Community Status Updates

Zoro → iristella
χαχουμ...χαχουμ...
It seems like the puppet is the master in the end....she who pulls all the strings...
Με αλλα λογια ο Gaijin ειναι ο Teru μου φαινετε...:hihi2:

iristella → Zoro
Με βαζει second in command στα ματια του κοσμου.Μην ξεφυτρωσει απο πουθενα κανας L και ψαχνομαστε...Αν ηταν ετσι στην πραγματικοτητα δεν θα μoυ εδινε το suffix...

Zoro → iristella
Χαχα παντως σε βαζει 2nd in command(και οχι 1η!!)...αλλα να μου πεις κι αυτο κατι ειναι...
Αλλα ο Kira δεν μασαει,σε 21 μερες θα του δειξεις τι εστι Kira!!
Επισης...παραδεχομαι:respect:...μας pwnareς με το post σου:uhh:...νικας εσυ για την ωρα...:sadist:
Αντε και σε round 3!!:try:

ichigo13 → Erisadesu
Eri να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Erisabetsu has a reputation beyond repute"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα?
Ευχαριστώ!

iristella → Zoro
Οχι φυσικα δεν σημαινει αυτο...Σημαινει οτι με αναγνωριζει ως τον συνεχιστη του kira... Απλα τα sama και kami ειναι λιγο προκλητικα...και με φωναζει hime....

Zoro → ichigo13
Κι εγω το χα παρατηρησει πριν μερικους μηνες...δεν ειμαι σιγουρος(θελει να ρωτησεις καναν mod)....υποθετω οτι εχει να κανει με το ποσα posts εχει καποιος...οσο πιο πολλα,τοσο πιο καλο μυνημα...
Επισης αν δεις στα statistics εμενα λεει referrals:1(κι εσενα ειδα)...αλλα ατομα εχουν 0,αλλοι 2(η erisabetsu 5!!) κι αυτα δεν εχω καταλαβει καλα τι ειναι,αν ειναι κατι καλο ή κακο!!
Δεν ξερω σιγουρα λοιπον...:emptyonexg1:

ichigo13 → Zoro
Ζορο να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Zoro has a spectacular aura about"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα?
Ευχαριστώ!

Zoro → iristella
Οντως γιατι σε λεει hime(princess δεν σημαινει??)?...
Εκτος κι αν εννοει το αλλο princess που λεω εγω και δεν σ'αρεσει να ακους:hehe:
Η τελευταια σου φραση ηταν μια καλη "μπουνια" στην δικη μου,σε παραδεχομαι:if:

iristella → Zoro
Οσον αφορα τον αληθινο Kira δεν ξερω τι να σου πω...παντως το παληκαρι με φωναζει hime.... Δεν ξερω αν σου λεει κατι....:hahaha::hahaha::hahaha:
Koιτα και εσυ ξανα το misa thread.... Εγω παλι Feel evil all the time οποτε η σημερινη μερα δεν αποτελει εξαιρεση....:hahaha:

Melkor → Kyrillos
κοιτα, θελει μινιμουμ 4 ατομα. κα ιεγω δεν μπορω τωρα λογω εξεταστικης
εισαι και στην αρτα ρε γμτ...
τι να σου πω ρε φιλε. ρωτα, ψαξε για παικτες και ολο και κατι θα βρεις

iristella → Gaijin Bosozoku
Tο γεγονος και μονο οτι υποστηριζεις την Misa και οτι την συμπαθεις νομιζω δειχνει οτι δεν εισαι ο συνεχιστης του Light....O Light δεν δειχνει ελεος στους ηλιθιους και εαν μπορουσε θα την ειχε ξεφορτωθει απο τα 5 πρωτα επεισοδια που εμφανιστηκε...Εχε χαρη που υπηρχε η Rem και που την χρειαζοταν σαν καλυψη μετα..... Oσο για την ταυτοτητα μου ως Kira....ειναι η φυση μου τετοια που απαιτει να δουλευω απο το παρασκηνιο...εαν για τον υπολοιπο κοσμο θες να περνας σαν kira δεν εχω προβλημα (ισα ισα θα αποτελεις και τον τελειο αντιπερισπασμο για τον L), αλλα μην εχεις καμια αμφιβολια that i am justice:hahaha::kill4u: