Community Status Updates
Tenshi → zade
Έλα φίλτατε συνονόματε!! :D Ίντα κάμεις? Είπα να αρχίσω διατροφή και γυμναστική να γίνω CONAN :P
Για διαφώτισε με, με τους λιποδιαλύτες που λες γιατί δεν έχω ιδέα.
Feb 07 2012 02:02
iristella → Theodore :D
Βασικά μεταφράζεται ως "The Space Between" παρά το "ai" του τίτλου. Είναι remake από δύο παλαιότερα OVA 1992-94. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα παλιά τουλάχιστον. It's actually good. :D
Feb 07 2012 01:58
GhostPrince → Shevliaskovic
αυτο δε το ξερα..Nicee, αν και δεν εχω και καμια ιδιετερα καλη σχεση με ανιμε-live-action ...>.> oh well..aντε να δουμε :P
καλα δεν ειναι και τοσο μικρα, οποτε λογικο :P αλλα σιγουρα μικροτερα απο ενα μυ8υστορημα :) μπορει στο αγγλικο αμαζον να τα χει πιο φ8ινα :P
για το kizumonogatari και το otorimonogatari λες? το kizu το βρηκα σε eng, αλλα μονο baka-tsuki(wiki) >.> το αλο μονο raw...και εχει κιαλα 2-3 η σειρα..αλλα δεν τα βρησκω καν >.< τι να πεις ;/ βασικα νομιζω ειδα στο αμαζον το koimongatari(love story) αλλα raw(ιαπωνικα) κιαυτο xD
Feb 07 2012 01:58
Botsun → Kai
Φοβάμαι να διαφωνήσω,οπότε ναι!
Η κοπέλα έχει δίκιο κι απορώ,πως δεν το προσέξαμε νωρίτερα...
Feb 07 2012 01:55
Kai → Botsun
Απαπα, Botsun. Εσύ δεν συμφωνείς με τις θέσεις της κοπέλας; Εμένα μου άνοιξε τα μάτια και βλέπω πια αυτό το manga διαφορετικά. Τι συμφορά που μας βρήκε.
Feb 07 2012 01:49
Shevliaskovic → GhostPrince
περίμενα να κάνει όσο ένα κανονικό βιβλίο - ξέρω γω 30 ευρά μάξιμουμ. ._.
απόσο είδα,το καλοκαίρι βγαίνει και το another σε ταινία με ηθοποιούς. Άντε να δούμε τι θα λέει και αυτό
Τα άλλα 2 ειναι στα γιαπωνέζικα?
Ναι,δες το. Με χούλιγκαν ποδοσφαίρου και τέτοια.
Feb 07 2012 01:47
GhostPrince → Shevliaskovic
ε δεν ειναι και φ8ηνα...>.> αν και δεν εχω αγορασει novel, δεν εχιε τυχει(μονο μανγκα εχω παρει ενα σορο) αν και με βλεπω να το αγοραζω το otorimonogatari(εστω και raw στη τελικη) δε ξερω XD
και ναι το another απο light-novel ειναι...εχει και μανγκα βεβαια :P
και το steins;gate ηταν απο visual novel :3 (another epic anime)
oh well...δε 8α σχολειασω XD \
αλλα γιαυτο που λεγα...μια σειρα ειναι...5-6 novels...εχουνε δυστιχως μεταφραστει μονο τα πρωτα 3...η τουλαχιστον ετσι ξερω >.> το kizumonogatari βγαινει και σε anime-movie φετος απτην αλη, αποτι ξερω...καλο αυτο :D
ταινεια ε? με η8οποιους? nicee! 8α το ψαξω..αν ειναι καλο :D
Feb 07 2012 00:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Glaurung
Σπαω το κεφαλι μου, μεχρι και το επεισοδειο τυ Μπομπ θυμηθηκα, αλλα και παλι δεν καταλαβα το hidden υπονοουμενο της εικονας XD
Feb 07 2012 00:52
Shevliaskovic → GhostPrince
ταινία ειναι το green street hooligans.Αρκετά καλό.Δες το.
ααα.Όπως το another ξέρω γω?
Στις επόμενες 2 προτάσεις είχα πολλές άγνωστές λέξεις =ρ
πάντως κοίταξα λίγο στο amazon για το another και το είχα ξέρω γω 50$. ξέρεις γτ ειναι τόσο ακριβο? :S
Feb 07 2012 00:44
Mike The Great → zoro77
Κατι ασχετο με το ποδοσφαιρο.Στο One piece σου αρεσει ο Luffy ή ο Ζορο?Ρωταω γιατι σαν ονομα εχεις του Ζορο και avatar του Λουφι
Feb 07 2012 00:37
Mike The Great → zoro77
Εγω θα ελεγα ολοκληρος ο μηνας.Ο ΟΦΗ ειναι πολυ καλη ομαδα και ειδικα στη Κρητη και ο Αρης ανεβαινει.Πιστευω οτι ο Ολυμπιακος αν παιξει σοβαρα δεν θα εχει προβλημα σε κανενα ματς στο πρωταθλημα,και στο ΟΑΚΑ φυσικα.Δεν υποτιμω τον Παναθηναικο,αλλα αν παιξουμε σοβαρα θα κερδισουμε και εκει μεσα στη ζουγκλα.Με την Ρουμπιν ακουσα οτι θα εχει -24 βαθμους,πως θα παιξουν?Θα κλοτσανε το τοπι 11 παγακια?
Στην Ευρωπη τι ομαδα εισαι?
Feb 07 2012 00:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed