Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Tις Ειδα Ολες,Καταπληκτικες! Μπραβο Zoro για την πρωτοβουλια!! Τα Σπαγανε!!!
Jun 09 2008 16:20
Photo

iristella → Zoro

Γιατι ειχες ποτε καμια αμφιβολια??XDDD
Jun 09 2008 16:19
Photo

Erisadesu → ichigo13

ekei fenete to reputation pou sou dinoun oi alloi xristes. an 8es na deis ti reptuation exeis lavei 8a pas sto ucer cp sou kai ekei 8a deis katw apo to subscribed threads ti reputation exeis lavei :) simerai milissa ligo me ton niko :P ti kaneis esu kala eisai?
Jun 09 2008 16:08
Photo

GkLoc → Zoro

Αξιζουν Παρα Πολυ,Ειναι Καταπληκτικες!!! Nice Job!!!
Jun 09 2008 16:06
Photo

Zoro → GkLoc

Απο δω κι απο κει...τις εχω μαζεμενες στο PC και ειπα να τιμησω το group...κυριως απο ιταλικα site και απο ξενα fan art sites...αξιζουν πολυ οντως...
Jun 09 2008 16:04
Photo

GkLoc → Zoro

Τα Βλεπω Ολα Τωρα!!!! Απο Που Τα Βρηκες???
Jun 09 2008 16:01
Photo

Zoro → iristella

χαχουμ...χαχουμ... It seems like the puppet is the master in the end....she who pulls all the strings... Με αλλα λογια ο Gaijin ειναι ο Teru μου φαινετε...:hihi2:
Jun 09 2008 16:01
Photo

iristella → Zoro

Με βαζει second in command στα ματια του κοσμου.Μην ξεφυτρωσει απο πουθενα κανας L και ψαχνομαστε...Αν ηταν ετσι στην πραγματικοτητα δεν θα μoυ εδινε το suffix...
Jun 09 2008 15:58
Photo

Zoro → GkLoc

Ποτε προλαβες να την δεις ρε?? Την βαζω στο group συντομα:)^^
Jun 09 2008 15:57
Photo

red pyramid → Tamaki

I did edit it, holy lord, it wasn't all that bad.
Jun 09 2008 15:50
Photo

Zoro → iristella

Χαχα παντως σε βαζει 2nd in command(και οχι 1η!!)...αλλα να μου πεις κι αυτο κατι ειναι... Αλλα ο Kira δεν μασαει,σε 21 μερες θα του δειξεις τι εστι Kira!! Επισης...παραδεχομαι:respect:...μας pwnareς με το post σου:uhh:...νικας εσυ για την ωρα...:sadist: Αντε και σε round 3!!:try:
Jun 09 2008 15:34
Photo

ichigo13 → Erisadesu

Eri να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Erisabetsu has a reputation beyond repute"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα? Ευχαριστώ!
Jun 09 2008 15:34
Photo

iristella → Zoro

Οχι φυσικα δεν σημαινει αυτο...Σημαινει οτι με αναγνωριζει ως τον συνεχιστη του kira... Απλα τα sama και kami ειναι λιγο προκλητικα...και με φωναζει hime....
Jun 09 2008 15:31
Photo

Zoro → ichigo13

Κι εγω το χα παρατηρησει πριν μερικους μηνες...δεν ειμαι σιγουρος(θελει να ρωτησεις καναν mod)....υποθετω οτι εχει να κανει με το ποσα posts εχει καποιος...οσο πιο πολλα,τοσο πιο καλο μυνημα... Επισης αν δεις στα statistics εμενα λεει referrals:1(κι εσενα ειδα)...αλλα ατομα εχουν 0,αλλοι 2(η erisabetsu 5!!) κι αυτα δεν εχω καταλαβει καλα τι ειναι,αν ειναι κατι καλο ή κακο!! Δεν ξερω σιγουρα λοιπον...:emptyonexg1:
Jun 09 2008 15:30
Photo

ichigo13 → Zoro

Ζορο να σε ρωτήσω ρε!Ένα πράσινο κουτάκι που βρίσκεται πάνω από την progress σου(το δικό σου λέει complete).Αυτό λέει άμα βάλεις τον κέρσορα πάνω "Zoro has a spectacular aura about"!Πως το έκανες να σου γράφει αυτό το πράγμα? Ευχαριστώ!
Jun 09 2008 15:26