Community Status Updates
Kai → Trivia Spitting Monster
Βλέπω πως όλοι οι fan έχουν 2-3 σειρές που τους αφήσανε πολύ κακές αναμνήσεις. Αυτά είναι όμως που μας κάνουν ν' αποφεύγουμε όσο μπορούμε κάποιες σειρές μετά και διαμορφώνουν τα γούστα μας, οπότε τους το χρωστάμε εν μέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι από ένα σημείο και μετά λες "αυτό θα το δω να το απολαύσω", "αυτό για να περάσει η ώρα" κλπ κλπ
Δεν έχω καμιά επαφή με τα υπόλοιπα που ανέφερες (και να πω και την αλήθεια δεν σκοπεύω ν' αποκτήσω και ποτέ) οπότε θα μείνω στο Fairy Tail το οποίο γνώρισα μέσω της αδερφής μου, αν και τότε είχε αρχίσει ν' ακούγεται πολύ σαν τίτλος. Είχε πάρει που λες τα δύο πρώτα volumes, οπότε πήρα την μεγάλη απόφαση να το διαβάσω για να δω γιατί μιλούσανε τόσοι γι' αυτό. Ας κοπανιούνται οι fans. Αυτό που εισέπραξα στα δύο πρώτα τεύχη ήταν το One Piece με αλλαγμένο setting. Οι χαρακτήρες μοιάζανε αφάνταστα και μόνο από αυτό μου δημιούργησε πολύ αρνητική εντύπωση. Δεν αμφιβάλλω ότι δύσκολα υπάρχει πια παρθενογένεση σε έργα, αλλά άλλο να επηρεάζεις και να επηρεάζεσαι και άλλο να θέτεις τις βάσεις για το manga σου τόσο ξεκάθαρα σε μια δοκιμασμένη και δημοφιλή φόρμουλα. Είπα να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα και να δω το anime αλλά έμεινα στο 1ο επεισόδιο. Η αρχική αρνητική εντύπωση δεν μου έβγαινε από το μυαλό.
Τουλάχιστον υπάρχουν και anime/manga που δεν το περιμένεις και σου βγαίνουν διαμαντάκια. Ευτυχώς.
Feb 06 2012 19:49
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Όταν έχεις τον αγγλομαθή like a sir καθηγητή με το όνομα "Σταυρακάκης" όλα τα άλλα φαίνονται λίγα...αλλά ναι, ντρέπομαι. Ωωωω πόσο ντρέπομαι.
Feb 06 2012 19:37
Trivia Spitting Monster → Kai
Εγώ έχω ακόμα τραύμα από το Linebarrels of Iron. Θυμάμαι είχα μόλις γίνει admin σε ένα Ρουμάνικο forum (μεγάλη ιστορία), και ξεκινούσα γεμάτη όρεξη έναν πρωτόλειο οδηγό για τη σεζόν. Και το πρώτο πράγμα που βλέπω ήταν αυτό. Δεν ήξερα αν έπρεπε να πετάξω τον υπολογιστή απ' το παράθυρο ή πάνω στην τηλεόραση (που εκείνη τη στιγμή έπαιζε το πρώτο επεισόδιο του "Έχω ένα μυστικό". Εξίσου οδυνηρό με το Linebarrels.) Μισώ αυτή τη σειρά με όλη μου την ψυχή. Αυτό το μαύρο χάλι κατάντησε να παράγει το τότε αγαπημένο μου στούντιο (Gonzo); Είχα εξοργιστεί. Τα ίδια πάνω-κάτω και για το πρώτο επεισόδιο του Fairy Tail. Πόνος. Παρακαλούσα το Θεό να τους κάνει όλους να βγάλουν το σκασμό (και κυρίως τον αφηγητή-Τρίτο Hokage...). Κατά τα άλλα, τώρα πια κι εγώ έχω αναισθητοποιηθεί. Το Magikano ίσα που εισέπραξε ένα "πφφ..." και μια βαριεστημένη μούτα, κι ας είναι πραγματικά πανάθλιο. Παρομοίως και το Aria the Scarlet Ammo, μόνο πιο δυνατό.
Feb 06 2012 19:37
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Απαπαπα, δεν ντρέπεσαι δηλαδή; Ένα τέτοιο όνομα ενός μεγάλου επιχειρηματία και εσύ το λες λάθος.
Έτσι μπράβο, τώρα το έμαθες.
Feb 06 2012 19:30
Serestrum → iristella
[SPOILER][IMG]http://i.minus.com/iby3CTutdIAi8N.jpg[/IMG][/SPOILER]
Feb 06 2012 19:22
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Εννοώ όπως προμηνύονται στην ταινία, όχι στην σειρά. Πολλά θες κι εσύ.
Feb 06 2012 19:21
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Lol, ναι συγγνώμη. Απλώς το γράφω αυτόματα. Σταυράκης. Σταυράκης.
Feb 06 2012 19:21
Kai → Trivia Spitting Monster
Είναι ακόμα χειρότερα όταν δεν έχεις πού να θάψεις! Θυμάμαι στο χωριό, που έκοβα φλέβα ούτως ή άλλως, να βλέπω το Futakoi. Δεν ξέρω αν άντεξα επειδή ήμουν στο χωριό και είχα πάθει πρόβλημα ήδη οπότε και κατάφερα να το τελειώσω ή έπαθα πρόβλημα βλέποντάς το και γι' αυτό κατάφερα και το τελείωσα. Μια βλακεία και μισή ήταν.
Τραυματικές εμπειρίες με το Futakoi. Μετά από αυτό, το πρώτο filler arc του Bleach (αμέσως μετά το παράτησα//μαζοχισμός), το Green-Green και το Hitohira, αφού ανακάλυψα τις μαζοχιστικές μου τάσεις, έχω πάθει μια μικρή ανοσία και όλα τα υπόλοιπα φαίνονται εντάξει, well, σχεδόν όλα.
Feb 06 2012 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed