Community Status Updates
OdyMonaxos → 8tails
Ψάξου για κάποια άλλη χώρα τότε. Έχω λίγους μήνες που έφυγα και σου εγγυώμαι πως η κατάσταση είναι άρρωστη από κάθε άποψη.
Feb 07 2012 00:35
8tails → OdyMonaxos
Καλα και που να δεις τη διαλεκτο που εχουν εδω στο hessen, δεν καταλαβεις γρι.. Τωρα που τελειωνω θα γυρισω στην Ελλάδα. Γιατι και να με πληρωνανε όλα τα λεφτα του κοσμου, στη γερμανια δε μενω αλλο.
Feb 07 2012 00:30
GhostPrince → Shevliaskovic
axaxa, καλα εκει δεν ηταν και τπτ το φοβερο ηταν λιγο βαρετα...αλλα προσωπικα που αρεσεσανε :)
Berserk δεν εχω δει το ανιμε για να λεμε την αλη8εια...ενα επ. ειχα δει παλια και βαρε8ηκα δε ξερω γιατι...τωρα το καινουριο που 8α βγει φαινεται αρκετα καλο βεβαια, ισος να το πιασω αυτο :D
Green street hooligans δεν εχει τυχει να δω...λεει? :P
and lol...:oo: τα light novel...ιαπωνικα Novels ειναι...αρκετα απ'αυτα εχουν γινει ανιμε ή μανγκα :P και visual-novels(αν δε ξερεις) ειναι απο games :P το συγκεκριμενο που ψαχνα ειναι sequel του bakemonogatari αν εχιε τυχει να δεις/ακουσεις :P (αρκετα καλο κιαυτο) τωρα απτη σεασον, εχιε βγει και το Nisemonogatari που εν η συνεχεια του παλιου, το kizumonogatari που ψαχνα ειναι το επομενο :P anyway :frozen:
Feb 07 2012 00:17
Trivia Spitting Monster → Kai
Η συζήτηση έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά είναι αργά και η τηλεόραση ήδη έσβησε μία φορά λόγω του παλιόκαιρου, οπότε φοβάμαι και για το laptop. Θα την συνεχίσουμε αύριο την κουβέντα, γιατί πραγματικά το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον. Τα λέμε!
Feb 07 2012 00:08
Shevliaskovic → GhostPrince
ξέχασα τα light novels να σου πω. Τι ειναι? =ρ
Τα love απ'όσο κατάλαβα δεν ειναι και πολύ το είδος μου =ρ
Ναι,βασικά παίζει να τα πήρα με στραβο μάτι,γτ διάβαζα τα μάνγκα που ήταν με το background του luffy και του ace,τα οποία τα ψιλοβαρέθηκα και στο manga και στο anime =ρ
Έχω δει στο youtube λίγο κάποια απο τις μάχες ulquiorra με ichigo και μου άρεσε,αλλά πάλι βαριόμουν να το αρχίσω =ρ
Το anime berserk συνεχίζει ακόμα ή μόνο το manga?
Καλό ακούγεται το megane. Θυμίζει καθόλου green street hooligans?(γτ κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό έτσι όπως το είπες)
Feb 07 2012 00:06
Kai → Trivia Spitting Monster
Ναι, οκ, δεν φοβόμαστε τόσο εύκολα πια XD
Κοίτα, οι αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουν όλο και περισσοτεροι. Naruto/Bleach/One Piece και DB για να θυμηθούν τα παλιά θα μου πεις, αλλά βλέπουν. Το θέμα είναι πότε θα γίνουν αρκετοί για να πιστέψει η αγορά ότι μπορεί να τους εκμεταλλευτεί όσο της χρειάζεται. Θ' αργήσει καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα γίνει.
Feb 07 2012 00:05
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Όπως και να χει, το ευχαριστώ και τα μπράβο μάλλον τα αξίζεις!
Feb 07 2012 00:02
Kaidou → Dio Brando
Βρε τον γελοιο...
Θα ηθελα να καταλαβω τι καταφερε με αυτο,αλλα δεν μπορω :/
Feb 06 2012 23:54
OdyMonaxos → 8tails
Ντάξει δεν θα με χάλαγε να μάθω. Με έναν Ossi δάσκαλο είχα μάθει κάποτε μερικά ψιλά βερολινέζικη (icke/micke, det/deit/dat/wat/, itzt, je- αντί για ge- σε παρακειμένους)
Τώρα που τελειώνεις τι θα κάνεις ρε; Μην μου πεις πως θα γυρίσεις Ελλάδα;
Feb 06 2012 23:47
GhostPrince → Shevliaskovic
ειπα τπτ για love? XDD αλλα ναι βλεπω κιαπαυτα εγω, πολυ σαπουνοπερα δεν εχω πετυχει να σου πω την αλη8εια σε ανιμε, οσα εχω δει μου αρεσανε γενικως :) clannad ειναι ωραιο slice of lice,romance,comedy :P τωρα γενικα αν δε σου αρεσουνε αυτου του στυλ, ασ μη πω αλλα XD
weeird, o πρωτος αν8ρωπος που ακουω να το λε αυτο :P εμενα μ'αρεσει και το ανιμε και το μανγκα, και το marineford συγκεκριμενα ηταν αρκετα καλυτερο στο μανγκα αποτι στο ανιμε αλλα νταξει, τωρα το fishman μ'αρεσει καλυτερα στο ανιμε (γουστα) xD
Bleach λογικο να βαρε8εις τη ζωη σου στους bounto, αλλα νταξει οσο ειδες καλα ητανε, μετα εφγαε drop η σειρα δε ξερω...αν και λιγο πιο περα απο κει που εφτασες λεγανε αρκετα τα επ. με τον Αιζεν συγκεκριμενα :) μετα πεος (ανιμε και μανγκα) XD naruto ηταν απ'ρα πρωτα shounen που ειδα και μ'αρεσε παλια, αλλα πλεον το ανιμε δε βλεπεται απτα φιλλερς, και το μανγκα το ειχα βαρε8ει για αγνωστους λογους :P
Berserk ηταν οντος παρα πολυ καλο, οσο ειχα διαβασει τοτε...κιεγω 8ελω να το ξαναπιασω καπια στιγμη :) και το shingeki που ανεφερα παρομοιο στυλακι εχει...αλλα ειναι με warriors και Τιτανες :) Το megane μιαζει λιγο με το Beelzebub, αλλα αρκετα διαφορετικο, o πρωταγωνιστης οπως λε και το ναμε ειναι delinquent/hooligan (αναρχικος) yankee :P κιη προταγωνιστρια που στην ουσια μια απτα ιδια ειναι...αλλα πλεον απουσιαολογος που φορα τα γυαλια για καμουφλαζ...εχει πολυ γελιο, ειδικα η σχεση αυτων των 2 ακιρων XDD
beelzebub αν δεν εχεις δει καλο ειναι επισης, demon king stuff, o belbo μιαζει και το Zoro :P
...
search...search...XD καλα κιεγω απτο φορουμ βλεπω τι 8α δω/διαβασω κα8ε φορα...η απτο aniDB or MAL, M.U :P
τωρα εψαχνα τα Novels για τα Monogatari να διαβασω γιαφτο σε ρωτησα...μαλλον δεν εχεις ιδιετερη σχεση κιεσυ >.< βρηκα το Kizumonogatari τουλαχιστον κτ ειναι καιυτο xD
Feb 06 2012 23:46
Trivia Spitting Monster → Kai
Α, κρίμα, είπα κι εγώ. Ένα πραγματικά τρομαχτικό anime, αν δεν είσαι ο Kon, δεν το φτιάχνεις (Ή ο Oshii... Innocence.... Μππρ...)
Α, τα είδα κι εγώ αυτά τα DVD! Έγιναν ανάρπαστα γρήγορα. Αλλά θες να είμαι ειλικρινής; Δεν πιστεύω πως θα βοηθήσει και πολύ. Τα δικαιώματα δεν είναι φτηνά, και τα κανάλια δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα "παιδικά". Απ' την άλλη, όμως, με το Nickelodeon, ήρθε και συμπληρώθηκε το κενό. Αλλά βάζουν anime εκεί; Μόνο το Avatar:The Last Airbender (που, όσο καλό και να είναι, anime δεν είναι, δεν πα να χτυπιέται κάτω). Ίσως, λοιπόν, η ίδια η αγορά (τα πιτσιρίκια) να μην ενδιαφέρονται πια, ή το βρίσκουν μέσω του Ίντερνετ. Πολλοί συμμαθητές μου έβλεπαν Naruto χωρίς να το ξέρουν από αλλού και έχοντας δει μόνο Dragon Ball Z. Ίσως η Ελληνική τηλεόραση δεν χρειάζεται τα anime, αλλά ούτε και τα anime την χρειάζονται για να αγγίξουν τους Έλληνες.
Feb 06 2012 23:46
8tails → OdyMonaxos
Ναι αστειευόμενος το πα για τα βαυαρικα, το να μαθεις τη βαυαρικη διαλεκτο θελει δεκαετιες διαμονης εκει..! εγω σπουδαζω μουσική και τωρα τελειωνω. Και φετος προβλεπεται χαμος εδω λογω dokumenta. εντωμεταξυ καθε οκτωβριο εχει cosplayfest το konnichi, και προσελκυει κοσμο απο όλα τα μερη της ευρωπης και ενίοτε ερχονται διαφοροι μανγακα απο ιαπωνια. Ηθελα να κανω ενα αφιερωμα περυσι στο φορουμ, αλλα δεν εκατσε για διαφορους λογους. παντως εχει πολυ φαση και πολυ τρελα.
Feb 06 2012 23:42
mono → Chrysteria
Hi ^^
Σου έβαλα ένα spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/561543-post146.html"]εδώ[/URL]. Καλό είναι όταν θέλουμε να μιλήσουμε για τις εξελίξεις στην πλοκή ενός anime να χρησιμοποιούμε spoiler tags.
Feb 06 2012 23:41
Dio Brando → Kaidou
O Zidane 8a prepei na to ekane..Htan sthn omada pou ekane ta scans kai thn hmera pou efuge,egine auto..
Feb 06 2012 23:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed