Community Status Updates

Zoro → lordofblues
Whoa παλι δεν τον αναγνωρησα απο νεο(ρε κι εσυ μανια να βαζεις τους ηθοποιους στα νιατα τους!!)
Παλι καλα που δεν ειπα:"Τον Οrlando Bloom Μου θυμιζει!!":hahaha:

GkLoc → Zoro
Αφου Εσυ Εισαι Καλα Ενημερωμενος!!!
Και Τα Λες Και Ωραια!!!
Αμα Βαριεσαι Θα Κανω Copy,Paste Το Παλιο Σου Post!!!

Zoro → GkLoc
Το δα,αλλα ειπα να το αφησω για σας μια φορα και να που παλι θελετε να απαντησω εγω!!!

GkLoc → Zoro
Zoro,Ενα Παιδι Ρωταει Ποσα Επεισοδια Θα Ειναι Περιπου Το One Piece!!!
Σε Παρακαλω,Πηγαινε Στο Thread Και Απαντησε Του!!!

Adventurer → BarbasSs
Πως κανεις ετσι μωρε, λες και την ακουει κανεις την Erisabetsu που μιλαει ακομα δε βγηκε απ'το αβγο της ( :P :P ).
Ολα καλα και εδω, αλλα πασχω με την ιδια παθηση με εσενα (οτι να'ναι κανω εκτος απο διαβασμα). Κατα τ'αλλα το Σαββατο βγηκαμε μερικα παιδια και ηταν ο Me_loves_Neliel και περασαμε φινα! Εσυ να δουμε ποτε θα μας κανεις την τιμη να περασεις απο'δω, αν δεν ειχα τις φωτογραφιες σου θα ειχα ξεχασει πως μοιαζεις!!

Adventurer → SakuSuki
Βρε βρε, για δες ποια εμφανιστηκε! Τι κανεις βρε κοπελια; Εδω ολα καλα ειναι αν εξαιρεσεις οτι δεν μπορω να βρω τη δυναμη να ανοιξω βιβλιο να διαβασω (ξερω, πρωτοτυπο!). Απ'οσο ακουσα εχεις τελειωσει με τα γραψιματα οποτε επιβαλλεται να σε δουμε απο κοντα αυτες τις μερες :)

Zoro → lordofblues
Επειδη το χω απο καιρο απορια,ο τυπας απο την φωτογραφια εδω απο πανω,με το τσιγαρο,ποιος ειναι??
(Ελπιζω να μην εισαι εσυ,ο Alain Delon απο νεος!!:hahaha:)

Zoro → ichigo13
Α,ωστε αυτα ηταν τελικα...τα χα παρατηρησει παλια,οταν πρωτοειδα αυτα τα "σχολιακια" στο profile μου...αν και ακομη δεν καταλαβα την πληρη σκοπιμοτητα τους,εχω 21...εσυ??

kith → LiosAlfa
λολ ειδα ενα ποστ σου παλιο σχετικα με Gema Dota και Ger0m 8α του τα πω εγω τα χερετισματα hahahahah εαν και λιγω αργα βεβεα

ichigo13 → Zoro
A...τελικά βρήκα αυτό που σερώτησα!Ειναι τα reputation points!Τα παίρνεις αν σου βαθμολογεί κάποιος τα posts σου!Μπορείς να δεις πόσα έχεις στο user cp!Αλήθεια εσύ πόσα έχεις?

Kyrillos → Melkor
εχεις δικιο....
πρεπει να ξερω κατι πριν παιξω για πρωτη φορα??
τι ακριβως πρεπει να κανω???