Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

iristella → Zoro
Ειδες??? ουτε τηλεπαθεια να ειχαμε...Εν τω μεταξυ στο "αν ησουν αnime χαρακτηρας για πες ποιους σου θυμησα - καλα τον δευτερο τον εχω σιγουρο...." δικο σου ποστ ομως δεν ειδα, μονο ενα σχολιο σε ενα παιδι....Και να σου πω βρε αγορι ειπε κανεις οτι επειδη ειμαι το alter ego του Light δεν μπορω να ειμαι L fan? Ουτως η αλλως στο DN δεν υπηρχε ανθρωπος που θαυμαζε τον L περισσοτερο απο τον Light και το αντιστροφο...Και τι πας και αποκαλυπτεις την ταυτοτηα μου απο εδω και απο εκει? Θα σου στειλω τον Ryuk να κατσει πανω απο το κεφαλι σου την ωρα που κοιμασαι και να σου ψιθυριζει "shinigami love apples..."....XDDDDDD

Zoro → iristella
LoL εγω γραφω για το ποστ σου κι εσυ για το δικο μου??:hahaha:
Ναι με περιγελουν ελαφρως:if:,αλλα ολα αυτα μεχρι να γινει η απολυτη αφασια..να φτασεις εσυ!!
(τοτε θα θεωρουνται φυσιολογικα αυτα που κανω...XD)

Zoro → iristella
Χαχαχα οι πρωτες γραμμες απο το post σου θυμιζαν καποια,ενω οι τελευταιες καποιον...
All in all θα ησουν πολυ δυναμικος χαρακτηρας(που να προλαβει να στην φερει κανεις πισωπλατα??τον εχεις καθαρισει πολυ πρωτου φτασεις να φοβασαι αυτο!xD)
Btw,τσεκαρε τα groups...

iristella → Zoro
Zoro παλι σε πειραζουν για το One piece thread????XDDDΤι τραβας κι εσυ......XDDD

Melkor → Kyrillos
βασικα εσυ δεν χρειαζετα ινα ξερεις τιποτα. φαντασια να εχεις. και ν βρεθει ενας DM που να εχει καποια ιδεα περι τινος προκειται. αλαλ φιλος να ξερεις οτι ολοι καποτε ξεκινανε απο τη ναρχη. το μονο που χρειαζετει ( ακ ιαυτο αφορα ολους ) ειναι να υπαρχει καλη θεληση. μετα υπαρχουν 3 βασικα βιβλια, τα διαβαζεις, ( τα αγοραζεις αν θελεις ή τα κατεβαζεις σε pdf ) kai to mauaineiw siga siga

lordofblues → Zoro
Αυτος ο προπονητης για τα μπαζα ειναι. Μολις εβαλε τον Del piero κατι εγινε.

crais
χεχε δε με πρόσεξες?
έχει καιρό που σε είδα στο ADN με το one piece να περιμένεις :p

Zoro → lordofblues
Α,ησουν κι εσυ με τους ιταλους??
Παλι καλα....ναι οντως τετοια φαγαμε....ηταν βαρια η ηττα:sigh2: