Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

FireFistAce → Zoro

Δεν το ποσταρα γιατι το εκανα και μετα ειδα οτι ολοι τα ποσταρουν μετα. Τεσπα αν το ξανακανω θα το δειξω το αποτελεσμα.
Ιούν 09 2008 18:01
Φωτογραφία

FireFistAce → ichigo13

Ηρακλειο που μενεις?
Ιούν 09 2008 17:59
Φωτογραφία

sacrosant → Katan

Hey!! (mike apo to Anime cosplay edw) Re dn borw na vrw pouthena to Angel Sanctuary gia Direct download.. mhpos bwreis na m sthleis Link apo to site pou to katevases? ([EMAIL="sacrosant_gr@hotmail.com"]sacrosant_gr@hotmail.com[/EMAIL] einai to mail mou an thes na ta leme poio bam-bam xwris ta pm tou site)
Ιούν 09 2008 17:55
Φωτογραφία

sintar

πρεπει παντως να ομολογησω οτι για ολες αυτες τις καλες σειρες πρεπει να ευχαριστω τον sensei μου gaijin bosozoku που με ανελαβε ως anime fan και με εκανε καλυτερο!!in other words...αν δν ηταν αυτος μονο naruto θα ειχα δει!!!am gratefull!!!
Ιούν 09 2008 17:52
Φωτογραφία

Bushido → Zoro

αμε αμε ^^ αντε να δωσω χιντ αυριο αν δεν την εχει βρει κανενας.. κ οπως ειπα ^^ οποιος την βρει +1 reputation απο μενα (αν κ δεν το κοβω hehe)
Ιούν 09 2008 17:52
Φωτογραφία

Zoro → Bushido

Μας εβαλες καλη εικονα,ελπιζω να μην δωσεις hint πριν το βραδυ γιατι δεν θα ειμαι μεσα:P (damn ειναι και μικρη!!) Χεχε βρισκεις κατι ιδεες κι εσυ...^^
Ιούν 09 2008 17:41
Φωτογραφία

sintar → Zoro

hehe ειδες το τοπ10 μου εε??:D (το one piece παντα στην κορυφη...η αλλες θεσεις δν το αντιπροσωπευουν!!!)
Ιούν 09 2008 17:37
Φωτογραφία

Zoro → sintar

Ετσι,μεσα σε τοσες καλες σειρες(Death Note,Code Geass,Monster)το One Piece και παλι στην κορυφη!!!:head:
Ιούν 09 2008 17:26
Φωτογραφία

ichigo13 → Erisadesu

Μια χαρά είμαι μωρέ!Άρχισε η εξεταστική και εδώ!Τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Άντε να 'ρθει το καλοκαίρι να τελειώσω και κανα anime! Καλά αυτή η Ε.Κ.Μ.Ε.Κ.τι στο καλό είναι?
Ιούν 09 2008 16:54
Φωτογραφία

zolitas → red pyramid

aaaa, giati vgikes? eixa paei na piw nero :P tespa prepei na paw vivliothiki na diavasw outws i allws, tha ta poume :) eisai k esi zigos? <3
Ιούν 09 2008 16:38
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Tις Ειδα Ολες,Καταπληκτικες! Μπραβο Zoro για την πρωτοβουλια!! Τα Σπαγανε!!!
Ιούν 09 2008 16:20
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Γιατι ειχες ποτε καμια αμφιβολια??XDDD
Ιούν 09 2008 16:19
Φωτογραφία

Erisadesu → ichigo13

ekei fenete to reputation pou sou dinoun oi alloi xristes. an 8es na deis ti reptuation exeis lavei 8a pas sto ucer cp sou kai ekei 8a deis katw apo to subscribed threads ti reputation exeis lavei :) simerai milissa ligo me ton niko :P ti kaneis esu kala eisai?
Ιούν 09 2008 16:08
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Αξιζουν Παρα Πολυ,Ειναι Καταπληκτικες!!! Nice Job!!!
Ιούν 09 2008 16:06
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

Απο δω κι απο κει...τις εχω μαζεμενες στο PC και ειπα να τιμησω το group...κυριως απο ιταλικα site και απο ξενα fan art sites...αξιζουν πολυ οντως...
Ιούν 09 2008 16:04