Community Status Updates
Kaidou → Dio Brando
Αααα,μαλιστα..Ετσι οπως το ειπες ειναι λες και του την εδωσε του admin και κατεστρεψε το forum...xD
παντως κριμα για τα post,γιατι υπηρχαν πολυ καλες θεωριες για τα shounen!! :(
Feb 06 2012 22:41
Kai → Napster
Καλά sensei, βιάζεσαι κι εσύ. Δεν θα πιάσει 5-6 χρόνια η τελευταία Arc; Πόσα κεράκια άναψες να μετρήσουμε τις αναλογίες.
Ναι, δεν πιάνει top εύκολα πλέον και είναι κάπου στην μέση. Δεν είναι τυχαίο που πλέον δεν είναι Naruto-Bleach-One Piece, αλλά Naruto-Toriko-One Piece και ο Ichigo μένει στο Background μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες πλέον. Έχει χάσει το χαμόγελό του το παιδί.
Feb 06 2012 22:39
Kai → Trivia Spitting Monster
Έχω μείνει πίσω στα Abridged τώρα που το ανέφερες.
Α, καλά. Όλοι ίδιοι είναι. Παλιότερα μας είχε κλείσει το Mononoke όταν το έπαιζε στην τηλεόραση γιατί είχε αίματα... Παρόλα αυτά οι ταινίες της Disney του φαινόταν μια χαρά και δεν είχε πρόβλημα να τις δει... βασικά ορισμένες μόνο. Το 'The Sky Crawlers' ούτε εγώ το έχω δει ακόμη είναι η αλήθεια. Ταινίες βασικά πολύ δύσκολα βλέπω μόνη μου. Πρέπει να τις περιμένω πολύ και να έχω και όρεξη. Όπως και drama γενικότερα. Με τις κωμωδίες δεν έχω πρόβλημα.
Το FMA, (το πρώτο, δεν έχω δει το δεύτερο ως το τέλος ακόμα) μας είχε κάνει κι εμάς πολύ μεγάλη εντύπωση όταν το είχαμε δει. Το είχαμε δει και με ελληνικούς υπότιτλους τότε από το Prisma (αν θυμάμαι σωστά). Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές όταν άκουγες "onii-chan" κι από κάτω μετέφρασαν 'Γιατί το κάνεις αυτό!". Είχα κάνει μια απόπειρα να δω το D.Gray Man με ελληνικούς υπότιτλους αν και το είχα δει. Η μετάφραση ήταν βελτιωμένη αλλά το βάζανε πολύ αργά. Το Paradise Kiss μια χαρά το βλέπαμε τα απογεύματα που το έβαζε όμως. Αλλά τι τα θες, καλές ενέργειες αλλά δεν τους είχε δοθεί πολλή σημασία. Τώρα το Star παίζει Pichi Pichi Pichi και θα βάλει και αυτό το Jewelpet να ξεζουμίσει τα κοριτσάκια από το χαρτζιλίκι τους και λέμε "ε, τουλάχιστον βάζουν και κανένα'.
Ναι, βασικά δεν μου κάνει καμιά εντύπωση η ενέργεια αυτή της Jump. Για τους fans είναι κλασσική σειρά για τη Jump είναι κλασσική πηγή χρημάτων, οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Feb 06 2012 22:36
zoro77 → Mike The Great
oλα τα λεφτα αυτη η εβδομαδα και η επομενη για την ομαδα!!!
Feb 06 2012 22:33
Dio Brando → Kaidou
Διαβασε αυτο..Eιναι απο απο το MS.
[SPOILER]We normally don't air our dirty laundry, but in this case we feel like we owe all the loyal fans an explanation. Many of you noticed that our forums disappeared off the website on Wednesday. Following an internal conflict, one of our trusted high level staff members with access to the web server and backup server made the decision to purge absolutely everything.
We blocked him out prior to him touching the main website but the loss of the forums was far more damaging. 40,000 members and millions of posts are now gone.
Although we can't prove it, we believe he is also responsible for contacting our web host and having our server disabled for a period of 14 hours until we were able to relocate the files to a new host.
We're pretty upset right now, so we're going to keep focusing on doing our thing with manga and hold off on making another attempt at having a forum for now.[/SPOILER]
Feb 06 2012 22:29
Napster → Kai
Μια χαρά. Τελευταίο arc...πωπω τους λυπάμαι τους Bleachtards. Εκτός απο το ότι θα είναι το τελευταίο arc, έχουν να δουν κάτι τρελά power-ups (Chuck Norris, Gamaran και έτσι).
Το Πλιτς πήγαινε χάλια!? What a surprise! Ο Kubo-sama μόνο το Πλιτς έχει κάνει, σωστά? Φαντάζεσαι να συνεργαστεί και να συνεχίσουν μαζί με τον άλλον το Gamaran? Πωωω τώρα πωρώθηκα!:hero:
Feb 06 2012 22:28
Kaidou → Dio Brando
Τι;;;Τι εννοεις το κατεστρεψε;;Ετσι του την "εδωσε" και το κατεστρεψε;'Η απο λαθος;
Feb 06 2012 22:27
Dio Brando → Kaidou
Το forum παει τελιωσε...Ενας admin το κατεστρεψε και παραλιγο να καταστρεψει το mangastream γενικα..Θα συνεχισουν μονο με manga για ενα διαστυμα...
Feb 06 2012 22:26
OdyMonaxos → Maya-chan
Fine by me (yuri lover γαρ...), αλλά οι γκέη είναι boyz rabu. Yaoi. Άσε που για να γίνεις πρέπει να κάνεις και αλλαγή φύλου :P και να γουστάρεις αγοράκια (άρα όχι τη Beatrice) :P
Και, βλέπω, συντοπίτισσα Μαρουσιώτισα. Που περίπου έμενες;
Feb 06 2012 22:24
Trivia Spitting Monster → Kai
Το Tamers το πήγε στο άλλο άκρο, από το σχετικά child-friendly ξύλο μεταξύ αγοριών (α,ρε Ken, μου 'καψες την παιδική μου καρδούλα...) στην κοπελίτσα που κυριεύεται από ιό που καταστρέφει οτιδήποτε θεωρεί εξελιγμένο και Digimon να συμπεριφέρονται ως ζώα (και μάλιστα αιμοβόρικα!). Δεν αδικώ όσους το θεωρούν πιο...κάπως. Αλλά οφείλει κανείς να παραδεχτεί πως ίσως ήταν το πρώτο καθαρόαιμο έργο τρόμου που είδε η γενιά μας!
Το Frontier το είχα παλέψει, αλλά δεν μου έκατσε καλά. Πάντως, και μόνο η εικόνα ενός τραίνου που σε ταξιδεύει στο άγνωστο ακόμα και σήμερα εμπνέει.
Α, τι καλά! Επιτέλους, θα μάθω τι γίνεται μετά το σημείο που έχει φτάσει η Abridged Series!
Α, κι εμάς ο δικός μας ξεκίνησε με το "Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων" του Miyazaki (που το είχε διανείμει η Disney, και στα πλαίσια της οσκαρικής καμπάνιας, το είχαν ντουμπλάρει στα Ελληνικά). Εγώ καθόμουν μαγεμένη στο κάθισμα, έχοντας εμπειρία μόνο με την Disney ως τότε, και η ταινία άνοιξε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο του να βλέπεις σινεμά για μένα. Ο μπαμπάς πάλι, δυσφόρησε, κι έλεγε συνέχεια "Α, τι σουρεαλιστικό είναι αυτό! Δεν τα μπορώ εγώ αυτά!". Δεν έχω δει ακόμα το "Κινούμενο Κάστρο" επειδή δεν ήθελε να πάμε! ("Τι;! Του ίδιου που έκανε κι εκείνο το περίεργο;! Δεν είσαι καλά! Θα πάμε στο "Robots"!). Αλλά κι εσύ, καπάκι Oshii; Λίγο βαρύς δεν είναι;
Οι χαρακτήρες του Naruto έχουν όλοι ένα Crowning Moment of Awesome κάπου στην πορεία τους (χαρακτηριστικά, το Sasuke Retrieval Arc χώνει πολλά τέτοια απανωτά!). Τα fillers πραγματικά δεν τα μπορώ, όμως. Όταν έδινα Πανελλήνιες, η αδερφή μου είχε κατεβάσει ορισμένα και μου τα έδειχνε. Βέβαια, ήταν όαση στην έρημο σε σύγκριση με οτιδήποτε είχα μπροστά μου... (Και μετά έπεσα με τα μούτρα στο FMA).
