Community Status Updates

iristella → ichigo13
OK γιατι iristella is a good girl....Μου αρεσουν και τα γλυκα και ποτε δεν καθομαι κανονικα σε καρεκλα γιατι μειωνει την αναλυτικη μου ικανοτητα:wooi2::gotit::blingeye2:

iristella → Zoro
Aν ησουν σε anime θα ησουν σε remake του DN και νομιζω ξερεις τι ρολους θα ειχαμε και οι δυο και οχι δεν θα ησουν shinigami......(εκτος και αν ειχε bleach concept το διαφημιστικο που θα γυριζες)

iristella → Melkor
Νταξει μικρο το κακο...Αν ο ιος ειναι λεγεται Jiraya μια φορα , εγω ειμαι η μετενσακωση του Pain και θα του αλλαξω τα φωτα με τα antivirus....Απλα μου φανηκε πολυ κουλο.....Θα το δω το black lagoon. Ακουγεται ενδιαφερον

iristella → ichigo13
Ichigo με κατηγορεις για κατι????Θα σε παραπεμψω στο thread φωτης vs Λ για να δεις το ποσο λατρευω τον Λ....μην κοιτας που με πειραζει ο Zoro...Οπως ειπα εχει νευριασει επειδη δεν συμπαθω την Misa

Melkor → iristella
really?hahahaha. απιστευτο!. δεν μπορω να πω οτι με χαροποιει. συμμεριζομαι την δυσαρεσκεια σου για τον ιο, γτ ειναι ζορι, απλα κοιτα που εχουν φτασει οι Jiraiya-tards, να ονομαζουν ετσι ιους. rofl
P.S. δες το black lagoon. θα σου αρεσει. εμενα τουαλχιστον μου αρεσε πολυ.

ichigo13 → iristella
Ε...τι γίνεται εδώ σαν πολλύ κρυφή συζήτηση πέφτει εδώ μέσα!Τι το κάναμε το forum κρυφό σχολιό?Zoro νίωθω κάτι στην καρδιά λές να ήρθε η ώρα της προδοσίας?Ιristella ελπίζω να μην είσαι εσύ!

Zoro → iristella
{damn and Ι hoped it would've worked...I'm no match for you,Master!!}:blingeye2:

iristella → Zoro
Η παρωδια του Death Note απαιχτη!!!!!εκανα καινουριο συκωτι...Το 4 γιατι επρεπε να με ριξει ψυχολογικα????Η εγω ειμαι πιο αναισθητη απο οσο με κανεις...η μαλλον εσυ δεν εισαι ακομη evil enough για να με συναγωνιστεις....αλλα πιο πιθανο ειναι και τα 2!!!μουαχαχαχαχαχα

Xigbar → Emmanouela
ki esi tin paleueis e? ^^ ki ego xP
ama exeis msn dose kai thelei na milame meso msn!! :)

Zoro → iristella
Οχι μονο δεν εχει αποδειξεις,δεν σε υποψιαζεται καθολου{poor fool}...tricked!
Εγω να σου βαλω και 4 καλα links τωρα,
το [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-109.html"]1ο[/URL] ειναι μια πολυ καλη "παραλλαγη" του τελους του DN και την ειχαν βαλει λιγο πριν γραφτεις,δεν ξερω αν την εχεις δει..(το ποστ της Τrail)
Το [URL="http://youtube.com/watch?v=J2avdf289OY"]2ο[/URL] ειναι η καλυτερη παρωδια του DN,ελπιζω να την εχεις δει,κραταει μονο 2 λεπτα και κατι...
το [URL="http://www.anime.gr/forums/art-gallery/1634-cosplay-%5Eoo%5E-11.html"]3ο[/URL] ειναι ενα cosplay απο την κοπελα που παιζει στο Black Lagoon,μιας και ρωτησες,δεν το χω δει,αλλα απ οσο φανταζομαι η κοπελα ειναι του "στυλ" σου...:hihi2:(δες το ποστ μου οπου το κανα quote)
το [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-122.html"]4ο[/URL] ειναι και κατι για να σε ριξω λιγο ψυχολογικα,το 1o ποστ σου,edit reason!!:bleh:
(I'm still a bit evil!!)

iristella → Zoro
Ισα ισα αυτο ειναι το αναμενομενο απο εμενα και μερος της στρατηγικηςμου...Εδω ολοκληρος Light δεν κωλωσε να παει στα κεντρικα της αστυνομιας και να γινει μελος της ομαδας του L που κυνηγαγε τον Kira...Εγω θα κανω πισω (εχω αρχισει και με τρομαζω)??? Ο Ichigo προς το παρον παιρνει παραταση καθοτι δεν εχει απτα στοιχεια στα χερια του....και για να μην πεσουν οι υποψιες επανω μου....

Zoro → iristella
Ναι,αλλα αν εισαι το alter ego του Kira και πας στο L fanclub,τα πραγματα περιπλεκονται,μιας και μονο το ενα απ τα 2 μπορεις να εισαι στην τελικη:nanana:
{I was supposed to keep your Identity secret??I'm sorry Light-o,Misa Misa stupid mistake!!}
Εγω λεω να καθαρισουμε τον ichigo τωρα που ξερει...:terror2:
Ή ειναι κι αυτος μερος του διαβολικου σου σχεδιου??
Ο Gaijin πια ειναι απ οσο καταλαβα..the puppet!!:hehehe:{let him think he's Kira,while he's playing with a fake notebook!!:hihi2:}

iristella → Melkor
Mιας και απο οτι θυμαμαι ησουν μεγαλος fan του Jiraya πιστευω οτι το παρον νεο θα σε χαροποιησει (η θα σου φανει ως θεια δικη)...Το Pc μου χτυπηθηκε απο ιο που ειναι σε ενα αρχειο με το ονομα Jiraya...Aν ειναι δυνατον!!!Με εκδικειται ο perverted hermit για το θαψιμο που του εκανα.....