Community Status Updates

iristella → ichigo13
Πλακα πλακα πρεπει να κανουμε αποτελεσματικοτερη εκστρατεια υπερ του Λ

Tamaki → red pyramid
κανε edit το σχολιο σου και σβησε τον ασχημομουρη να ουμ μη σε παρει και σε σηκωσει γλυκε μου.. σατανιστηκα βραδιατικα..!

iristella → Zoro
Δεν ειμαι evil....Ημουν η top μαθητρια στο σχολειο μου και μια επιμελεστατη φοιτητρια στο πανεπιστημιο....Και δεν καταλαβαινω που βρισκεις κακο στο να εξαλειφθει το κακο και να ανατειλει ενας καινουριος κοσμος οπου εγω θα εχω τον πρωτο λογο......

iristella → Zoro
Να δεις που σε λιγο και εκει hime θα με λετε,,,,And this way i ll be the god of this forum.....XDDDDDD

iristella → ichigo13
Οχι μονο για την Misa μου λεει.....Πλακα πλακα αυτην την σταση την επαιρνα ανεκαθεν οταν διαβαζα...Καμια σχεση με το DN...και οταν το εβλεπα κουφαθηκα κυριολεκτικα (για να μην αναφερω την αγαπη μου προς τα γλυκα)...

ichigo13
Το ήξερες ότι αυτή την στάση που παίρνει ο L όταν κάθεται την παίρνει κι ο mangaka της σειράς όταν γράφει ή όταν σκέφτεται?
Αυτά δεν στα λέι ο Zoro!:stubborn::hahaha:

Zoro → iristella
χαχαχαχα οσους χαρακτηρες κι αν προσπαθω να αλλαξω με κρατας μονιμα σε εναν...(ή μαλλον μια)......
(καλο και το αλλο με το διαφημιστικο!!)
Καλως,επιζω μονο να μην αρχισουν να τριγυρνανε παραξενες φωνες για μενα στο forum(xD)
@ichigo:οχι ρε ιδεα σου,λιγο μανια καταδιωξης εχεις...η iristella ειναι η καλυτερη φιλη σου:wis: