Community Status Updates
Kai → Trivia Spitting Monster
Κατά, δεν έχει και σκηνές να τρομοκρατηθείς στο Shiki :hahaha: Όταν έγραφα "φωνάζαμε" εννοούσα "Τι κάνει εκεί;" - "Καλά να πάθεις!" - "Τον καημένο, δες! Τα έπαιξε!".
Τι αδικοχαμένος χαρακτήρας κι αυτός. Τον κλαίνε χρόνια οι fans. Ναι, οκ, όταν συνδέονται και με λυπηρά γεγονότα σίγουρα τα έχεις και πιο συγχυσμένα μέσα στο μυαλό σου.
Ναι, εντάξει, όταν ακούς τις ίδιες και τις ίδιες φωνές συνέχεια, πώς να μη σου μένουν μετά; Λογικό είναι φυσικά να τη θυμάσαι με βάση παλαιότητας χαρακτήρα. Πάντως άθλιο-ξεάθλιο dub, τουλάχιστον εμείς προλάβαμε και μερικές σειρές. Ας ελπίσουμε ότι σιγά-σιγά θα επιστρέψει το παλιό μπαμ που είχε γίνει και θα φέρουν και τίποτα καλύτερα. Δλδ, και το Naruto που βγήκε σε DVD με ελληνικούς υπότιτλους μεγάλο βήμα ήταν. Μια κοπέλα που μιλάω που είναι από Αίγυπτο (δεν θα πιστέψεις πόσα anime βάζουν εκεί) παραπονιόταν που το Naruto ήταν κάπως πίσω (στο πρώτο τότε) πριν 5-6 χρόνια. Τι να πούμε κι εμείς...
Feb 06 2012 23:36
plotolp → mayumi_chan
Καλησπέρα ημερολογιάκι μουυ!!:wooi2:
Τελικά δεν καταφέραμε να μιλήσουμε εχθές που λέγαμε:( Βασικά για να είμαι ειλικρινής εγώ μπήκα μετά τις 7 γιατί πιο νωρίς δεν ήμουνα σπίτι και μέχρι το βραδάκι δεν σε πέτυχα καθόλου. Ελπίζω να μην είχες μπει πιο νωρίς και να με περίμενες:hot: Δεν συγχρονιστήκαμε καθόλου.
Πως τα πέρασες αυτές τις μέρες καλό μου ημερολόγιο?:) Έχει ανεβεί η διάθεσή σου?
Εγώ το σαββατοκύριακο μου το πέρασα αρκετά καλά!:wis: Το Σάββατο το πρωί ήρθανε δυο φίλοι μου παρέα στο σπίτι και παίζαμε επιτραπέζια μέχρι το μεσημέρι! Το απογευματάκι πήγα για προπόνηση στο σκάκι και το βραδάκι μαζευτήκαμε πάλι με τους φίλους μου. Παραγγείλαμε να φάμε κρέπες (αλμυρές, αν και εγώ τρελαίνομε για γλυκές!:lovulovu:) και μετά βάλαμε να δούμε ταινία! Γεμάτο Σάββατο με λίγα λόγια!:thumbup:
Την Κυριακή από την άλλη, το πρωί έπαιζα αγώνα με τον σύλλογο που δυστυχώς έχασα! Παρόλα αυτά η μέρα έφτιαξε γιατί το μεσημεράκι ήρθε η θεία μου με την ξαδερφούλα μου η οποία μου έκανε παρέα μέχρι τις 5 περίπου:ureshii:. Μετά έφυγα για ένα διάστημα όπως σου ανέφερα πριν και γύρισα γύρο στις 7 όπου μπήκα Skype με την ελπίδα να σε πετύχω!
Εντωμεταξύ έχω ένα καλό και ένα κακό νέο όσον αφορά τις εργασίες της σχολή μου. Το καλό είναι πως βρήκα έτοιμη εργασία από ένα φίλο μου σε ένα από τα μαθήματα που θα δώσω:yahoo:, το κακό βεβαία είναι ότι σε αυτήν την εργασία ήμουν ομάδα με τον φίλο μου που μπήκε στρατό και τώρα πρέπει να την κάνω όλη μόνος μου και έχω πελαγώσει! :OMG3:
Αυτά προς το παρόν καλό μου ημερολογιάκι από εμένα!:ureshii: Στο ενδιάμεσο προσπαθώ να τελειώσω και το άλλο μήνυμα που ήθελα να σου στείλω.
Να είσαι καλά και ελπίζω να μάθω σύντομα νέα σου! :awww:
p.s Και ένα τραγουδάκι που το άκουσα τις προάλλες στο ραδιόφωνο και θυμήθηκα πόσο πολύ μου αρέσει!:blush2: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Gs_MffoBcXU"]YouTube
[/URL]
Καλό βράδυ!:gn2:
Feb 06 2012 23:34
OdyMonaxos → 8tails
Λίγους μήνες είμαι ρε, δε έχω προλάβει να μάθω Βαυαρικά. Βέβαια μετά από άπειρα Grüß Gott, βγαίνουν από μόνα τους.
Για σπουδές ήρθα, 1ο εξάμηνο Kommunikationswissenschaft στο LMU. Είχα πάει σχολείο στη γερμανική και είχα κάνει Abi.
Ξέρω που είναι το Kassel, πριν χρόνια είχαμε πάει ανταλλαγή και με είχε φιλοξενήσει μια οικογένεια που έμενε στο Witzenhausen, με τα κεράσια. Το σχολείο ήταν στο Göttingen, σε άλλο Bundesland, κλάφτα Χαράλαμπε. Είχαμε πάει και στη Dokumenta πάντως.
Εσύ πως και βρέθηκες και γιατί στα τελειώματα;
Feb 06 2012 23:30
zade → Tenshi
Ρε συνονόματε κάνεις διατροφή για να κάψεις λίπος; Αν ναι γιατί δεν χρησιμοποιείς και κανέναν λιποδιαλύτη από αυτούς που παίρνουν οι αθλητές; Θα δεις διαφορά.
Feb 06 2012 23:30
Trivia Spitting Monster → Kai
Ε, μα κι εσείς, θρίλερ μες τα σκοτάδια, στο χωριό; (Άσχετο... Ποιο χωριό;)
Ναι, σίγουρα. Θυμάμαι, συγκεκριμένα, πως η δολοφονία του Hughes έπεσε ακριβώς αφότου έδωσα Έκθεση. Γυρίζω σπίτι, ανοίγω pc, μένω κάγκελο. Όταν οι δικοί μου με ρωτούσαν πώς έγραψα, απαντούσα ένα ξερό "Καλά, καλά...", κι ενώ οι άλλοι κορόιδευαν τη γειτόνισσα που φώναζε πως είχε πέσει "μέσα στο θέμα" στην έκθεση ιδεών, εγώ σκεφτόμουνα εκείνη την απίστευτη κηδεία.
Και ξέρω πως η κουβέντα γίνεται μακάβρια, αλλά το ίδιο είχε γίνει και με τον θάνατο του παππού μου. Είχα διαβάσει το προηγούμενο βράδυ το τέλος της "Μαντάμ Μπωβαρύ" του Φλομπέρ (που, spoiler altert, τελειώνει με την πρωταγωνίστρια να μην αντέχει τα χρέη που δημιούργησε στον άντρα της και να δηλητηριάζεται με υδράργυρο), και λίγο αργότερα διάβασα για τον θάνατο του Asuma απ' το Naruto. Οι τρεις τους (Έμα Μπωβαρύ, Asuma, ο παππούς μου) είναι πολύ περίεργα μπλεγμένοι στο μυαλό μου. Περίεργο, ε;
Το παινεύουν γιατί ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος. Γιατί όλοι θα ήθελαν να ξαναρχίσουν να παίζουν anime στην Ελληνική TV. Κι ας είναι το Bakuman! Κάτι είναι κι αυτό! Κι έχασα τέτοιο γλέντι με το Samurai X, ε; Κρίμα! ήμουν στην εποχή που έκανα ζάπινγκ κι έλεγα: "Α, τι χαριτωμένη κοκκινομάλλα!" Αυτό που με έχει λυγίσει, πάντως, είναι ο voice actor του Sky (από το Winx Club) που ήταν ίδιος με τον αφηγητή στα Pokemon και νομίζω έκανε και τον Brock. Οπότε, το ακούω αυτό μέσα στο Odeon αυτό, και λέμε μαζί με την αδερφή μου: "O hai, Brock!". Τρελό γέλιο, κι ας μας αγριοκοίταξαν μανάδες.
Feb 06 2012 23:25
OdyMonaxos → Maya-chan
Δεν είναι για γυναίκες :P
Βοήθα, ο μόνος άγιος Ελευθέριος που ξέρω είναι στα Πατήσια. Έμενα κοντά στη διασταύρωση Μελισσιών (Κηφισίας Πεντέλης). Βελανιδιά, Γερμανός, Σάτο. Κατάλαβες;
Feb 06 2012 23:23
Shevliaskovic → GhostPrince
τώρα τα love αν ειναι παρόμοια με τις ρομαντικές ταινίες,δεν μου τραβάνε και ειδιέτερα την προσοχή.
Να σου πω την αλήθεια,τα manga του one piece τα βαριέμαι για κάποιο λόγο και δεν τα πολυδιαβάζω,αλλά το βλέπω κάθε βδομάδα. Naruto δεν έχω δει ποτε και ψιλοβαριέμαι. Bleach είχα δει μέχρι τα bountu και το βαρέθηκα. Μετά έμαθα οτι είναι φίλερ και τα πήδηξα αλλά και πάλι είδα λίγο με τον ulquiorra (Θεος) αλλα και πάλι το παράτησα,γτ δεν είχα και πολύ όρεξη. Berserk είχα αρχίσει να διαβάσω σε κάποια περίοδο,αλλά το παράτησα πάλι λόγω εξεταστικής και δεν το ξαναρχισα ποτε,αλλά πάντα έλεγα να το ξαναρχίσω γτ θυμάμαι μου ψιλοάρεσε.
Τα άλλα που είπες δεν τα ξέρω =ρ
Αυτήν την περίοδο βλέπω μόνο Another,Mirai Nikki και One piece. Βασικά τα είχα ψιλοπαρατήσει για κάποια περίοδο τα άνιμε και μετά λέω "Δεν βλέπω 4-5 one piece που μου έχουν μείνει?" και κάθομαι τα βλέπω και μετά μπήκα πάλι εδώ στο φόρουμ και μου είπες εσύ για το another και μπλα μπλα =ρ
Feb 06 2012 23:22
Maya-chan → OdyMonaxos
Gay είναι [B]και [/B]για γυναίκες, απλά το χρησιμοποιούν πιο πολύ για τους άντρες. :P
Κι εσύ Μαρουσιώτης? Εγώ μένω (έμενα!) κοντά στον Άγιο Ελευθέριο (την εκκλησία). You?
Feb 06 2012 23:20
8tails → OdyMonaxos
χαχα και servus ο βαυαρός! εγω είμαι προς τα βορεια της γερμανιας στο κασσελ, αλλα είμαι στα τελειωματα τωρα.. Εσυ πως και μοναχο; παντως εδω κατι εχουν οι βορειοι με τους βαυαρους. μη μου πεις ότι ξερεις και τη βαυαρικη διαλεκτο!
Feb 06 2012 23:19
Kai → Trivia Spitting Monster
Βασικά νομίζω πως κανένα είδος θεατή δεν είναι καλό αν δεν έχει και το κατάλληλο άτομο από δίπλα. Με την αδερφή μου είμαστε στο άλλο άκρο, πέφτει πολύ σαρκασμός σε ορισμένες σκηνές και άκυρα σχόλια σε άλλες αλλά το ευχαριστιόμαστε. XD Εκεί που θα μας άρεζε 1, μας αρέσει 2. Το καλοκαίρι που βλέπαμε μαζί με την Fallen_Angel_Itachi τρίτωσε το κακό. Έπρεπε να μας έβλεπες μαζί να βλέπουμε Shiki. Εκεί που πορωνόμασταν και δεν βγάζαμε κιχ φωνάζαμε μπροστά από την οθόνη. :kakaka: Θέλαμε να το βλέπουμε και βράδυ τρομάρα μας που είχε νέκρα στο χωριό και σκοτάδι για ατμόσφαιρα.
Είναι ωραίο να συνδέεις πράγματα με διάφορες στιγμές της ζωής σου γενικότερα. Σου μένουν για χρόνια, ειδικά όταν πρόκειται για περίπτωσηη σαν την πρώτη που ανέφερες. Είναι όμως να μην σε συνεπάρει μια σειρά. Καίγεσαι.
