Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Οντως γιατι σε λεει hime(princess δεν σημαινει??)?... Εκτος κι αν εννοει το αλλο princess που λεω εγω και δεν σ'αρεσει να ακους:hehe: Η τελευταια σου φραση ηταν μια καλη "μπουνια" στην δικη μου,σε παραδεχομαι:if:
Jun 09 2008 15:20
Photo

iristella → Zoro

Οσον αφορα τον αληθινο Kira δεν ξερω τι να σου πω...παντως το παληκαρι με φωναζει hime.... Δεν ξερω αν σου λεει κατι....:hahaha::hahaha::hahaha: Koιτα και εσυ ξανα το misa thread.... Εγω παλι Feel evil all the time οποτε η σημερινη μερα δεν αποτελει εξαιρεση....:hahaha:
Jun 09 2008 15:15
Photo

Melkor → Kyrillos

κοιτα, θελει μινιμουμ 4 ατομα. κα ιεγω δεν μπορω τωρα λογω εξεταστικης εισαι και στην αρτα ρε γμτ... τι να σου πω ρε φιλε. ρωτα, ψαξε για παικτες και ολο και κατι θα βρεις
Jun 09 2008 15:07
Photo

Speedgrapher

Perastika mwre, oblisk-loving-fairy-chama
Jun 09 2008 14:41
Photo

iristella → Gaijin Bosozoku

Tο γεγονος και μονο οτι υποστηριζεις την Misa και οτι την συμπαθεις νομιζω δειχνει οτι δεν εισαι ο συνεχιστης του Light....O Light δεν δειχνει ελεος στους ηλιθιους και εαν μπορουσε θα την ειχε ξεφορτωθει απο τα 5 πρωτα επεισοδια που εμφανιστηκε...Εχε χαρη που υπηρχε η Rem και που την χρειαζοταν σαν καλυψη μετα..... Oσο για την ταυτοτητα μου ως Kira....ειναι η φυση μου τετοια που απαιτει να δουλευω απο το παρασκηνιο...εαν για τον υπολοιπο κοσμο θες να περνας σαν kira δεν εχω προβλημα (ισα ισα θα αποτελεις και τον τελειο αντιπερισπασμο για τον L), αλλα μην εχεις καμια αμφιβολια that i am justice:hahaha::kill4u:
Jun 09 2008 14:30
Photo

Kyrillos → Melkor

βασικα μ ειναι δυσκολο γιατι εχω εξαρτηθει :P μπορω εγω δηλαδη να παιξω μαζι σου μεσω ΜΣΝ?? θες να παιξουμε :P:P:P:P αληθεια λεω ... δεν εχω ξαναπαιξει παντος για να ξερεις
Jun 09 2008 14:19
Photo

Glastenen → Speedgrapher

τωρα καλα. γενικως υποφερω. το σαββατο με μαζευανε. θα επιβιωσω.
Jun 09 2008 13:56
Photo

GkLoc → Zoro

χαχα,Καλο!!! Δεχομαι Τα Παντα Απ'τον Απροσανατολιστο Δεξι Μου Χερι:tongue2: Arigato,Marimo-Head!!!:rofl:
Jun 09 2008 13:46
Photo

Zoro → GkLoc

Τα παντα για τον Sencho(καπετανιο)... Αλλα αυτο το κανω μονο και μονο γιατι εχεις τον Luffy για ava,αν ηταν αυριο που θα βαλεις τον Vegeta,δεν θα σε βοηθουσα... (just kidding:bleh:)
Jun 09 2008 13:42
Photo

Zoro → FireFistAce

Ε ρε γιατι δεν το ποσταρες το τεστ...αν θες ξανακαν το και βαλ το.. (δεν με πειραζει αν βαριεσαι να το κανεις,μην ανυσηχεις:P)
Jun 09 2008 13:41
Photo

GkLoc → Zoro

Thanks Zoro,I Owe You One!!! (Καλα Και Εγω Ο Μαμακας,Μπροστα Μου Και Δεν Το Εβλεπα!):oo:
Jun 09 2008 13:37
Photo

Zoro → Bushido

Ελα προθυπουργε Bush,βαλε λιγο εικονα στο movie trivia αν εισαι μεσα:P
Jun 09 2008 13:34
Photo

Melkor → Kyrillos

γεια σου φιλος. νομιζω καταλαβα τι εννοεις. κοιτα, το κανονικο dnd, εινια για να παιζεται μεταξυ φιλων σε καποιο σπιτι, ή τελοσπαντων σε καποιο συγκεκριμενο μερος. μετα υπαρχει το dnd online, που ειναi mmorpg, και μπορεις να παιξεις μεσω μσν με φιλους/γνωστους αλλα το τελευταιο ειναι δυσκολο και θελει καλη οργανωση. το ποσο χαλαρο ή αυστηρο θα ειναι το παιχνιδι\, το καθοριζει πρωτα ο DM, και μετα οι παικτες. δεν εχει να κανει με το σε ποια μορφη παιζεις το παιχνιδι. τεσπα, αν εχεις παιξει καταλαβαινεις τι εννοω. αν δεν , πρεπει να παιξεις για να δεις τι παιζει. τελος, προτεινω να αφησεις εκει τον Drizzt, κα ινα πιασεις το War of the Spider Queen
Jun 09 2008 13:29
Photo

Zoro → GkLoc

Lawl,αν δεις πανω αριστερα υπαρχουν 3 τετραγωνακια με κατι γραμμες...το καθε ενα απ αυτα στο παει αριστερα,δεξια και κεντρο.... ΟΚ??ρωτα αν δεν καταλαβες...
Jun 09 2008 13:25
Photo

Kyrillos → Melkor

γεια ... εννοω κατι πολυ απλο σε φαση ντι αντ ντι... σαν τουτοριαλ για το ρεαλ θινκ.... και το βασικο να παιζετε ονλινε...
Jun 09 2008 13:21