melkor → Erisadesu

[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57&gmid=1328#gmessage1328[/url]
Jun 08 2008 22:44
Photo

Melkor → Anyparktos

[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57&gmid=1328#gmessage1328[/url]
Jun 08 2008 22:43
Photo

Ptomahawk → Ephialtes

Εγώ το έφτιαξα :P. Αλλά ας μην πούμε τι είναι μην σποιλάρουμε κανέναν.
Jun 08 2008 22:28
Photo

Zoro → Anyparktos

Matsuda ειναι ενας αστυνομικος απο την ομαδα,και απο τους 2οντες χαρακτηρες,ο πιο αστειος απο ολους....που εκανε τον manager της Misa ταχα...και που για να ξεφυγει απο καποιους που ηθελαν να τον σκοτωσουν εξαιτιας μιας γκαφας του,πεταχτηκε απο ενα μπαλκονι αλλα τον επιασαν απο κατω...και ετσι σκηνοθετησαν την δολοφονια του... Αν τον θυμασαι καθολου ηταν ο πιο αστειος μπατσος!! Καλα κι αυτο το thread αφασια ειναι,δεν περιμενεα να υπαρχουν τοσες πολλες διαμαχες,αποδειξη τα τοσα replies(κυριως απο haters)...χτυπισα νευρο μαλλον... Κι εγω που περιμενα μια μικρη συζητηση....:nanana:
Jun 08 2008 22:26
Photo

Naurgul

[I][B]*[/B]sigh[B]*[/B][/I] Ήθελα να πιστεύω ότι δε μπορούσε κάποιος να εξάγει συμπεράσματα για την ιστορία από το άβατάρ μου και την υπογραφή. Η γνώμη μου παραμένει η ίδια αλλά προκειμένου να με λιντσάρετε θα υποχωρήσω. <<
Jun 08 2008 22:13
Photo

kith → Anyparktos

εε μια καβλα ητανε 2 ημερον σταματισα πλεον να κανω αλλους :) νομιζα οτι το ειχαι απορια γιαυτο το ειπα αφτο στο Souleater :)
Jun 08 2008 22:10
Photo

nasia27 → Anyparktos

χμ τι να σου πω δν ξερω που με εχεις πετυχει χιχιχιχι
Jun 08 2008 21:58
Photo

psofia → Kon_Okami

Σταμάτα να forumίζεις και μπες MSN! :P
Jun 08 2008 21:57
Photo

Anyparktos → Zoro

:nosey:Έβλεπα το Amane Misa thread και μου ήρθε μια τραγική απορία...Ποιός είναι ο Matsuda?Έχω κάτι αιώνες που το είδα κι έχω ξεχάσειο ονόματα...:deadga6:
Jun 08 2008 21:44
Photo

Anyparktos → nasia27

Thanx για το request you are most welcome:Blissfull: Που σ'έχω πετύχει(thread i mean)?Συγχώρησε την αμνησία αλλά οι εξεταστικές δεν είναι και πολύ φιλικές προς το μυαλό μου:hahaha:
Jun 08 2008 21:39
Photo

ichigo13 → Hellraider

Μπα μην το λες!Εσένα σίγουρα πιστεύω θα σου αρέσει! Απλώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα που σου έχω πει με τα subs και όσο να'χει είναι λίγο σπαστικό!
Jun 08 2008 21:39
Photo

Hellraider → ichigo13

Ετοιμαζομαι για αλλαγη σκληρου οποτε τελειωνω τα μισοτελειωμενα torrents και βαζω φωτια στο Nero.Υπομονη αντε με το καλο να κανω και την αναβαθμιση στα 2mbps την συνδεση να το δουμε.Παντως πρεπει να εχεις πωρωθεί παρα πολυ ^^(ετσι και δεν ειναι καλο:hiding_something:....)
Jun 08 2008 21:36