Ναι, μιλάμε για τόσο καλή μετάφραση, που ναι μεν σου έδινε το νόημα αλλά ώρες-ώρες έλεγες 'τι είπε τώρα';
Καλά έκανες και δεν το έπιασες. Το dub ήταν άθλιο και απορώ γιατί το παινεύουν. Οκ, κι εμείς ακούγαμε κάποτε άθλιο dub και χαιρόμασταν αλλά αμφιβάλλω ότι θα αρέσει σε κάποιον που έχει συνηθίσει ν' ακούει Ιαπωνικό. Δυστυχώς οι καλοί Έλληνες voice actors είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και το κάνανε ακόμα χειρότερο και οι παραγωγοί μερικές φορές επειδή δεν ξέραν τι κάνανε. Πέρα από τα διάφορα παραδείγματα κατά καιρούς, ξεχνιέται στο Samurai X, όταν έπαιζε στο TV Macedonia που ο Sanosuke και ο Kenshin αντάλλαζαν φωνές;
Feb 06 2012 23:10
Trivia Spitting Monster → Kai
Πού και να δεις το Bonds Beyond Time Abridged Movie!
Και ο δικός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις ταινίες Ντίσνεϊ... εκτός απ' τις φορές που δεν καταλάβαινα κάτι. Ακόμα με θυμάμαι, μικρό, να τον ρωτάω στην προβολή της "Χαμένης Ατλαντίδας" τι σημαίνει "ξενιστής" και ποιος είναι ο Κάισερ! Εγώ, αντίθετα, δεν μπορώ να βλέπω ταινίες με άλλους. Εκτός κι αν είναι να σπάσω πλάκα. Και στο σινεμά, πάω λες και είναι εκκλησία. Δεν θέλω να με αποσπά τίποτα, γενικά δεν σχολιάζω... Είμαι κακή παρέα για σινεμά!
Α, FMA... Εσύ με έβγαλες από το hiatus στο οποίο είχα πέσει... Διακοπές Πάσχα, τη χρονιά που δίνω Πανελλήνιες. Τα έχω φτύσει με το ΑΟΔΕ, και ικετεύω τον πατέρα μου (που εκείνη την εποχή εκτελούσε χρέη... προπονητή πρωταθλητή) να μου δώσει μια μέρα κενή. Και βλέπω μονορούφι τα πρώτα 13 ή 14 επεισόδια. Με μία ενδιάμεση στάση στο Night of the Chimera's Cry (εκείνο με τη Nina). Φτάνω μέχρι την αναμέτρηση με τον Wrath, και δίνω Μαθηματικά. Έκτοτε, δεν το άγγιξα μέχρι που τα Χριστούγεννα του πρώτου εξαμήνου, βλέπω το top 25 της JesuOtaku και σκέφτομαι τι βλακεία που είχα κάνει και το 'χα παρατήσει το σπορ. Οπότε το ξαναπιάνω από εκεί που το είχα αφήσει. Και το Πάσχα της ίδιας χρονιάς, είδα τα τελευταία 22 επεισόδια της σειράς σε 2 μέρες. 11 και 11. Δεν εννοούσα να ξεκολλήσω. Μπορεί τα αισθήματά μου να είναι λίγο ανάμεικτα, αλλά και πάλι, οφείλω πολλά στους αδερφούς Elric.
Α, για τόσο καλές μεταφράσεις μιλάμε... Δεν αξίζει τον κόπο το Cine+, δηλαδή;
Μεταξύ μας, το Pichi Pichi ήθελα να το δω, αλλά και μόνο η ιδέα του ντουμπλάζ μου ανακατεύει τα σωθικά. Πάντα έχω το μόνιμο άγχος: "Μήπως έκοψαν κάτι; Τι ατάκες άλλαξαν; Πώς το προσάρμοσαν;". Και είναι και η κακή ποιότητα των Ελληνικών voice actors... Δεν γίνεται να αλλάζουν διανομή καμιά φορά;
Feb 06 2012 22:54
Kaidou → Dio Brando
Εγω απο την αλλη νομιζω οτι μπηκε hacker στο acc του admin και τα κατεστρεψε ολα...
Αν εγινε ετσι οπως λες θα ειναι πολυ μ@@@κας ο τυπος!!
Feb 06 2012 22:52
Dio Brando → Kaidou
Tou th edwse kai to katestreye..Etsi katalava egw...
Ase,kai eixa ton trito megalutero aru8mo posts:(
Feb 06 2012 22:45


This status update has reached the maximum number of replies allowed