Καλά, ο Watsuki τώρα αρμέγει την αγελάδα με τα λεφτά! Άκους εκεί, να σταματήσει τη σειρά που γράφει για να κάνει reboot το Rurouni! Δηλαδή, λίγος σεβασμός στην ιστορική σου σειρά, ρε φίλε! Έχεις γράψει ιστορία! Σεβάσου την κληρονομιά σου!
Feb 06 2012 22:13
OdyMonaxos → Maya-chan
[QUOTE=Maya-chan;561508]Α, και είμαι [B]gay[/B] για την Beatrice από Umineko. :P[/QUOTE]
THAT was twisted :P
Feb 06 2012 22:09
Kai → Trivia Spitting Monster
Φαίνεται το μικρόβιο από μικρή ηλικία.
Να πω την αλήθεια, δεν μου άρεζε τόσο Tamers. Όχι ότι ήτανε κακό, αλλά είχε ξεφύγει από το κλασσικό και με ξένιζε πάρα πολύ. Το Frontier ήθελα να το δω αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ επειδή το Aliter τότε είχε αποφασίσει ν' αλλάζει τις ώρες προβολής διαρκώς. Όχι ότι δεν το έκανε και παλιότερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το στήσιμο στη τηλεόραση από τις 6 το πρωί για να μην χάσω το "Γκολ".
Δεν είχε πιάσει το Yugioh σ' εσάς; Μου κάνει εντύπωση. Σ' εμάς υπήρχε τρέλα. Μεγάλη αγάπη το Yugioh, το έβλεπα μέχρι και πριν 1-2 χρόνια στις επαναλήψεις πρωί-πρωί.
Τουλάχιστον τον δικό σας τον έχεις πείσει! Ο δικός μας δεν λέει να δει. Κάθισε μια φορά και είδε το Howl's Moving Castle. Δεν του άρεσε το τέλος (ντε και καλά έπρεπε να ήταν τραγικό) και από τότε δεν μπόρεσα να το πείσω. Όχι τίποτα άλλο, το παραπάνω δεν ήταν προγραμματισμένο ενώ σχεδίαζα να δούμε το "The Sky Crawlers". Πάντως Αστερίξ και Lucky Luke λάτρευα κι εγώ. Είχα μαζέψει πολλά τεύχη. Δεν μιλιόμουν όταν πετάχτηκαν χωρίς τη θέλησή μου.
Καλά, από κακό animation και censorship άλλο τίποτα. Τα ίδια περνούσαμε και στο Reborn! και γι' αυτό το studio Artland είναι επίσημα εδώ και χρόνια στη λίστα με τα studio που δεν συμπαθώ. Πάντως κι εμένα μ' άρεζαν τα fillers του Naruto (όχι όλα τα επεισόδια) επειδή βλέπαμε και τα υπόλοιπα παιδιά. Πάντως από fans που το παίζουν τρελοί fans και ξέρουν λιγότερα και από τον μέσο, άλλο τίποτα. XD
Ναι, οκ, καταλαβαίνω για το RuroKen, don't worry. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Θέλω να δω τι στο καλό θα δείξουν τώρα που θα ξανατρέψει το manga για ένα διάστημα. Συνήθως τέτοιες ενέργειες δεν είναι ποτέ για καλό, ελπίζω να μην γίνει κι εδώ το ίδιο.
Feb 06 2012 21:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed